Közel a Duna-parthoz: csodás új építésű lakások Óbudán

Az új építésű lakások keresésekor számos szempontot érdemes figyelembe venni. A legfontosabbak közé tartozik a lokáció, amely az ingázással töltött időre, ezáltal pedig az életminőségünkre is hatással van. Ahogy az elmúlt években a távmunka egyre elfogadottabbá vált, egyre többen mérlegelik lakáskereséskor azt is, hogy mennyi időt fognak utazással tölteni.

A lakókörnyezetnek azonban nem csak az otthoni munkavégzés miatt van jelentősége. A közvetlen környékünk meghatározza a kikapcsolódási lehetőségeket és a lelki békénket is. Köztudott, hogy a rendszeres mozgás a szabadban javítja a pszichés jóllétet, emiatt pedig felértékelődnek azok a beruházások, amelyek lehetővé teszik, hogy a lakók közvetlen kapcsolatban maradjanak a természettel.

A közelmúltban pedig egy új szempont, az energiahatékonyság kérdése is felkerült a lakáskeresők listájára. Nagyon fontos, hogy mennyi lesz a havi rezsi, és hogy abból mekkora részt kell fizetnünk a közös terek, szolgáltatások fenntartására.

A Római-part közelében, a folyótól könnyen elérhető távolságban épülő Buda Bright lakópark különleges adottságokkal rendelkezik. A három épületben összesen 316 lakás található, amelyek között mindenféle élethelyzetre találni megfelelőt. A lakások hűtését-fűtését hőszivattyús rendszer biztosítja, a közös területeken pedig energiatakarékos megoldásokat alkalmaznak. A lakók minden paramétert megtudhatnak az elérhető lakásokról, így könnyedén választhatják ki a számukra leginkább megfelelőt.

A lakópark tervezésekor jó érzékkel hangolták össze a vásárlók számára fontos szempontokat – természet közelsége, jó közlekedés, alacsony rezsi -, így a lakások tetemes része elkelt még az átadás előtt. Az ide költözőknek jóval kevésbé kell majd aggódniuk az energiaköltségek miatt, és élvezhetik a közeli Duna-part nyújtotta előnyöket is.

A Buda Bright sikeréhez minden bizonnyal a biztosított finanszírozási konstrukció is hozzájárul: a vásárlóknak a szerződéskötés során csak a vételár 20 százalékát kell kifizetniük, a fennmaradó 80 százalék pedig a műszaki átadás után lesz esedékes. A vevők bizalmának megszerzéséhez pedig szintén fontos adalék a beruházó személye: a lakóparkot az Indotek csoport építi, amely évtizedek óta van jelen a piacon, és számos referenciával rendelkezik.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A hazai gasztronómiában itt az új generáció?

A hazai gasztronómiában itt az új generáció?

Konyhaművészetünk csúcsteljesítményeitől volt hangos az elmúlt néhány nap és erről szól majd a következő két hét is.

Nagyon készül az ukrán ellentámadás

Nagyon készül az ukrán ellentámadás

Vlagyimir Putyin akkor is veszélyes marad, ha vereséget szenved. Háborús hírek.

Megnyugodhatnak a magyar falvak, ömlik a pénz a vidékre

Megnyugodhatnak a magyar falvak, ömlik a pénz a vidékre

A Magyar falu program az első olyan vidékfejlesztési program, amelyet maguk a falvak, azok lakói és vezetői írnak - hangoztatta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Egyre többen vállalják be, hogy vonattal mennek az Adriára

Egyre többen vállalják be, hogy vonattal mennek az Adriára

Érdemes elővételben megváltani a menetjegyeket a Budapestet a horvát tengerparton fekvő Splittel összekötő Adria InterCity-re - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.

© 2023 (v2.202102)