Varázsold igazán stílusossá a nappalid! Adunk pár ötletet hozzá

A nappali a lakás vagy ház egyik központi helyisége, itt  tudunk kikapcsolódni, itt fogadjuk a vendégeket, ezért érdemes ennek kialakítására egy kicsit több időt fordítani. Amiket mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy helytakarékos praktikákat vessünk be, sokat segíthetnek a jó színkombinációk, de az igényes, elegáns bútordarabok is. Ezekhez hozzáadódhatnak dizájnos fényforrások, növények, de egyéb dekorelemek is feldobhatják az otthonunkat. A lényeg, hogy kényelmesen érezzük magunkat és jó hangulatot árasszon magából a helyiség.

Dizájnos fényforrások

Az alábbi II. kerületi szépséges lakásban nagy hangsúlyt fektettek a világításra, igazán egyedi megoldásokban gondolkodtak ezek kiválasztásakor, erre utalnak a falban elhelyezett led fényforrások. Ez az egész lakást végigkíséri, a konyhán át a hálószobákig. A modern kivitelezés és az elegáns elrendezés igazán korszerűvé és értékálló ingatlanná teszi ezt az otthont.  Emellett modern épületgépészeti megoldások jellemzik az ingatlant, valamint a szép budai kilátásról is érdemes említést tenni. Itt a kényelem és a csodás környezet garantált. 

Növények

Kecskemét belvárosában egy tágas, otthonos, bruttó 80 m2-es lakásban megfigyelhetjük, hogy mennyire fel tudja dobni a nappali hangulatát néhány növény. Világos, kényelmes, dizájnos otthonról beszélünk! A tégla építésű, fiatalnak nevezhető társasházban összesen 13 lakás található. Zárt udvarán kocsibeálló és füves játszótér is helyet kapott. A lakást 2020-ban újították fel, amely során új burkolatok, beépített konyha és világos, nappali-étkező került kialakításra. 3 külön nyíló szoba található az ingatlanban, valamint nagyon alacsony fenntartási költségek jellemzik a lakást. Mindenképpen kiváló választás lehet gyermekes családoknak, vagy olyanoknak, akik még családalapítás előtt állnak.

Különleges díszítőelemek

Egyedi tárgyakra is bukkantunk ebben a 3 szobás nyíregyházi otthonban. A különösen jó környezetben és jó lakóközösségben, egy 613 m2-es, szépen karbantartott telken, 2 állásos garázzsal, tárolóval, filagóriával, elektromos kapuval ellátva találjuk a házat. Maga az ingatlan teljesen korszerű, műanyag nyílászárókkal, redőnnyel felszerelt, klimatizált, új kondenzációs gázkazánnal és radiátorokkal ellátott. 3 külön nyíló szobája, nappalija, amihez egy fedett terasz is kapcsolódik igényesen kialakított és bútorozott. 

Nagy ablakok

A Dunára és Parlamentre csodás panorámával rendelkező lakásnál különösen jól megfigyelhető, hogy mennyit számít, ha nagy ablakok találhatók a lakásban. Sokkal barátságosabb hangulatban, mindig világos helyiségekben tölthetjük a mindennapokat. A Duna-part közvetlen közelében, egy 13 lakásos 6 szintes, liftes házban, a 2. emeleten, egy jó állapotú, 133 m2-es, 3+1 félszobás, keleti tájolású, panorámás, világos lakás vált eladóvá. A szobák külön-és egybe is nyílnak, emellett a nappali és a hálószobák valamint az előszoba parkettával, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. Stílusos megjelenése és kivételes elhelyezkedése miatt nagyszerű befektetési lehetőség is lehet, de akár saját felhasználásra is értékálló tulajdonnak számít.

Vidám színkombinációk

A Gárdonyi tér mellett egy 3 szobás, jó állapotú, jelenleg egészségközpontként használt lakás vált eladóvá, ahol kellemes hangulatú terek figyelhetőek meg a színek játékos kombinációjával. A 85 m2-es, utcaszint felől első emeleti lakás Lágymányoson, ahol a pezsgő és fiatalos környezetben élheti az életét az új tulajdonos, de akár befektetési célra is alkalmas. Egy előszoba, konyha-étkező, kamra, wc, fürdőszoba-wc, hall és tágas nappali valamint két jó méretű szoba került kialakításra az ingatlanban. Műszaki és esztétikai állapota kifogástalan és gondosan megóvott. 2017-ben részleges felújítások is történtek a lakáson, ami alatt a külső nyílászárókat hang- és hőszigetelő ablakokra cserélték.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)