Elragadó otthonok a Balatonról – északi part

Télen-nyáron szíved csücske a Balaton? Ez minden bizonnyal érthető, és arról is biztosíthatunk, hogy nem Te vagy az egyetlen, aki odáig van a magyar tenger iránt. Most két részes válogatásban mutatjuk be, milyen eladó otthonokat találsz az északi, valamint a déli parton.

Immár tényleg nyakunkon vannak a napsütéses hónapok, ami a legjobb időszak arra, hogy kiválaszd a balatoni álom otthonod, és nyárra már garantáltan be legyél biztosítva, hogy bármikor elhúzódhass pihenni egy fárasztó munkahét után.

Első helyre Balatonfüredről hoztunk egy vízpart- és sétányközeli panorámás lakást. Az ingatlan egy három lakásos ház földszintjén kapott helyet, teljes felszereltséggel és bútorozással. Az ingatlan a legmodernebb, s a legmagasabb minőségű anyagokból épült, nagyon odafigyelve az energiahatékonyságra is. Elrendezését tekintve kiváló, hiszen egy hatalmas előtér, egy amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdőszoba, külön wc, valamint háztartási helyiség, és egy tágas terasz is található itt. Mindezeken felül a kertben kialakításra került egy privát medence, amit csak a földszinti lakás lakói élvezhetnek. Kiváló választás azoknak, akik kedvelik a minőségi életszínvonalat és a Balaton közelségét.

A következő jelöltünk egy 185nm-es modern otthon, amely Balatonakarattyán épült fel, mindössze 350nm-re a parttól. A ház belsőépítésszel együttműködve került mindenre kiterjedően megvalósításra, külsőleg és belsőleg ötvözve a minimál stílusú antracit és szürke árnyalatokat. A felújítás óta még nem lakott ingatlanban nappali, valamint 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és külön WC is kialakításra került. Az 550nm-es parkosított kertet kertépítő mérnök tervezte és kivitelezte, melyben automata öntözőrendszer, gyepszőnyeg, örökzöldek és díszkert is található. A kertben egy 7x4m-es automatizált medence található, ami akár márciustól novemberig használható. A ház utcafrontján a kertkapu mellett két gépjármű számára kialakított gépkocsibeálló is található.

Csopakon a 72 lakásos Prémium Residence lakóparkban, a strand közvetlen közelében, az Ifjúság sétányon került eladásra egy 107 nm-es ingatlan. A lakásban amerikai konyhás nappali, három szoba, valamint méretes dupla terasz is található. A kiváló elrendezésű ingatlan házközponti fűtéses, melyben a fenti helyiségeken kívül egy nagyméretű fürdőszoba, két wc, és tágas közlekedők kaptak helyet. Az ingatlan hátsó elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül csendes, ezen kívül balatoni részpanorámával is rendelkezik. Parkolási lehetőség az elektromosan működtethető kapun keresztül megközelíthető zárt parkolóban, az épület közvetlen közelében, saját beállóban lehetséges, mely a vételár részét képezi.

A csodálatos Balatonfüreden bukkantunk erre a 185nm-es, felújított családi házra, amely méretes terasszal és csodálatos kerttel rendelkezik. A 2017-ben teljeskörű felújításon átesett ingatlan kialakítása ideális egy család számára ugyanis három emeletet is kihasználtak benne. A földszint egy igazi klubhelységnek lett kialakítva, hiszen található itt billiárd terem, szauna, egy remek pince, valamint külön fürdő és wc is. A következő szint a „magas földszint”, ahol egy tágas nappali, konyha ékezővel, egy hálószoba, fürdő, wc, mosókonyha, valamint egy 60nm-es terasz is kiépítésre került. Ezt követi az emelet, ahol három db hálószoba, külön fürdő és wc, valamint terasz is található. Az ingatlanhoz tartozik még fedett autóbeálló, valamint parkosított kert locsolórendszerrel. A ház remek lokációban helyezkedik el, közel a parthoz és a sétányhoz.

Utolsó helyen Balatonalmádi központjában, a strand közvetlen közelében lévő 2019-ben épült újszerű állapotú társasházban található lakást hoztunk el. A második emeleti, igényesen berendezett, 45nm-es lakáshoz, kapcsolódik egy 25nm-es extra modern terasz is. Az ingatlanban prémium kategóriás bútorok és berendezések találhatóak. Elrendezését tekintve kialakításra került benne egy teraszkapcsolatos amerikai konyhás nappali, egy hálószoba melyből szintén elérhető a terasz, valamint egy fürdőszoba és egy toalett is. A mai drámai rezsiárak mellett fontos megemlíteni, hogy a lakás saját mérőórákkal rendelkezik, fűtéséről hőszivattyú, melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. Az ingatlan kiváló lokációval rendelkezik, hiszen közvetlenül Balatonalmádi városközpontjában helyezkedik el.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni.

© 2024 (v2.202102)