A folyók városában most igazán energiatakarékos ingatlanok találhatóak

A történelmi jelentőségű Győrben igazán érdemes most ingatlanba fektetni, hiszen rendkívül jó árban, igazán energiatakarékos családi házakat lehet megvásárolni, így garantáltan alacsony rezsiköltségű otthonokat tudhatnak az új tulajdonosok a birtokukban. Alább összegyűjtöttünk pár ingatlant, ahol garantált a kényelem és a modern elegancia.

Korszerű, tágas családi ház

Győr Ménfőcsanak részének egy kedves, nyugodt utcájában található egy körbekerített, 805 m2-es saroktelken ez a 100 m2-es, tégla falazatú lakóház. A családi otthon három tágas szobával rendelkezik, ami kiegészül étkezővel, korszerű konyhával és egy ablakos fürdőszobával. A ház modern jegyeit tükrözi a kondenzációs kazán, ami a fűtésről gondoskodik illetve a radiátoros hőleadók. Az energiatakarékosságot figyelembe véve lehetőég van a villanyfűtésre is, hiszen 5,75 KW-os napelem is beépítésre került. A szobákban és az étkezőben infrapanelt találhatunk, amely minden helyiségben külön wifi termosztáttal rendelkezik. A ház ráadásul alápincézett ahol a gázkazán és a mosókonyha kapott helyet. Emellett külön kiemelendő, hogy a telek gyönyörűen parkosított és még fűthető medence, épített kerti grillsütő és fúrt kút is található. Itt egészen biztos, hogy kellemes hangulatban tud telni minden baráti vagy családi összejövetel.

Családi kényelem, zöld környezetben

Egy igazán nagyméretű, 719 m2-es telken vált eladóvá ez a 4 szoba+nappalis családi ház, hangulatos tornáccal és megannyi örökzöld fával körbevéve. Az előtérből bal oldalon találjuk a konyhát, az étkezőt és a lenti szoba bejáratát, míg jobb kéz felől a cserépkályhás nappaliba tudunk bejutni. A földszinten került kiépítésre még a fürdőszoba, a wc, a kamra és a pince lejáró is. A nappaliból felvezető lépcsőn jutunk fel a 3 szobához, amikhez tartozik egy külön fürdő is, valamint egy másik 30 m2-es sokféleképpen kialakítható helyiség. Ezt akár műhelynek, konditeremnek vagy szabadidő szobának is át lehet alakítani. A ház mögött tágas kertet fedezhetünk fel, amit a hátsó teraszról is élvezhetünk, és ahol bátran lehet baráti- és családi összejöveteleket is szervezni vagy akár a gyerekeknek játszóteret is kialakíthatunk.

Belvárosi ritkaság Győr szívében

Egy igazán különleges ingatlan várja új tulajdonosát a Széchenyi tér mögött, ami amellett, hogy impozáns még műemlékként is nyilvántartott. Az igazán varázslatos életérzést az adja, hogy maga az épület 1780-ban épült, de a 90-es években egy teljeskörű felújításon esett át a 210 m2-es ház, amely ma is kifogástalan állapotban látható. A lehetőségek tárháza várja az érdeklődőket, hiszen a ház elhelyezkedésének köszönhetően akár szép panziónak vagy vendéglátó helynek is át lehet alakítani, de még irodák kialakítása is megvalósítható.

A házba belépve egy tágas, két részes előtérben találjuk magunkat, ahonnan elérhető egy kis zárt udvar, valamint egy mellék- és háztartási helyiség található a földszinten. Innen lépcső vezet az első emeletre, ahol egy nagy amerikai konyha + nappali és egy nagy étkező került kiépítésre, továbbá zuhanyzós fürdőszoba és wc. Ezen a szinten fedett erkélyen élvezhetjük a belső udvarra nyíló kilátást. Nem mehetünk el szó nélkül a tetőtéri szint és az alagsorban kialakított, gyönyörű, több részből álló pince mellett sem, amely már önmagában is magával ragadó lehet.

Nagycsaládosoknak igazi különlegesség

Győr Ménfőcsanak központi részén eladó sorba került egy többször felújított, ma is kiváló állapotban található, kétszintes családi ház. A 178 m2 alapterületű ingatlan egy 549 m2-es telekre épült, amely igény szerint bővíthető. A ház nagycsaládosoknak különösen alkalmas, illetve kisebb átalakítással akár több generáció együttéléséhez is. 2 konyha, 3 hálószoba, 2 nappali, 2 fürdőszoba és 3 wc került kiépítésre. A kétszintes főépülethez tartozó melléképület akár kialakítható egy külön bejáratú lakássá is, illetve a telken belül egy 15 m2-es mobil garázs és egy 13 m2-es garázs, valamint egy fedett gépkocsi beálló ad lehetőséget a gépkocsik tárolására. A ház mögött található egy faház is, mely jelenleg tűzifa tárolására szolgál.

Erdőszéli kisház minden korosztály számára

A 2005-ben épített házat 2017-ben teljesen felújították, aminek köszönhetően jelenleg csak beköltözni kell az ingatlanba. Egy 430 m2-es telken helyezkedik el az előbb említett, 55 m2-es családi ház, amelynek falazata tégla és szigetelést is kapott. A felújítások során műanyag nyílászárókat kapott, kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, valamint korszerű, Nobo elektromos fűtőpanelek kerültek beépítésre. Rendkívül kedvező az ingatlan elosztása, amihez hozzá tartozik még, hogy az udvaron mobil garázs is kiépült és a ház alatt egy 15 m2-es szuterén, amely kiválóan alkalmas bármilyen vállalkozás számra is. Ha a belvároshoz közel, de mégis a természet előnyeit élvezve alakítaná ki új otthonát, akkor ezt az ingatlant Önre tervezték!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)