A nők birodalma – mutatjuk a legpraktikusabb konyha típusokat!

A konyha az egyik legékesebb része egy otthonnak. Manapság divatos, hogy összevonják a nappalival, így lesz ugye az „amerikai konyhás nappali”, ami azért kedvező, mert egy tágas közösségi teret alakít ki. Rengeteg új dizájn jelenik meg időről időre, amiből hoztunk most egy kisebb válogatást. Van, aki a kisebb, valaki a tágasabb, van aki pedig a teljesen letisztult főzőhelyiséget részesíti előnyben.

Egysoros konyha

Egysoros konyhának nevezzük azt, amikor a teljes konyha egy falon helyezkedik el. Ebben a VI. kerületi, gyönyörűen felújított lakásban remekül oldották meg a konyha kérdést, hiszen nem csak színben harmonizál a lakás többi részével, de a közös térben is rendkívül jól elhelyezkedik, hiszen nem foglal el sok helyet. Ettől függetlenül helyet kapott beépített sütő, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mosogatógép, illetve egy tárolószekrény is.

Konyha szigettel

A konyhasziget sok nő álma, hiszen csak néhány éve jött be divatba, a régebbi stílusú konyhák még a hagyományos módon lettek kialakítva. A sziget egy nagyon praktikus dolog, hiszen rengeteg plusz tároló részt el tudunk benne helyezni, emellett akár a főzőlapot is áthelyezhetjük ide. A sziget másik oldalán kényelmesen elfér 2-3 vendég, akiket meg is kínálhatsz a legfinomabb borodból amíg készül a vacsora. Legalább ilyen praktikus a félsziget is, ami egyik oldalával csatlakozik a konyhaszekrényhez, ahogyan ebben a balatonfüredi lakásban is látható, ahol gyönyörű fehér női birodalom került kialakításra.

L-alakú konyha

A praktikus elrendezésnek és tervezésnek köszönhetően minden elfér ebben az L-alakú konyhában, amire szükség van. A modern fehér konyhák a teret maximálisan kihasználják és világossá, tágassá teszik. A képeken látható budapesti lakásban kialakított, egyedi tervezésű L-alakú főzőhelyiség tárolókkal is kiegészült, hogy a lakásnak egységes modern hangulatot kölcsönözzön. Minden konyhai gép beépítésre került, és beleolvad a gyönyörű fehér konyhabútorba.

U-alakú konyha

Az U-alakú konyháknál az eszközök és felületek ölelésében dolgozhat az ember. Az U-alak egyik előnye, hogy rengeteg hely áll rendelkezésre mind munkapult, mind tárolás gyanánt. Ha a helyiség nem túl szűk, akár több ember is tud benne dolgozni. A három határoló falnak, illetve félfalnak köszönhetően van bőven hely szekrényeknek és fiókoknak. A XI. kerületben remek konyha került kialakításra sok pakolófelülettel és munkapulttal.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miért nem ellenőrzi senki ezeket a vagyonmentő alapítványokat? - olvasói levél

Miért nem ellenőrzi senki ezeket a vagyonmentő alapítványokat? - olvasói levél

Egymás után hallani arról, hogy a milliárdosok hogyan "védik meg" a vagyonukat. Több olvasónknak nem tetszik ez, most egyikük levelét tesszük közzé.

Ukrán dróntámadás ért egy orosz olajfinomítót

Ukrán dróntámadás ért egy orosz olajfinomítót

Vasárnapi fejlemények - dióhéjban.

Feltámadhat a túró

Feltámadhat a túró

A túró az 1970-es évek egyik olyan étele volt, amelyet a fogyásra vágyóknak ajánlottak, ám kiment a divatból.

Aljas tulajdonsága is van a maradék rizsnek, de lehet ellene védekezni

Aljas tulajdonsága is van a maradék rizsnek, de lehet ellene védekezni

Az amerikai közösségi médiában riogató kommentek szerint ha valaki az elkészítés után másnap rizst vagy tésztát fogyaszt, akkor biztosan megbetegszik.

© 2024 (v2.202102)