Legyen tiéd ez a panziónak is tökéletes álomház a Balatonnál!

Aki a Balaton partján keres nyaralót vagy akár állandó lakhatásra ingatlant, annak fontos lehet, hogy az ingatlan több lakrésszel is rendelkezzen, kiadható legyen, így egyúttal jövedelmet is biztosítson tulajdonosa számára. Emellett kiemelten fontos a jó elhelyezkedés is. Mi most egy olyan házat mutatunk Önöknek Balatonalmádiból, amely kellően tágas, rezsije mégis alacsony és a központban, mégis zöldövezetben helyezkedik el.

Balatonalmádi központjában nincsenek igazán nagy telkek vagy nagyobb, több apartmannal rendelkező ingatlanok. Az egyetlen tényleg nagy telekkel (1860 nm) rendelkező, tekintélyes alapterületű (500 nm) ház azonban most eladósorba került, így érdemes minél hamarabb lecsapni erre a lehetőségre.

A kiváló elhelyezkedésű ingatlan főépülete 3 szintes, minden szintje egyenként 100 nm + egy pince is tartozik hozzá. A 3 szintes épületben összesen 4 lakrész került kialakításra. A telken helyet kapott még egy melléképület, amelyben wellness részleget alakítottak ki, illetve 4 garázs biztosítja a tulajdonos és a vendégek biztonságos parkolását, ahol elektromos autó töltési lehetőség is biztosított.

Az ingatlan tekintélyes mérete ellenére rezsije igen kedvező, hiszen fűtését gáz-, elektromos- és vegyes tüzelésű kazán is biztosítja, az éves 15-18 ezer kWh-ás elektromos áram fogyasztását pedig kielégíti a tetőn elhelyezett 54 db napelem, energetikai besorolása AA++, azaz minimális energiaigényű.

 

A főépület földszintjén egy egyszobás és egy kétszobás különálló lakrész helyezkedik el, az emeleten egy 32 nm-es nappali, konyha, 2 hálószoba, egy fürdőszoba, vendég WC és egy iroda kapott helyet. A beépített tetőtérben 3 hálószoba található, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik és egy közös konyhát találunk még itt.

A pincében kapott helyet a kazán és itt van lehetőség a fát is tárolni, a melléképületben wellness részleget alakítottak ki 5 személyes szaunával és 2 tusolóval, illetve itt kapott helyet még a mosdó is. Ezen kívül található még a melléképületben egy jakuzzi terem, ahol futópad is helyet kapott, valamint egy biliárd terem, egy társalgó és egy konyha is. A melléképület fűtését gáz- és elektromos padlófűtés biztosítja.

Az ingatlan teljesen klimatizált, de hőszigetelése annyira jó, hogy tavaly nyáron mindössze 1-2 nap volt, amikor a klímákat be kellett kapcsolni. Az ingatlan összesen 36 db hőszigetelt nyílászáróval rendelkezik, melyek közül 32-re elektromos motoros redőny is felszerelésre került. A telekre a bejutás elektromos kapun keresztül lehetséges.

Az ingatlan kialakításából adódóan elsősorban panziónak ideális, de tökéletes lehet irodaháznak is, vagy akár családi üdülőnek több generáció számára. Ideális lehet azoknak, akik befektetésben gondolkoznak és azoknak is, akik egy olyan második otthont keresnek a Balaton partján, ami egyúttal jövedelmező is. Az ingatlan újszerű állapotú, egy fillért sem kell rákölteni, azonnal költözhető vagy kiadható, így különösen jó, értékálló befektetés lehet új tulajdonosa számára.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

Mutatjuk, mit küld fegyverek helyett Ukrajnába az Orbán-kormány

A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg az erről szóló kormányhatározat.

Siker: van pénz Budapest számláján

Siker: van pénz Budapest számláján

A túlélőprogram sikeres volt, a fővárosi önkormányzat számlája pozitívba lendült át és azon jelenleg 39,7 milliárd forint van.

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

© 2023 (v2.202102)