Király ingatlan király helyen, Pécs történelmi belvárosában!

Pécs legnépszerűbb belvárosi sétáló utcája kétségtelenül a Király utca, ahová turisták ezrei látogatnak el évente. Az utca a Széchenyi tértől a Búza téren keresztül egészen a Katalin utcáig húzódik, számos műemlék jellegű, nevezetes épület található itt. A hangulatos kávézókkal, éttermekkel, cukrászdákkal tarkított utca, kellemes kikapcsolódást nyújt nemcsak a turisták, de a helyiek számára is. Az utcától mintegy 50 méterre találtunk egy kivételesen jó befektetési lehetőséget.

A Király utca közelében, onnan mindössze 50 méterre, a történelmi belvárosban, a Pécsi Nemzeti Színháztól 250 méter sétatávolságra található a Booking.com-on „nagyon jó” minősítést kapott, 3 csillagos hotel, mely jelenleg is magas kihasználtsággal üzemel. A hoteltől a Király utcán keresztül egy könnyű sétával gyorsan elérhető a Széchenyi tér, a Dzsámi vagy a Zsolnay kút is.

Az 560 nm hasznos alapterületű, 4 szintes ingatlanban összesen 20 szoba található, melyek mind klimatizáltak és fürdőszobával ellátottak. A szobákban wifi, műholdas csatornák és minibár is elérhető, a fürdőszobákban hajszárító is található. Az összes nyílászáró szúnyoghálóval felszerelt. Több szobájából a Mecsekre és a Tv-toronyra is kilátás nyílik. Ezen kívül a hotelhez tartozik még egy étterem, mely jelenleg csak a szállóvendégek reggeliztetését látja el, de tökéletesen felszerelt melegkonyhával rendelkezik, amely bármikor újraindítható. Az ingatlan vételára a teljes berendezést is tartalmazza.

A vendégek részére saját, zárt parkolóval is rendelkezik a hotel, ami igazán kuriózumnak számít a belvárosban. Az ingatlant 10 évvel ezelőtt újították fel, és azóta is rendszeresen karbantartották, fűtését gáz cirkó biztosítja. A hotel megvásárlásához hitelt is igénybe lehet venni. Értékegyeztetéssel akár egy budapesti ingatlan is beszámítható a vételárba.

Ha tehát Ön egy igazán jövedelmező befektetési lehetőséget keres Pécs turisták által látogatott, történelmi belvárosában, akkor ajánljuk figyelmébe ezt a hotelt, melyre egy fillért sem kell költenie, azonnal átveheti és üzemeltetheti tovább, ezzel kiváló jövedelmezőséget biztosítva.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mentőövet kapott Magyarország: élelmiszerboom a boltokban

Mentőövet kapott Magyarország: élelmiszerboom a boltokban

Némi élénkülés látható végre a kiskereskedelemben van azonban rossz hír is. 

Kérdezze Ön is Ádám Zoltánt a hazai felsőoktatás és a gazdaság helyzetéről! – szerdán a Klasszis Klubban

Kérdezze Ön is Ádám Zoltánt a hazai felsőoktatás és a gazdaság helyzetéről! – szerdán a Klasszis Klubban

Ehhez elég csak ingyenesen regisztrálnia az október 9-én 15 óra 30 perckor kezdődő élő eseményre.

Mezopotámia eljött Budapestre

Mezopotámia eljött Budapestre

A Szépművészeti Múzeum csaknem 120 éves történetében ez az első olyan fajsúlyos kiállítás, amely Mezopotámia sokszínű világát mutatja be.

Lázár János már megint nagyon kiborított valakit

Lázár János már megint nagyon kiborított valakit

A napelemes szövetség elnöke szerint még a látszata sem volt meg a társadalmi egyeztetésnek a többek között az erkélynapelemeket betiltó rendelet esetében.

© 2024 (v2.202102)