Legyen luxusotthonod privát kerttel, a Balaton partján!

Ha Balaton-parti ingatlanban gondolkodunk, akkor szóba jöhet egy kertes családi ház vagy nyaraló, aminek a kertjét nem biztos, hogy lesz időnk gondozni, vagy egy új építésű ház valamelyik apartmanja, ahol azonban lemondhatunk a privát kert nyújtotta kikapcsolódás lehetőségéről. Balatonszemesen azonban most egy olyan villapark épül, ahol a szomszédtól zöld fallal elszeparált, saját villaházunk lehet gondozásmentes, privát, intim kerttel. És akkor még a hatalmas teraszokról, a balatoni panorámáról és természetesen a prémium kategóriás kialakításról még nem is beszéltünk.

A Balatonszemesen épülő ZöldPark100 villapark egy hatalmas, 6000 nm-es parkban kap helyet, mindössze 80 méterre a legközelebbi szabadstrand bejáratától.  A tekintélyes méretű telken mindössze 13 villaház épül, így szellős elrendezésüknek köszönhetően minden épülethez kellő nagyságú zöld felület tartozik majd. Fontos megemlíteni, hogy minden házban csak egy lakás kap helyet, és a villaházakat élő borostyánfal választja el egymástól. Így minden lakónak megmarad a privát szférája, és a saját kis zöld kertje, ahol már a beköltözéskor gyepszőnyeg, lombos fák és cserjék, valamint egy kis tó fogadják. Ráadásul mindez gondozásmentesen, ugyanis a kertek öntözését fúrt kútról üzemelő, kiépített öntözőrendszer biztosítja. A későbbiekben pedig tetszés szerint vizes élőhelyet, medencét, grill teraszt vagy a gyereknek játszóteret is kialakíthatnak itt a tulajdonosok.

De érdemes szót ejtenünk a balatoni panorámáról is. A villaházakat ugyanis eltolással úgy helyezték el, hogy mindegyik épületből maximálisan élvezni lehessen a Balatonra és az északi part hegyeire nyíló lenyűgöző kilátást. És mindez nemcsak az ablaküvegen keresztül látszik, ugyanis a háromszintes épületek mindegyik szintjéhez hatalmas, a part felé lépcsőzetesen kialakított teraszok is kapcsolódnak, amelyeken balkonládák is helyet kapnak, szintén már előre beültetett növényekkel. A teraszokra természetesen hatalmas üvegajtókon keresztül léphetünk ki, amelyek állandó kapcsolatot teremtenek a belső- és a külső tér között. A belső terek árnyékolását és intimitását pedig szintenként körbefutó, vízszintes, kinyúló látszóbeton elemek és egyedi függőleges, alumínium bordák biztosítják.

Mindemellett a ZöldPark100 villaházainak műszaki felszereltsége, prémium kivitelezése is páratlan. Az épületek fűtését, hűtését környezetbarát, megújuló energiát használó hőszivattyús rendszer biztosítja, melynek még gazdaságosabb üzemelését és az elektromos ellátást a tetőn elhelyezett, akkumulátor pakkal is ellátott napelemek teszik lehetővé.

A villaházak belső enteriőrjét ugyanakkor magas minőségű anyaghasználat jellemzi. Természetes hatású kerámialapok, exkluzív, textil jellegű tapéták is megjelennek a burkolatok között, a magasan felszerelt konyha munkapultjába pedig integrált mosogatót és rejtett szagelszívót is beszerelnek. A világítási rendszer többkörös, álmennyezetbe süllyesztett, általános természetes fénnyel és meleg fényű rejtett világítással.

Az épületek alsó szintjén garázs, nappali, konyha és étkező kapott helyet. Az első emeleten két hálószoba helyezkedik el, mindkettő fürdőszobával és gardróbbal. Már innen, az első emeleti teraszról is látszik a mesés balatoni panoráma. A harmadik szinten alakítják ki a fő hálószobát, melyhez szintén külön fürdőszoba és gardrób kapcsolódik, ebből a szobából lehet kilépni a szinte körpanorámás, thermo kőris faburkolatos, grill, pihenő és napozó tetőteraszra.

Balatonszemes rendkívül könnyen elérhető Budapestről az M7-es autópályának köszönhetően. A város központjában megvalósuló ZöldPark100 villapark nemcsak a szabadstrandhoz, hanem éttermekhez, a kikötőhöz, üzletekhez is közel fekszik, ugyanakkor remekül illeszkedik az őt körülvevő környezetbe, így például a homlokzaton is inkább vakolatot alkalmaztak burkolatok helyett, hogy jobban illeszkedjen a környező épületek szövetébe.

Igazán exkluzív saját kerttel rendelkező nyaralót, esetleg állandó- vagy második otthont keres a déli parton? Akkor ajánljuk figyelmébe a ZöldPark100 villaparkot, amely 2024-ben kerül átadásra Balatonszemesen. Itt balatoni panoráma, privát, gondozásmentes kert és nagy teraszok is várják a szabadstrand közvetlen közelében.

A cikk megjelenését a ZöldPark100 villapark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ismeretlen okból megműtötték Gulyás Gergelyt

Ismeretlen okból megműtötték Gulyás Gergelyt

A Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték. Nem közölték, hogy miért kellett beavatkozni.

Már legalább 180 ezer orosz halt meg a háborúban Kijev szerint

Már legalább 180 ezer orosz halt meg a háborúban Kijev szerint

Nagy hackertámadás volt orosz szerverek ellen.

„Mikor járt utoljára közértben Orbán Viktor?” - olvasói levél

„Mikor járt utoljára közértben Orbán Viktor?” - olvasói levél

Sokan írtak, hogy ugyan csökkentek kicsit az árak, de egyre kisebbek a kiszerelések. Az egyik ilyen levelet közöljük most.

Sok ezren voltak az ellenzéki tüntetésen a Kossuth téren

Sok ezren voltak az ellenzéki tüntetésen a Kossuth téren

A közvetlen elnökválasztás volt a hivatalos követelés, de a kormány bírálatán volt a hangsúly.

© 2024 (v2.202102)