Idén végre használd ki a nyarat úgy, ahogy eddig akartad, és legyen egy álomotthonod a Balatonnál

Idén végre Te is kihasználnád a nyarat, és olyan dolgokat csinálnál, amire nagyon régóta vágysz? Ha épp ingatlanok után kutatsz, hoztunk neked egy olyan ajánlatot, aminek te sem fogsz tudni ellenállni. 2023-ban vágd nagy fába a fejszéd, és válassz egy otthont, ahol élvezheted a luxus életérzést, és a Balaton adta lehetőségeket.

Ezúttal egy Siófokon épülő, igazi exkluzív lakóparkot mutatunk be, ami egyből magával ragadja az embert már csak azért is, mert az Aranyparton kerül megépítésre. A Wave by Coral luxus lakópark két épületből áll, és 5 szinten összesen 129 db prémium kivitelezésű lakás kap helyet. A lakások intim kertkapcsolattal, Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek.

Mindenképpen fontos megemlítenünk, hogy aki ebben a lakóparkban keres magának ingatlant, annak nem árt sietni, ugyanis a lakások több mint 65%-a már elkelt. A lakópark fiatal párok, vagy családok számára kiváló választás, hiszen ahogy fentebb is említettük, a földszinten kertkapcsolatos lakások is kerültek kialakításra, amelyekhez természetesen biztosítják a kizárólagos használati jogot, ezáltal a gyerekek is élvezhetik a napsütéses udvar adta lehetőségeket.

A lakások a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve. Az energiatakarékosság mellett nagy szerepet kaptak az egyedi kényelmi funkciók is, ugyanis a lakópark zöld területén feszített víztükrű medence támogatja a lakók mindennapi pihenő idejét.

Itt tényleg kedvedre szabhatod, hogy mivel töltöd a szabadidődet. Ha egy aktívabb napra vágysz, bármikor válaszhatod a városi pezsgést, vagy a Balaton-partot, de ha inkább egy kis pihenésre, remek lehetőséget nyújt a saját panorámás teraszod, ahol nyugodt körülmények között fogyaszthatod el a reggeli kávédat, vagy akár az esti borodat.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)