Idén végre használd ki a nyarat úgy, ahogy eddig akartad, és legyen egy álomotthonod a Balatonnál

Idén végre Te is kihasználnád a nyarat, és olyan dolgokat csinálnál, amire nagyon régóta vágysz? Ha épp ingatlanok után kutatsz, hoztunk neked egy olyan ajánlatot, aminek te sem fogsz tudni ellenállni. 2023-ban vágd nagy fába a fejszéd, és válassz egy otthont, ahol élvezheted a luxus életérzést, és a Balaton adta lehetőségeket.

Ezúttal egy Siófokon épülő, igazi exkluzív lakóparkot mutatunk be, ami egyből magával ragadja az embert már csak azért is, mert az Aranyparton kerül megépítésre. A Wave by Coral luxus lakópark két épületből áll, és 5 szinten összesen 129 db prémium kivitelezésű lakás kap helyet. A lakások intim kertkapcsolattal, Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek.

Mindenképpen fontos megemlítenünk, hogy aki ebben a lakóparkban keres magának ingatlant, annak nem árt sietni, ugyanis a lakások több mint 65%-a már elkelt. A lakópark fiatal párok, vagy családok számára kiváló választás, hiszen ahogy fentebb is említettük, a földszinten kertkapcsolatos lakások is kerültek kialakításra, amelyekhez természetesen biztosítják a kizárólagos használati jogot, ezáltal a gyerekek is élvezhetik a napsütéses udvar adta lehetőségeket.

A lakások a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve. Az energiatakarékosság mellett nagy szerepet kaptak az egyedi kényelmi funkciók is, ugyanis a lakópark zöld területén feszített víztükrű medence támogatja a lakók mindennapi pihenő idejét.

Itt tényleg kedvedre szabhatod, hogy mivel töltöd a szabadidődet. Ha egy aktívabb napra vágysz, bármikor válaszhatod a városi pezsgést, vagy a Balaton-partot, de ha inkább egy kis pihenésre, remek lehetőséget nyújt a saját panorámás teraszod, ahol nyugodt körülmények között fogyaszthatod el a reggeli kávédat, vagy akár az esti borodat.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)