Lakópark, ami a Te igényeidre lett szabva? Itt megtalálod!

Az elmúlt években jelentősen felértékelődtek azok az ingatlanfejlesztések, ahol a lakókat modern módon szolgálja ki a lakóhelyük. Gondolhatunk itt akár a lakóparkok adta szolgáltatásokra, a közelben lévő lehetőségekre, vagy akár a kényes rezsiárak megoldására. Az alább összegyűjtött lakóparkokban Te is találsz olyat, ami a leginkább az igényeidre van szabva.

CS70 Green Home

A CS70 Green Home a legújabb geotermikus társasház, ami Budapest VI. kerületében, a Csengery utcában, 892 m2-es telken épül meg. A társasházban 41 lakás, két üzlethelyiség, valamint parkolóhelyek és tárolók is helyet kapnak. Az új lakók kedvükre válogathatnak a 38-58 nm-es kétszobás, valamint a 80-125 nm-es nagyobb lakások közül, emellett jó hír, hogy minden lakáshoz kapcsolódik erkély vagy terasz is. Plusz előny, hogy a beruházásban nem túl nagy a lakásszám, így várhatóan egy összetartó, kis lakóközösség fog kialakulni.

A 21. századi technológiának köszönhetően itt kiélvezhetjük egy rendkívül alacsony költséggel fenntartható, új otthon kényelmét. A beruházás lakásai ugyanis nemcsak első osztályú hőszigetelést és nyílászárókat kapnak, hanem fűtésüket, hűtésüket, melegvíz ellátásukat is talajszondás hőszivattyú biztosítja, mindennek köszönhetően a társasház lakásainak energiahatékonysága AA++. A Csengery utcának igazán kedvező az elhelyezkedése, hiszen nemcsak az Andrássy úthoz, de a Teréz körúthoz is közel fekszik, ettől függetlenül mégis egy idilli, csendes kis utca, ahonnan a 4-es, 6-os villamosok, és több trolibuszjárat is megkönnyíti közlekedést.

Kék Duna Rezidencia:

A főváros egyik különösen érdekes fejlesztése a Kék Duna Rezidencia XI. és a XXII. kerület határán, közvetlenül a budai folyóparton épül.  A négy toronyból álló, összesen 276 lakást magába foglaló beruházás tökéletes választás a modern, mégis nyugalmas környezet szerelmeseinek. Az épülő lakópark energetikai szempontból is a legmodernebb feltételeknek felel meg: AA++ besorolású lakásaival az ide költözők rendkívül alacsony rezsiköltséggel számolhatnak majd. A lakások műszaki kialakítása is ehhez alkalmazkodik, a hőszivattyús hűtés-fűtés, a modern nyílászárók hatékonyan tartják optimális szinten a hőmérsékletet télen nyáron, – így biztosítva közvetlen dunai panorámát szinte minden lakásból.

Az épületekben a lakások mérete 46 és 133 négyzetméter között változik, és minden ingatlan rendelkezik terasszal. A fejlesztés során nem csupán lakások épülnek, hanem a lakóközösséget kiszolgáló közösségi szolgáltatásokat is biztosítják. A Kék Duna Rezidencián lesz közösségi tér, családi napközi, edzőterem, és 24 órás portaszolgálat, emellett pedig a lakásokhoz teremgarázs, és tárolók is tartoznak majd.

Őrmezei Úti Társasház:

Az Őrmezei úti társasház egy két villa jellegű épületből álló 10-10 lakásos beruházás családi házas, zöldövezetben, mégis közel a Kelenföld Vasútállomáshoz, és az Etele Plazához. Sziget üzemű napelemrendszerének és az akkumulátoros tároló-kapacitásoknak köszönhetően nyáron csak vízdíjat és közös költséget kell fizetni. Villanyszámla egyedül télen terheli a lakástulajdonosokat, ám a közös területek áramfogyasztását ekkor is biztosítják a napelemek. Mindemellett a rendkívül alacsony rezsihez a hőszivattyús fűtésrendszer is hozzájárul.

Itt tehát valóban a jövő otthonai születnek, 21. századi kényelemmel, ami magában foglalja, hogy minden lakás rendelkezik legalább egy vagy két terasszal, és a lakások hatalmas üvegfelületeken keresztül egész nap fényárban fürdenek. A lakáskínálatban a 49-81 nm-es lakások szerepelnek, így minden korosztály megtalálhatja ideális otthonát és a befektetők is könnyen találhatnak kiadásra tökéletes ingatlant.

Őrmezei Úti Társasház

Tópark – Be My City:

A Törökbálinti tó partján elterülő, 20 hektáros zöldterületen kialakított Tópark – Be My Cityben egyszerre kapott helyett minden, amire az ott lakóknak szüksége lehet. Egy önálló kisváros jött itt létre, ahol nem csupán otthonokat találunk, de irodákat, szolgáltatásokat, és a kikapcsolódás tereit is. A beruházás elhelyezkedése nagyon szerencsés: közel van két autópálya és az M0 körgyűrű, és kiépült a tömegközlekedési kapcsolat Budapest belvárosával is.

Különösen barátságossá teszi a lakóparkot, hogy a sétányok mentén elhelyezkedő házak nem teljesen egyformák, és az utak sem szabályos derékszögeket zárnak be. Az épületegyüttesekben odafigyeltek arra is, hogy az üzemeltetés ne rójon nagy terheket a lakókra. A fűtésről kis fogyasztású házközponti technológia gondoskodik egyedi méréssel, a hatékonyságot növeli az extra hőszigetelés és a háromrétegű üvegezés is. A fenntarthatóságot szolgálja az is, hogy a locsolás talaj- és esővízzel történik.

Fiumei Residence:

A Fiumei Residence egy új, modern és városias lakópark Budapesten, ami kimagasló közösségi közlekedési előnyökkel rendelkezik. A hatékony városi közlekedést két metróvonal közvetlen közelsége és az épülettel szemben fekvő Keleti Pályaudvar is biztosítja. A város központja mindössze 15 perc sétára helyezkedik el, ahol nem csak éttermek és bárok, de modern bevásárlóközpont, és a kulturális szempontból jelentős Erkel Színház is megtalálható.

Ebben a lakóparkban kiemelt szerepet kapnak az extravagáns Penthouse lakások, amik a legfelső szinteken elhelyezkedve a budapesti panoráma mellett exkluzív életérzést és belvárosi luxust biztosítanak, a kiemelkedő okosotthon-megoldásokat sem nélkülözve.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)