Gyönyörű házak, mesés panorámával!

Amikor új otthonunkat keressük, elsődleges szempontok között szerepel az elhelyezkedés, az alacsony rezsi és az ingatlan állapota. Sokaknak azonban a panoráma is egy nagyon lényeges szempont. Mai válogatásunkban épp ezért mesés panorámával rendelkező, álomházakat gyűjtöttünk egy csokorba.

Panorámával a Dunára, Esztergomban

Esztergom Aranyhegyen, a dombtetőn áll ez a gyönyörű ház, melynek délnyugati fekvésű szobáiból és nappaliból nyíló teraszáról csodás panoráma nyílik a Dunára. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és 5 hálószobával várja új lakóit, ezen kívül medencével, wellness részleggel is rendelkezik, és egy borospince-présház, valamint szőlőtermesztésre alkalmas terület is található a 3712 nm-es telken.

Körpanorámás luxusvilla a Balatonnál

Balatonfüreden található ez a csodás, körpanorámás luxusvilla, melynek valamennyi szegletéből látható a Balaton. Az ingatlan 3 szintes, minden szintjén, nappali + 3 hálószoba és fürdőszoba kapott helyet, -1-es szintjén wellness részleg és konditerem található. Tetőteraszán pedig medence, grillező és napozóterasz kapott helyet.

Szintén körpanorámás családi ház, Sashegyen

Körpanorámából természetesen Budán sincs hiány, ez a sashegyi családi ház is ezzel rendelkezik. Az 500 nm-es, 4 szintes luxus házban medence, szauna és konditerem is helyet kapott, illetve több tágas terasszal is rendelkezik. A ház esővízgyűjtővel, fan coil rendszerrel is felszerelt.

Budai villa panorámával a hegyekre

A XII. kerületben, Széchenyi-hegyen áll ez a budai hegyekre panorámás villa, mely 450 nm lakóterülettel, 8 szobával és 64 nm-es terasszal rendelkezik. Az ingatlan ideális lehet többgenerációs családoknak, vagy akár exkluzív helyen fekvő cégközpontnak, magánklinikának is, egy 50 nm-es garázs is tartozik hozzá.

Panorámás, medencés családi ház Balatonalmádiban

Balatonalmádi Öreghegyen áll ez a kétszintes családi ház, melynek két szintje külön bejárattal is megközelíthető, így ideális lehet kétgenerációs családok számára. Az ingatlan földszintjéhez egy nappaliból nyíló, részben balatoni panorámás terasz kapcsolódik, itt kapott helyet a 43 m3-es 7 x 4 méteres, 160 cm mély, eltolható, fedett tetős, vízmelegítő motorral, homokszűrővel, távirányítós medence világítással felszerelt medence. Az ingatlan fűtését elektromos fűtőpanelek, hűtő-fűtő klímák és egy cserépkályha biztosítja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)