Igazán nagyot szeretne szakítani az ingatlanával? Mi megmondjuk hogyan tegye!

Van egy igazán jó környéken elhelyezkedő ingatlana, ami ráadásul jó adottságokkal is rendelkezik? Vagy esetleg van néhány szépséghibája az adott ingatlannak, de mindenképpen szeretné a legjobb adásvételt lebonyolítani? Mi segítünk és megmondjuk hogyan hozza ki a legtöbbet az értékesíteni kívánt családi házból vagy lakásból. 

Készítsen jó minőségű fotókat az ingatlanáról!

A lakáskeresők naponta rengeteg hirdetést pörgetnek át és a keresés közben átlagosan néhány másodperc alatt eldönti az adott érdeklődő, hogy rákattint-e egy hirdetett ingatlanra vagy sem. Elsősorban tehát az egyik legmeghatározóbb, amivel meg tudjuk győzni a vevőt, hogy a mi ingatlanunkra van szüksége, azok a képek! 

Banális hiba, amit ilyenkor sok esetben elkövetnek, hogy egyáltalán nem töltenek fel képeket a hirdetésükhöz, de abban a tévhitben se maradjanak, hogy 2-3 homályos és pixeles kép ösztönözni fog bárkit a személyes megkeresésre. Ne féljünk akár profik segítségét kérni jó minőségű fotók készítéséhez. Ha egy igazán jó képet szeretnénk kifelé közvetíteni, akkor különösen fontos, hogy ne a fotóson spóroljunk. Az a pénz, amit erre rászán, többszörösen is megtérülhet. 

A szükséges felújításokba igenis fektessen pénzt!

Rosszul hiszik, akik azt gondolják, hogy a felújításra váró ingatlanok ugyanolyan könnyedséggel kelnek el, mint a felújítottak. Továbbá akkor is érdemes egy tisztasági festést és kisebb javításokat megtenni az otthonunkon, ha alapesetben átlagos vagy megfelelő állapotban található. Ez csak fokozza az első pozitív benyomásokat is, ha a vevők azt látják, hogy az ingatlan tiszta, rendezett és ide már tényleg csak beköltözni kell. 

Az elavult gépeket és berendezéseket cserélje le!

Természetesen vannak háztartási gépek, amiket átköltöztetünk, de általánosságban az a jellemző, hogy a beépített gépek maradnak. A kazán, bojler, fűtőtestek és a klíma szinte bizonyos, hogy az eladott ingatlan részét fogja képezni a jövőben, ezért ezekre is érdemes figyelmet fordítani, és ha már régiek, akkor inkább cseréljük le őket egy újra.

Reális árat adjon meg!

Tudjuk, hogy ezt már az elején leszögeztük, hogy a lehető legtöbbet szeretnénk szakítani az eladó ingatlannal, de azért ne essünk túlzásokba, mert a túlárazott ingatlanok sem kelendőek, a tulajdonosokra pedig jellemző, hogy hajlamosak akár szentimentális okokból akár kapzsiságból, túlárazni az ingatlanjukat. Az ár megítélésénél vegyük figyelembe az ingatlan állapotát, elhelyezkedését és ajánlatos egy kicsit a piaci viszonyoknak is utánanézni. Ezeknek tudatában pedig csak annyival kérjünk több pénzt az ingatlanért, mint amennyi életszerűen az alku mértéke lehet. 

Válasszon egy megbízható ingatlan hirdetési felületet!

A mi tanácsunk az, hogy olyan hirdetési portált válasszon, ami biztosítja, hogy számtalan megkeresés fog érkezni a hirdetésére a nagyfokú látogatottság miatt. Az Ingatlantájoló azon hirdetési portálok közé tartozik, ami 18 éves múltjával már ismert az ingatlanhirdetési piacon és számos olyan szolgáltatás áll rendelkezésre, amik által megtöbbszörözheti az esélyét a gyors ingatlan eladásra. Ráadásul vannak olyan lehetőségek, amiket semelyik másik oldalon nem talál, de még a meglévő ajánlatokat is sokkal kedvezőbb áron veheti igénybe.

Nézzük meg jobban miért ez a legjobb választás!

Gyors és egyszerű kezelőfelület

A hirdetésfeladás itt mindössze pár percébe fog csak kerülni ugyanis hazánk egyik leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési portálja az Ingatlantájoló. A feltöltést követően ingyenesen megjelenik a hirdetése nem is egy, de azonnal 2 portálon is, az ingatlantajolo.hu és az otthonterkep.hu felületén is. Ezt követően nyílik lehetőség arra, hogy egy hirdetői csomaggal növelje az esélyét a sikerre.

 

 A találati listák élén látná szívesen a hirdetését, amikor az érdeklődők új otthont keresnek? Akkor az Ingatlantájoló licit rendszerét Önnek találták ki! A forradalmian új és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatással még a sokat hirdető ingatlanirodákat is képes megelőzni! 

 

Hosszú ideig a listaoldalak élén szerepelhet

Általában az első 3 listaoldalig lapoznak a vevők az ingatlankeresés során, ugyanakkor ahogy folyamatosan jelennek meg az újabb hirdetések, úgy kerül hátrébb a hirdetése és pár napot követően már talán csak az 5. vagy 6. oldalon lehet megtalálni. Erre lehet megoldás a nemzetközi szinten is egyedülállónak számító 3 szintű licitrendszer, ahol a kreditek vásárlása esetén képes licitálni a hirdetését, ami által a hirdetése hosszabb ideig is képes a listaoldalak élén maradni bármilyen szűrési feltételt is állítanak be a vevők. A licitrendszer egyik legkiemelkedőbb aspektusa, hogy ezáltal egyenlő eséllyel hirdethetnek a magánszemélyek és a nagyobb irodák is.

Itt euróban is hirdethet

Az is számos pozitív előnnyel járhat, ha euróban hirdeti az ingatlanát, ugyanis a külföldi érdeklődők is előszeretettel válogatnak maguknak új ingatlanokat az oldalon akár Budapest nívósabb kerületeiből vagy a Balatonon, de az osztrák határ mentén is. Az a nagyszerű helyzet áll fenn, hogy az Ingatlantájolón erre is van lehetőség, méghozzá a vevők össze is tudják hasonlítani az ingatlanok árait attól függetlenül, hogy milyen pénznemben adták meg az árat eredetileg. A forintban és az euróban megadott árakat az MNB aktuális árfolyama alapján rendezi sorrendbe a rendszer. 

 

Nemzetközileg is el akarja érni az érdeklődőket a hirdetésével? Akkor az Ingatlantájoló eurós hirdetése lehet ebben a segítségére!

 

Cikket is írhatunk az eladó ingatlanáról!

A nálunk választott hirdetési csomagok rengeteg különlegességet tartalmaznak, és amennyiben egy 120 napos csomagot választ, akkor olyan egyedülálló lehetőséggel is élhet, hogy az ingatlanáról tapasztalt és hozzáértő újságíró kollégáink írnak egy cikket, ami az Otthontérkép Magazin felületén jelenik meg valamint számos partneroldalunkon is hirdetjük (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart).

További szolgáltatások is várnak Önre!

Képek és felirat: A kiemelési csomag kiválasztását követően 20 db kép feltöltése válik elérhetővé. Emellé figyelemfelkeltő felirat is választható a kiemelt képünkre, mint például “Kitűnő vétel” vagy Falusi CSOK”, de népszerű választás szokott lenni az “Alacsony rezsi” is. 

Sokszínű kiemelési lehetőségek: A social media megjelenést is lehet választani, valamint a partneroldalainkon ajánlódobozokban jelenhet meg a hirdetése, ami által még több potenciális érdeklődőhöz juthat el az eladó ingatlanának híre. 

Ha bármivel kapcsolatban segítségre lenne szüksége, akkor pedig az ügyfélszolgálatunkat keresheti nyugodt szívvel: +36 1 585-8650, info@ingatlantajolo.hu


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

© 2024 (v2.202102)