Praktikus megoldások a gyerekszoba kialakítására

A gyerekszoba kialakításán gondolkozol? Kissé aggályokkal teli lehet, hogy miképpen valósítsuk meg, hogy praktikus is legyen, szép is legyen és a gyerkőc is jól érezze magát benne. Milyen színek teremtenek nyugalmat, milyen bútorokat érdemes beépíteni, ezek mind fontos kérdések. Mi most összegyűjtöttünk pár ingatlant, ahol ötletes megoldásokat találtunk a gyerekszobában.

Játékos bútorok és színes falak

Ebben a prémium minőségű, finom ízlésű, vízparti ingatlanban meg tudjuk tekinteni a gyerekszoba kreatív kialakítását. A halványzöld falak megnyugtató környezetet teremtenek és segíthetik a kreatív gondolkodást is, ezért is érdemes jól átgondolni, hogy milyen színeket használunk egy szobában. A játékosan kialakított bútorok szintén jó hangulatot teremtenek, és néha tényleg elég csak néhány okosan összeválogatott bútor ahhoz, hogy hosszútávra kellemes kis kuckóvá váljon a gyerekek számára. Ez az ingatlan pedig azért is különleges, mert nem csak a gyerekszoba kialakítása impozáns, de érdemes ránézni a többi helyiségre, illetve a kert is rendezett és rendkívül családbarát, a gyerekek itt vidáman eljátszhatnak. 

Harmonikus színhasználat

Ebben a kispesti, fiatalos házrészben is nagy jelentőséggel bír a színhasználat. A halvány rózsaszínnek szintén relaxáló hatása van, míg a nagyon élénk változatok serkentő hatásúak. Egy kislánynak igazi kis álombirodalmává válhat ez a szoba, 2-3 gyermekes család részére kifejezetten érdemes lecsapni erre az ingatlanra minél hamarabb, hiszen rendkívül kedvező áron lehet most hozzájutni. A lakás földszintjén nappali, fürdő és konyha található, a felső szinten a szülői háló mellett két kisebb szoba. 

Vidám fali dekorációk

A rózsaszín ebben az Örs vezér térhez közeli, külön nyíló szobás, napfényes lakásban is megfigyelhető. Ráadásul mindig fel lehet dobni a hangulatot kedves fali dekorációkkal, vagy szőnyegekkel is. Maga a lakás kis takaros, szobáinak ablakai parkra néznek, illetve az utcára. Konyhája ablakos, étkező pultos, modern helyiség, fürdőszobája kádas, ugyanakkor könnyedén zuhanyzóssá alakítható.

Mesés megoldások

A rózsaszín közkedvelt színválasztás, ha lányok gyerekszobájáról van szó, és ezt is különösen vidám hangulatúvá lehet tenni mesés tapétákkal  vagy egyéb kiegészítőkkel, mint ahogy azt tették ebben a pécsi családi házban is. Az ingatlan csodálatos otthona lehet fiatal pároknak, kisebb létszámú családoknak, de az idősebb korosztálynak is. A Budai vámnál, csendes, zöldövezeti részen, de közel a főútvonalhoz található az ingatlan 528 nm-es telken, 2 és fél szobával, konyha-étkezővel, előszobával és fürdővel.

 

Tágas terek, minimál színhasználat

Ez a mesébe illő családi ház Zalaegerszeg központjában szintén jól játszik a tér adta lehetőségekkel. A nagy ablakok miatt a gyerekszoba egész nap természetes napfényben úszik, ami különös fontossággal bírhat. Jól tükrözi ez a megoldás, hogy nem kell a szobát mindennel telezsúfolni, néha elég pár hangulatos fotel, ágy, egy-két szekrény, és egy levegős tér alakul ki, ahol kellemesen lehet eltölteni a mindennapokat. A belső terek kialakításában fontos szerepet kapott a kevesebb néha több elve, a maga elegáns, kifinomult, visszafogott, mégis romantikus hangulatával. Ez a két nappalival, 3 lakószobával, 2 fürdőszobával ellátott közel 200 m2-es ingatlan kifejezetten nagycsaládosok részére lett kialakítva. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)