Rendkívüli lehetőség a fővárosban medencés kerttel, átlagár alatt!

Manapság már nem csak vidéken, de a fővárosban is igen nehéz jó környéken, megfelelő otthonra találni. A XXI. kerület egy igen jó lokációval rendelkező környék, ezért akár több korosztály is megtalálhatja itt számításait. A mai cikkünkben lévő ingatlan, egy felújítandó ház, melyben több lakrész is megtalálható, ezáltal akár befektetők számára is rendkívüli lehetőséget nyújt.

Csepel-Kertváros igen kedvelt, és népszerű környék. Itt bukkantunk a Komáromi utcában egy kétszintes, 170 nm-es családi házra, amely három, önálló bejáratú lakóegységgel rendelkezik, ezáltal akár egyszerre 3 generáció számára is alkalmas. Az ingatlan közös tulajdonban áll 444 nm-es elkerített telek használattal.

Az első lakrész mely a földszinten helyezkedik el 40 nm-es, melyben rendelkezésre áll egy előtér + teakonyha, egy fürdőszoba, külön bejáratú wc, valamint 2 szoba is.

A második lakrész, ami szintén a földszinten került kialakításra 60 nm-es, melyben található egy előtér, fürdőszoba, egy külön nyíló WC, kamra, 2 szoba, valamint konyha is kialakítható.

A harmadik lakrész egy tetőtéri lakrész, melynek hasznos alapterülete 70 nm, ezen kívül tartozik hozzá egy tágas 26 nm-es utólag hozzáépített terasz is, ahonnan szép kilátás tárul elénk. Ennek a lakrésznek a helyiségei közé tartozik a nappali, 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc, valamint közlekedő és gardrób is. Itt külön kialakított lépcsőn lehet feljutni, mely a két földszinti ingatlan között lett kiépítve.

Fontos megemlíteni, hogy a házban a teljes fűtés rendszer felújítandó. Az eddigiekben a fűtés gázkazánról biztosított, radiátoros hőleadással. A házban lévő burkolatokat tekintve, a szobákban legfőképp laminált parketta, ezen kívül a teraszon kerámia lapos burkolatot használtak. A telken belül 2 kis épület is helyezkedik el, amik tárolásra alkalmasak, ezen kívül a tágas kertben 3 gépkocsi parkolására is van lehetőség. A kertben kapott még helyet egy kültéri medence, aminek vízszükséglete a fúrt kútból biztosítható.

 

Ez a környék infrastrukturális szempontból kiváló, számos tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető, emellett közel van a városközpont és a Ráckevei Duna-parti sétány is.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)