Elragadó otthonok a Balatonról – déli part

Télen-nyáron szíved csücske a Balaton? Ez minden bizonnyal érthető, és arról is biztosíthatunk, hogy nem Te vagy az egyetlen, aki odáig van a magyar tenger iránt. Most két részes válogatásban mutatjuk be, milyen eladó otthonokat találsz az északi, valamint a déli parton.

Immár tényleg nyakunkon vannak a napsütéses hónapok, ami a legjobb időszak arra, hogy kiválaszd a balatoni álom otthonod, és nyárra már garantáltan be legyél biztosítva, hogy bármikor elhúzódhass pihenni egy fárasztó munkahét után.

Cikkünket Balatonlellén kezdjük, ahol egy modern, társasházi lakás került eladósorba. A társasház Balatonlelle exkluzív villaparkjában, közvetlen vízparti helyen került megépítésre. Ez a helyszín remek választás párok számára, ugyanis a komplexum saját homokos stranddal, egész évben üzemelő wellness központtal, étteremmel, bárral, valamint kültéri medencével is rendelkezik. A szóban forgó ingatlan egy első emeleti lakás, mely részleges panorámával rendelkezik, modern szemlélet alapján került berendezésre, exkluzív bútorokkal és kifinomult színekkel. Kialakítása remek, hisz található benne egy tágas amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy fürdő és egy erkély. Parkolási lehetőség a társasház udvarában lehetséges.

Természetesen a családosokra is gondoltunk, és elhoztunk Balatonlelléről egy remek családi otthont. Az ingatlan a közkedvelt napfény strandtól 2km-re, a városközponttól 1500 méterre található. A hatalmas 1802 nm-es, gondosan körbekerített telken helyezkedik el a 100nm-es ház, aminek méretei és kialakítása tökéletesek egy család számára, nem mellesleg 2020-ban teljeskörűen felújították. Elrendezését tekintve található itt egy konyha-étkezővel, két nagy méretű hálószoba, egy külön nappali helyiség, fürdő, mosókonyha, külön bejáratú gardrób, spájz és egy terasz is. A hatalmas telket jól kihasználták, ugyanis található rajta egy kettő helyiségből álló melléképület, alatta pedig egy 18nm-es pince is kialakításra került. A gondozott kertben a növényekről nem megfeledkezve füvesített hátsókert, gyümölcsfák, dísznövények, és szőlő pompázik. A telek méretéből adódóan az ingatlan remekül bővíthető.

Fonyódon, a népszerű üdülőhelyen és kikötővárosban remek ingatlanra bukkantunk. Ez a kiváló tulajdonságokkal bíró, egyedi stílusú kuckó egy nyolc lakásos társasházban kapott helyet, és nemrég teljeskörű felújításon esett át. Lokációja nagyszerű, hiszen a város központjának közelében helyezkedik el, zöldövezeti környezetben, tízperces sétára a fonyódi városközponttól, szabad strandtól. Az ingatlan alapterülete 51nm melyben egy amerikai konyhás nappali, előtér, két fürdőszoba, egy hálószoba és egy remek terasz kapott helyet. Fűtését norvég elektromos fűtőpanel, valamint hűtő-fűtő klíma biztosítják. Az ingatlanhoz tartozó csendes, gondozott kert hátsó részén kültéri, 4×7 méteres medence kerül kialakításra, hogy a nyári melegben is kellemes pihenést biztosítson az ingatlan. A lakáshoz tartozó parkolóhely az épület előtt, az utca szinten található.

Balatonfenyves kedvelt környékén került eladósorba egy 167nm-es családi ház, egy nagyméretű 348nm-es telken, ami kiváló lehetőség gyerekes családok számára. A 2020-ban felújított családi ház fűtése gáz-cirkó kazánnal megoldott, a melegvizet villanybojler, a hűtést pedig öt db klíma biztosítja. Igazán tágas terek kerültek kialakításra, hiszen három hálószoba, egy fürdő, egy külön wc, valamint kamra, gardrób és külön tároló is van, a családi összejöveteleknek pedig a földszinten található nappali, valamint az emeleten található amerikai-konyhás nappali ad teret. A lakótér méretét egy 10nm-es fedett terasz, egy oldalterasz, valamint egy erkély is növeli. A kétszintes ház a település kertvárosias lakóövezetében helyezkedik el, csendes, nyugodt környezetben. Iskola, valamint buszmegálló 500 m-en belül, óvoda és strand pedig kb. 1 km távolságra elérhető.

Utolsó helyen pedig jöjjön a mindenki által kedvelt Siófokról egy pompásan felújított ingatlan. Jelöltünk szintén egy társasházi lakás, ami nemrég teljes ráncfelvarráson esett át. Komplett villanyszerelés, új kábel, új szerelvények új kapcsolószekrény kapott helyet, ezen kívül minden burkolat, csaptelep, beépített és nem beépített gép új a lakásban. Elrendezése kifogástalan, hiszen egy konyha-étkező, három hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy 20nm-es tároló is tartozik mindezekhez. Az ingatlanban fontos megemlíteni a konyhát és a fürdőt, hisz mindkettő egyedi kivitelezést kapott modern gépekkel, technológiával és kialakítással. A lakás kiváló választás, hiszen amellett, hogy szinte teljesen új, remek helyen, a belváros szívében található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)