Gyönyörű házak, mesés panorámával!

Amikor új otthonunkat keressük, elsődleges szempontok között szerepel az elhelyezkedés, az alacsony rezsi és az ingatlan állapota. Sokaknak azonban a panoráma is egy nagyon lényeges szempont. Mai válogatásunkban épp ezért mesés panorámával rendelkező, álomházakat gyűjtöttünk egy csokorba.

Panorámával a Dunára, Esztergomban

Esztergom Aranyhegyen, a dombtetőn áll ez a gyönyörű ház, melynek délnyugati fekvésű szobáiból és nappaliból nyíló teraszáról csodás panoráma nyílik a Dunára. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és 5 hálószobával várja új lakóit, ezen kívül medencével, wellness részleggel is rendelkezik, és egy borospince-présház, valamint szőlőtermesztésre alkalmas terület is található a 3712 nm-es telken.

Körpanorámás luxusvilla a Balatonnál

Balatonfüreden található ez a csodás, körpanorámás luxusvilla, melynek valamennyi szegletéből látható a Balaton. Az ingatlan 3 szintes, minden szintjén, nappali + 3 hálószoba és fürdőszoba kapott helyet, -1-es szintjén wellness részleg és konditerem található. Tetőteraszán pedig medence, grillező és napozóterasz kapott helyet.

Szintén körpanorámás családi ház, Sashegyen

Körpanorámából természetesen Budán sincs hiány, ez a sashegyi családi ház is ezzel rendelkezik. Az 500 nm-es, 4 szintes luxus házban medence, szauna és konditerem is helyet kapott, illetve több tágas terasszal is rendelkezik. A ház esővízgyűjtővel, fan coil rendszerrel is felszerelt.

Budai villa panorámával a hegyekre

A XII. kerületben, Széchenyi-hegyen áll ez a budai hegyekre panorámás villa, mely 450 nm lakóterülettel, 8 szobával és 64 nm-es terasszal rendelkezik. Az ingatlan ideális lehet többgenerációs családoknak, vagy akár exkluzív helyen fekvő cégközpontnak, magánklinikának is, egy 50 nm-es garázs is tartozik hozzá.

Panorámás, medencés családi ház Balatonalmádiban

Balatonalmádi Öreghegyen áll ez a kétszintes családi ház, melynek két szintje külön bejárattal is megközelíthető, így ideális lehet kétgenerációs családok számára. Az ingatlan földszintjéhez egy nappaliból nyíló, részben balatoni panorámás terasz kapcsolódik, itt kapott helyet a 43 m3-es 7 x 4 méteres, 160 cm mély, eltolható, fedett tetős, vízmelegítő motorral, homokszűrővel, távirányítós medence világítással felszerelt medence. Az ingatlan fűtését elektromos fűtőpanelek, hűtő-fűtő klímák és egy cserépkályha biztosítja.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Csalás miatt tettek feljelentést a kisbefektetők.

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

© 2024 (v2.202102)