Ne légy április bolondja! Ház helyett inkább vegyél egy könnyen fenntartható apartmant a Balatonnál!

Mindenki álma egy nyaraló a Balatonnál, de vajon meddig tartana a lelkesedés, hogy a megvásárolt házikóhoz rendszeresen lejárjunk, karbantartsuk, gondozzuk kertjét és intézzünk minden ügyet, ami egy ingatlanhoz csak kapcsolódhat? Annak, aki tényleg csak nyáron 2 hétre utazik a tó partjára, akkor is ideje nagy részét a strandon tölti és csak aludni jár a nyaralóba, bőven elég lehet egy 1-2 szobás, könnyen fenntartható apartman is, esetleg erkéllyel, kis kertkapcsolattal. Ezek az ingatlanok ráadásul lényegesen olcsóbbak is, a 35-58 millió forintos ársávból hozunk most néhány remek ajánlatot az északi partról.

Válogatásunk első darabját Keszthelyről hozzuk, itt egy Balaton-parthoz, központhoz közeli erkélyes lakás vált most eladóvá. Az ingatlan egy 2010-ben épült ház 2. emeletén elhelyezkedő, tetőtéri lakás, nappali-konyhával, 2 szobával és fürdőszobával várja új tulajdonosát. A lakás fűtését gáz-cirkó biztosítja, egy udvari beálló is tartozik hozzá, de akár garázs is vásárolható.

Csopakon, a főút alatti üdülőövezetben, a strandtól pár perces sétára helyezkedik el az a parkosított üdülőház, melynek a 2. emeletén található az alábbi lakás. Az üdülőház a balatoni kerékpárút közvetlen szomszédságában fekszik, a 25 nm-es ingatlanban egy szoba, konyha és egy fürdőszoba kapott helyet. A lakáshoz 5 nm-es terasz is tartozik, mely a parkra és a csopaki domboldalra néz.

Balatonfüreden, a part közelében, egy szigetelt panelház 1. emeletén bukkantunk erre a lakásra, amely egyedi átalakításának köszönhetően amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával és fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan kompletten felújított, nappalija klimatizált, beépített, gépesített konyhabútorral rendelkezik. A többi bútor megegyezés tárgyát képezheti.

Vonyarcvashegy központjában, egy 10 lakásos társasházban került eladósorba ez a tetőtéri, szépen felújított lakás. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 2 szobával és fürdőszobával várja új tulajdonosát, konyhabútora teljes gépészettel és a szobabútorok egy része a vételár részét képezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)