Praktikus megoldások a gyerekszoba kialakítására

A gyerekszoba kialakításán gondolkozol? Kissé aggályokkal teli lehet, hogy miképpen valósítsuk meg, hogy praktikus is legyen, szép is legyen és a gyerkőc is jól érezze magát benne. Milyen színek teremtenek nyugalmat, milyen bútorokat érdemes beépíteni, ezek mind fontos kérdések. Mi most összegyűjtöttünk pár ingatlant, ahol ötletes megoldásokat találtunk a gyerekszobában.

Játékos bútorok és színes falak

Ebben a prémium minőségű, finom ízlésű, vízparti ingatlanban meg tudjuk tekinteni a gyerekszoba kreatív kialakítását. A halványzöld falak megnyugtató környezetet teremtenek és segíthetik a kreatív gondolkodást is, ezért is érdemes jól átgondolni, hogy milyen színeket használunk egy szobában. A játékosan kialakított bútorok szintén jó hangulatot teremtenek, és néha tényleg elég csak néhány okosan összeválogatott bútor ahhoz, hogy hosszútávra kellemes kis kuckóvá váljon a gyerekek számára. Ez az ingatlan pedig azért is különleges, mert nem csak a gyerekszoba kialakítása impozáns, de érdemes ránézni a többi helyiségre, illetve a kert is rendezett és rendkívül családbarát, a gyerekek itt vidáman eljátszhatnak. 

Harmonikus színhasználat

Ebben a kispesti, fiatalos házrészben is nagy jelentőséggel bír a színhasználat. A halvány rózsaszínnek szintén relaxáló hatása van, míg a nagyon élénk változatok serkentő hatásúak. Egy kislánynak igazi kis álombirodalmává válhat ez a szoba, 2-3 gyermekes család részére kifejezetten érdemes lecsapni erre az ingatlanra minél hamarabb, hiszen rendkívül kedvező áron lehet most hozzájutni. A lakás földszintjén nappali, fürdő és konyha található, a felső szinten a szülői háló mellett két kisebb szoba. 

Vidám fali dekorációk

A rózsaszín ebben az Örs vezér térhez közeli, külön nyíló szobás, napfényes lakásban is megfigyelhető. Ráadásul mindig fel lehet dobni a hangulatot kedves fali dekorációkkal, vagy szőnyegekkel is. Maga a lakás kis takaros, szobáinak ablakai parkra néznek, illetve az utcára. Konyhája ablakos, étkező pultos, modern helyiség, fürdőszobája kádas, ugyanakkor könnyedén zuhanyzóssá alakítható.

Mesés megoldások

A rózsaszín közkedvelt színválasztás, ha lányok gyerekszobájáról van szó, és ezt is különösen vidám hangulatúvá lehet tenni mesés tapétákkal  vagy egyéb kiegészítőkkel, mint ahogy azt tették ebben a pécsi családi házban is. Az ingatlan csodálatos otthona lehet fiatal pároknak, kisebb létszámú családoknak, de az idősebb korosztálynak is. A Budai vámnál, csendes, zöldövezeti részen, de közel a főútvonalhoz található az ingatlan 528 nm-es telken, 2 és fél szobával, konyha-étkezővel, előszobával és fürdővel.

 

Tágas terek, minimál színhasználat

Ez a mesébe illő családi ház Zalaegerszeg központjában szintén jól játszik a tér adta lehetőségekkel. A nagy ablakok miatt a gyerekszoba egész nap természetes napfényben úszik, ami különös fontossággal bírhat. Jól tükrözi ez a megoldás, hogy nem kell a szobát mindennel telezsúfolni, néha elég pár hangulatos fotel, ágy, egy-két szekrény, és egy levegős tér alakul ki, ahol kellemesen lehet eltölteni a mindennapokat. A belső terek kialakításában fontos szerepet kapott a kevesebb néha több elve, a maga elegáns, kifinomult, visszafogott, mégis romantikus hangulatával. Ez a két nappalival, 3 lakószobával, 2 fürdőszobával ellátott közel 200 m2-es ingatlan kifejezetten nagycsaládosok részére lett kialakítva. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)