Rendkívüli lehetőség a fővárosban medencés kerttel, átlagár alatt!

Manapság már nem csak vidéken, de a fővárosban is igen nehéz jó környéken, megfelelő otthonra találni. A XXI. kerület egy igen jó lokációval rendelkező környék, ezért akár több korosztály is megtalálhatja itt számításait. A mai cikkünkben lévő ingatlan, egy felújítandó ház, melyben több lakrész is megtalálható, ezáltal akár befektetők számára is rendkívüli lehetőséget nyújt.

Csepel-Kertváros igen kedvelt, és népszerű környék. Itt bukkantunk a Komáromi utcában egy kétszintes, 170 nm-es családi házra, amely három, önálló bejáratú lakóegységgel rendelkezik, ezáltal akár egyszerre 3 generáció számára is alkalmas. Az ingatlan közös tulajdonban áll 444 nm-es elkerített telek használattal.

Az első lakrész mely a földszinten helyezkedik el 40 nm-es, melyben rendelkezésre áll egy előtér + teakonyha, egy fürdőszoba, külön bejáratú wc, valamint 2 szoba is.

A második lakrész, ami szintén a földszinten került kialakításra 60 nm-es, melyben található egy előtér, fürdőszoba, egy külön nyíló WC, kamra, 2 szoba, valamint konyha is kialakítható.

A harmadik lakrész egy tetőtéri lakrész, melynek hasznos alapterülete 70 nm, ezen kívül tartozik hozzá egy tágas 26 nm-es utólag hozzáépített terasz is, ahonnan szép kilátás tárul elénk. Ennek a lakrésznek a helyiségei közé tartozik a nappali, 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc, valamint közlekedő és gardrób is. Itt külön kialakított lépcsőn lehet feljutni, mely a két földszinti ingatlan között lett kiépítve.

Fontos megemlíteni, hogy a házban a teljes fűtés rendszer felújítandó. Az eddigiekben a fűtés gázkazánról biztosított, radiátoros hőleadással. A házban lévő burkolatokat tekintve, a szobákban legfőképp laminált parketta, ezen kívül a teraszon kerámia lapos burkolatot használtak. A telken belül 2 kis épület is helyezkedik el, amik tárolásra alkalmasak, ezen kívül a tágas kertben 3 gépkocsi parkolására is van lehetőség. A kertben kapott még helyet egy kültéri medence, aminek vízszükséglete a fúrt kútból biztosítható.

 

Ez a környék infrastrukturális szempontból kiváló, számos tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető, emellett közel van a városközpont és a Ráckevei Duna-parti sétány is.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő hír érkezett az orosz hadseregről

Meglepő hír érkezett az orosz hadseregről

Ez történt kedden, az orosz–ukrán háború 587. napján.

Félelmetes számokat mutatott a TV2 - olyan történt vasárnap, amilyet régen láttak

Félelmetes számokat mutatott a TV2 - olyan történt vasárnap, amilyet régen láttak

A 39. hét nézettségi adataiban meglepetés nem született, azonban egy álomhatárt áttörtek.

Mai csatáját is elvesztette nemzeti devizánk

Mai csatáját is elvesztette nemzeti devizánk

A Matolcsy György jegybankelnök és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter közti összecsapást az uniós pénzekről érkezett jó hírek sem tudták helyrehozni.

Fontos döntés született a Dunaferről Brüsszelben

Fontos döntés született a Dunaferről Brüsszelben

Az Európai Unió illetékesei áldásukat adták a Vasmű felvásárlására.

© 2023 (v2.202102)