Édes élmények és jól jövedelmező üzlet: ezek lehetnek most az Öné!

Olyan vissza nem térő lehetőségre lehet most lecsapni, ami ritkán adatik meg Budapest belvárosi kerületeiben. Egy bejáratott cukrászda, már meglévő, megbízható vendégkörrel várja új tulajdonosát, ami egy rendkívül jól jövedelmező üzleti vállalkozása lehet bárkinek. 

A jelenleg Sütipatika néven működő cukrászda a 6. kerület egyik közkedvelt és népszerű részén található. Az élettel teli Terézváros ezen pontja igazi művészeti centrumnak tekinthető, ahol koncerteket, zenés előadásokat és egyéb művészeti előadásokat is lehet látogatni, hiszen  a Magyar Állami Operaház, a Thália Színház, a Centrál Színház vagy a gyönyörű Budapesti Operettszínház is a közelben található, így garantált, hogy egy művelt felső réteget vonz a környék.

Az említett cukrászda a jelenleg hatályos jogszabályok szerint került kialakításra, tehát szociális helyiségeket, műhelyt, eladóteret és vendég wc-t építettek ki. Az üzlet alapterülete 67 m2, amihez 18 m2-es galéria tartozik. Ez jelen pillanatban raktárként működik. 

A fenntartási költségek alapvetően kedvezőek és a bevétel abszolút fedezi a kiadásokat. A  gáz-, víz- illetve a villanyszámla összessége átlagosan nem haladja meg a 400 000 Ft-ot. A beépített vízhűtéses rendszer rendkívül gazdaságos és a gépek által termelt meleg vizet is felhasználták az előző tulajdonosok.  

A gépészet a pincében található meg, az üzlethelyiségben kialakított pultok pedig egyedileg tervezettek és gyártottak a Formatív Zrt által. Emellett a berendezések váza is teljesen rozsdamentes anyagból készült, így egészen biztos, hogy még sokáig jó szolgálatot fog tenni az új tulajdonosnak is.

Érdemes még megemlíteni, hogy a helyiség klímával felszerelt, a műszaki intézkedésekről, mint a tűz-, munka- és érintésvédelemről tanúsítvánnyal rendelkezik és a biztonságról is gondoskodtak. Riasztó és kamera is garantálja, hogy ne merüljenek fel problémák. Továbbá Wifi beköttetésre került, valamint a hangtechnika és a légtechnika is kiváló. 

Tulajdonképpen a helyiség bérlemény és akár hosszútávú szerződéssel, határozott időre is megköthető vagy határozatlan időre, de igény esetén zalai székhelyű tehermentes 11 éves kft-vel eladó az üzlet. A berendezés alku tárgyát képezi.

Összességében egészen biztos, hogy egy olyan üzletet tud átvenni az új tulajdonos, ami már a következő naptól jövedelmező, hiszen a covid időszak alatt illetve a jelenlegi gazdasági helyzetben is nyereségesen üzemelt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kizárta NATO-katonák Ukrajnába küldését a brit kormányfő

Kizárta NATO-katonák Ukrajnába küldését a brit kormányfő

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Újabb négy part listáját vette nyilvántartásba a választási bizottság

Újabb négy part listáját vette nyilvántartásba a választási bizottság

Nyilvántartásba vette négy párt listáját a június 9-ei európai parlamenti (EP-) választásra pénteken a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

Nem fog pezsgőt bontani, ha meglátja ezt a forintárfolyamot

Nem fog pezsgőt bontani, ha meglátja ezt a forintárfolyamot

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Kell-e rettegnie Orbán Viktornak Magyar Pétertől? És Gyurcsány Ferencnek?

Kell-e rettegnie Orbán Viktornak Magyar Pétertől? És Gyurcsány Ferencnek?

Főszerkesztői jegyzet arról, hogy a rendszerváltás óta még sohasem volt akkora eltérés az egyes közvélemény-kutatások eredményei között, mint most.

© 2024 (v2.202102)