Így készülj a nyárra: medencék, jakuzzik és kerti kiegészítők

Végre már kacsintgatnak ránk a nyár első napsugarai, ami azt jelenti, hogy nem árt beizzítani a kerti kiegészítőket sem. Tedd felejthetetlenné az idei nyarat, és hűtsd le magad a nyári kánikulában, vagy rendezz kerti partit a barátaidnak!

Igyekeztünk az Ingatlantájoló legexkluzívabb ingatlanjaival példákat hozni, hogy olvasóink a legszebb kivitelezésekkel találkozhassanak. Ezeket azonban teljes mértékben az ízlésedre és a pénztárcádra szabhatod.

Jakuzzi

Első helyen a jakuzzira hozunk egy példát, ami egész évben hű társ lehet. Ősztől tavaszig a nap bármely szakaszában kellemes időtöltést jelenthet kiülni a kerti jakuzzidba, ugyanis a forró víz kellőképpen el tud lazítani egy fárasztó munkanap után akár a téli a mínuszok idején is. A jakuzzit azonban nyáron is előszeretettel használják a tulajdonosok. Kifejezetten a nyári hűvösebb estéken lehet meghitt társ egy baráti beszélgetés, vagy egy romantikus pezsgőzés alkalmával.

Pontosan így gondolkoztak ebben a budapesti XIII. kerületi lakásban is, ahol a tágas kialakításnak köszönhetően a teraszt a kényelmes kertjükként is tudják használni. A jakuzzi szintén itt kapott helyet, amihez még csodás panoráma is társul.

Kerti bútorok

A következő jelöltjeink a különböző kerti bútorok, vagy ülőgarnitúrák. Manapság egyre többen kedvelik őket, hiszen ahogy az első napsugarak beköszöntenek, az ebédünket is jobban esik kint a szabad levegőn elfogyasztani. Napjainkban a legelterjedtebb kerti bútorok a természetes, rattan hatású típusok, amik nem csak hogy modern, és letisztult megjelenést adnak a teraszodnak, de kényelmesek, és sokan elférünk rajta.

A következő háztulajdonos igazán kedveli a rattan hatást, hiszen ennek a bocskaikerti ingatlannak a kertjében több ilyen garnitúra is helyet kapott. Egy ilyen környezetben garantált a kényelem, és természetesen a jó hangulat is.

Grill party

Ha már kerti partiknál tarunk, akkor elengedhetetlennek tartom megemlíteni a grillpartikat, amik még mindig a nyár nagy slágerének számítanak. Egy kerti grill manapság már szinte létfontosságú egy modern ingatlan udvarán vagy teraszán. Nem csak azért jó, mert remek baráti összejöveteleket tudunk szervezni, és megkínálni szeretteinket a finom falatokból, de a grill kaják rendkívül egészségesek is. Egyszerűen nem tudunk negatívumokat említeni a grillezéssel kapcsolatban, így érdemes neked is minél előbb beszerezned egyet.

Medence

Ha nyár és kert, akkor bizony létfontosságú téma a medence is. A kertedben igazi luxus életérzést nyújthat, leginkább akkor, ha okosan csinálod a dolgokat. Nem csak hogy elhozza az otthonodba a vízpartot, vagy a strandot, de a barátaid társaságában is remek kikapcsolódást nyújthat. Nem is beszélve arról, hogyha kisgyermekes család vagytok, akkor a gyerkőc és a kis barátai is imádni fogják. Persze egy medence nem csak pozitívumokat nyújt, hiszen annak karbantartása rendkívül időigényes, és aprólékos feladat.

Egyenesen Csömörről hoztunk egy olyan ingatlant, ahol egy igazi kerti paradicsomot alakítottak ki. Az egzotikus növények, a kert hangulata és a színek harmonizálása kifejezetten azt az érzést kelti bennünk, mintha épp egy külföldi nyaraláson lógatnánk a lábunkat.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)