Ezt kapd ki: nagyszerű házak reális áron, az agglomerációból!

Az agglomeráció még mindig népszerű, és most, hogy várhatóan szigorítják majd az építkezéseket, különösen jó üzlet lehet ott egy használt családi házat megcsípni. Mai cikkünkben kiváló ár-érték arányú ingatlanokat mutatunk az agglomerációból.

Újszerű állapotban lévő családi otthon Inárcson

2021-ben épült ez a gyönyörű ikerfél, mely Inárcson található. Az ingatlan ezáltal újszerű állapotban van, az ikerház másik felével csak a tárolóknál kapcsolódik, így gyakorlatilag olyan, mint egy önálló családi ház. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával várja ú lakóit. Fűtését kondenzációs kazán biztosítja, klímával és riasztóval is felszerelt, 489 nm-es telekrész és terasz is tartozik hozzá.

500 méterre a Duna-parttól, Szigethalmon

Szigethalmon, kb. 3 perc sétára a buszmegállótól és 500 méterre a Duna-parttól került eladósorba ez az ikerfél, amely nappali + 4 hálószobájával egy nagyobb család számára is kényelmes lehet. Az ingatlan 2019-ben épült, újszerű állapotban van, kialakítását magasfokú igényesség jellemzi, belső tereiben mindenütt minőségi spanyol burkolatokat használtak. A gyönyörű családi otthon fűtését gáz cirkó biztosítja, napelem telepítésének az előkészítése megtörtént.

Kompletten felújított ikerfél Diósdon

Diósd Sashegyen áll ez az ikerfél, mely az ikerház másik felével csak a garázsoknál épült össze, így a szomszédtól teljesen elkülönül. A 2010-ben épült ingatlan tavaly esett át komplett felújításon, két szintes, földszintjén amerikai konyhás nappal és egy mosdó, emeletén 3 hálószoba, gardrób, fürdőszoba WC-vel kapott helyet. Az előszoba a garázs felől is megközelíthető.

Borospincével és nyári konyhával, Pócsmegyeren

Pócsmegyeren található ez a 2017-ben épült családi ház. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és két hálószobával várja új lakóit. A hozzá kapcsolódó telek 540 nm, itt kapott helyet a nyári konyha, amelyben kemence is található. Az ingatlanhoz kapcsolódik egy hangulatos borospince is.

Saját részre igényesen épített ingatlan Tárnokon

Tárnokliget legjobb részén, buszmegállótól, iskolától, óvodától, bölcsődétől pár perc sétára, boltok, üzletek, posta, vasútállomás közelében, illetve az M7-es és az M6-os autópályákhoz is közel helyezkedik el ez a 2014-ben épült családi ház. Az épületet folyamatosan csinosítgatták, így 2022-re érte el végleges állapotát, hőszigetelt, fűtését gáz cirkó biztosítja, így gázfogyasztása a meghatározott limiten belül marad. A kétszintes épület földszintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, mosókonyha és egy mosdó található, az emeleten további 2 hálószoba található, melyek közül az egyikhez gardrób is kapcsolódik, valamint itt kapott helyet a fürdőszoba és egy külön mosdó. Az emeleti részhez hatalmas terasz is kapcsolódik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)