Lakópark, ami a Te igényeidre lett szabva? Itt megtalálod!

Az elmúlt években jelentősen felértékelődtek azok az ingatlanfejlesztések, ahol a lakókat modern módon szolgálja ki a lakóhelyük. Gondolhatunk itt akár a lakóparkok adta szolgáltatásokra, a közelben lévő lehetőségekre, vagy akár a kényes rezsiárak megoldására. Az alább összegyűjtött lakóparkokban Te is találsz olyat, ami a leginkább az igényeidre van szabva.

CS70 Green Home

A CS70 Green Home a legújabb geotermikus társasház, ami Budapest VI. kerületében, a Csengery utcában, 892 m2-es telken épül meg. A társasházban 41 lakás, két üzlethelyiség, valamint parkolóhelyek és tárolók is helyet kapnak. Az új lakók kedvükre válogathatnak a 38-58 nm-es kétszobás, valamint a 80-125 nm-es nagyobb lakások közül, emellett jó hír, hogy minden lakáshoz kapcsolódik erkély vagy terasz is. Plusz előny, hogy a beruházásban nem túl nagy a lakásszám, így várhatóan egy összetartó, kis lakóközösség fog kialakulni.

A 21. századi technológiának köszönhetően itt kiélvezhetjük egy rendkívül alacsony költséggel fenntartható, új otthon kényelmét. A beruházás lakásai ugyanis nemcsak első osztályú hőszigetelést és nyílászárókat kapnak, hanem fűtésüket, hűtésüket, melegvíz ellátásukat is talajszondás hőszivattyú biztosítja, mindennek köszönhetően a társasház lakásainak energiahatékonysága AA++. A Csengery utcának igazán kedvező az elhelyezkedése, hiszen nemcsak az Andrássy úthoz, de a Teréz körúthoz is közel fekszik, ettől függetlenül mégis egy idilli, csendes kis utca, ahonnan a 4-es, 6-os villamosok, és több trolibuszjárat is megkönnyíti közlekedést.

Kék Duna Rezidencia:

A főváros egyik különösen érdekes fejlesztése a Kék Duna Rezidencia XI. és a XXII. kerület határán, közvetlenül a budai folyóparton épül.  A négy toronyból álló, összesen 276 lakást magába foglaló beruházás tökéletes választás a modern, mégis nyugalmas környezet szerelmeseinek. Az épülő lakópark energetikai szempontból is a legmodernebb feltételeknek felel meg: AA++ besorolású lakásaival az ide költözők rendkívül alacsony rezsiköltséggel számolhatnak majd. A lakások műszaki kialakítása is ehhez alkalmazkodik, a hőszivattyús hűtés-fűtés, a modern nyílászárók hatékonyan tartják optimális szinten a hőmérsékletet télen nyáron, – így biztosítva közvetlen dunai panorámát szinte minden lakásból.

Az épületekben a lakások mérete 46 és 133 négyzetméter között változik, és minden ingatlan rendelkezik terasszal. A fejlesztés során nem csupán lakások épülnek, hanem a lakóközösséget kiszolgáló közösségi szolgáltatásokat is biztosítják. A Kék Duna Rezidencián lesz közösségi tér, családi napközi, edzőterem, és 24 órás portaszolgálat, emellett pedig a lakásokhoz teremgarázs, és tárolók is tartoznak majd.

Őrmezei Úti Társasház:

Az Őrmezei úti társasház egy két villa jellegű épületből álló 10-10 lakásos beruházás családi házas, zöldövezetben, mégis közel a Kelenföld Vasútállomáshoz, és az Etele Plazához. Sziget üzemű napelemrendszerének és az akkumulátoros tároló-kapacitásoknak köszönhetően nyáron csak vízdíjat és közös költséget kell fizetni. Villanyszámla egyedül télen terheli a lakástulajdonosokat, ám a közös területek áramfogyasztását ekkor is biztosítják a napelemek. Mindemellett a rendkívül alacsony rezsihez a hőszivattyús fűtésrendszer is hozzájárul.

Itt tehát valóban a jövő otthonai születnek, 21. századi kényelemmel, ami magában foglalja, hogy minden lakás rendelkezik legalább egy vagy két terasszal, és a lakások hatalmas üvegfelületeken keresztül egész nap fényárban fürdenek. A lakáskínálatban a 49-81 nm-es lakások szerepelnek, így minden korosztály megtalálhatja ideális otthonát és a befektetők is könnyen találhatnak kiadásra tökéletes ingatlant.

Őrmezei Úti Társasház

Tópark – Be My City:

A Törökbálinti tó partján elterülő, 20 hektáros zöldterületen kialakított Tópark – Be My Cityben egyszerre kapott helyett minden, amire az ott lakóknak szüksége lehet. Egy önálló kisváros jött itt létre, ahol nem csupán otthonokat találunk, de irodákat, szolgáltatásokat, és a kikapcsolódás tereit is. A beruházás elhelyezkedése nagyon szerencsés: közel van két autópálya és az M0 körgyűrű, és kiépült a tömegközlekedési kapcsolat Budapest belvárosával is.

Különösen barátságossá teszi a lakóparkot, hogy a sétányok mentén elhelyezkedő házak nem teljesen egyformák, és az utak sem szabályos derékszögeket zárnak be. Az épületegyüttesekben odafigyeltek arra is, hogy az üzemeltetés ne rójon nagy terheket a lakókra. A fűtésről kis fogyasztású házközponti technológia gondoskodik egyedi méréssel, a hatékonyságot növeli az extra hőszigetelés és a háromrétegű üvegezés is. A fenntarthatóságot szolgálja az is, hogy a locsolás talaj- és esővízzel történik.

Fiumei Residence:

A Fiumei Residence egy új, modern és városias lakópark Budapesten, ami kimagasló közösségi közlekedési előnyökkel rendelkezik. A hatékony városi közlekedést két metróvonal közvetlen közelsége és az épülettel szemben fekvő Keleti Pályaudvar is biztosítja. A város központja mindössze 15 perc sétára helyezkedik el, ahol nem csak éttermek és bárok, de modern bevásárlóközpont, és a kulturális szempontból jelentős Erkel Színház is megtalálható.

Ebben a lakóparkban kiemelt szerepet kapnak az extravagáns Penthouse lakások, amik a legfelső szinteken elhelyezkedve a budapesti panoráma mellett exkluzív életérzést és belvárosi luxust biztosítanak, a kiemelkedő okosotthon-megoldásokat sem nélkülözve.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)