Új építésű, csoda ingatlanok Budapest 8. kerületében, ahol a korszerűség és kényelem garantált

Amikor leendő, új otthonunkat keressük, akkor természetesen szeretnénk, hogy minden vágyunk maximálisan beteljesüljön. Szerencsés, ha egy jó infrastruktúrával rendelkező helyen található az ingatlan, könnyű a város különböző pontjaira eljutni, lehetőleg legyenek zöld területek is és még az sem utolsó szempont, hogy nincsenek megfizethetetlen kategóriában a fenntartási költségek. Ritka, hogy mindez egy az egyben valahol elérhető legyen, de nem Budapest 8. kerületében, ahol a Fiumei Residence lakásainak mindegyikére illik a leírás.

A Fiumei Residence több szempontból is különlegesnek mondható, hiszen számtalan olyan pozitívummal rendelkezik, amik miatt kiemelkedik a többi lakópark közül. A korszerű kivitelezésre épp ugyanolyan hangsúlyos figyelmet fordítottak, mint ahogy az elegáns megjelenésre. Emellett a környezettudatos szemléletmód is megfigyelhető az energiatakarékos megoldásokban.

A lakópark elhelyezkedését tekintve is tökéletes helyen épült fel, hiszen Józsefvárosnak egy különösen frekventált környékén található. Pár perc séta alatt elérhető a Keleti pályaudvar, ahonnan akár a városon belül utaznánk valamerre vagy éppen távolsági közlekedésre lenne szükségünk, akkor is kényelmesen el tudunk jutni bárhova, hiszen buszokat, trolikat, villamosokat és a vonatot is igénybe lehet venni. Ugyanakkor a közelben is élvezhető számos szolgáltatás, hiszen kávézók, éttermek, bevásárlóközpontok és edzőtermek is séta távolságban megtalálhatóak. 

Ha olyan otthonban képzeli el a jövőjét, ami sokáig értékállónak fog számítani a modern technikai megoldásainak és a vonzó esztétikai kialakításának köszönhetően, akkor a legjobb helyen jár. Az épület kialakításánál itt kifejezetten ügyeltek arra, hogy a megjelenés harmonikusan illeszkedjen a környék arculatába.

A projekt két épületből áll, ami egy parkosított belső udvart is magába foglal, aminek gondozása automata öntözőrendszerrel történik. A kellemes kikapcsolódás itt biztosított akár egyedül akár barátokkal vagy ismerősökkel pihennének, beszélgetnének az ittlakók. Egy egyedi tervezésű híd is épült, amely a két épület átjárhatóságát könnyíti meg.

Ahogy azt már korábban is említettük, a környezettudatosság kulcsszerepet játszott a kialakítás során, amelynek értelmében a beépített hőszivattyú rendszer az egyik legkorszerűbb, ami központi gázfűtéssel is kiegészül. Ehhez még az is hozzáadódik, hogy minden lakásban egyedi hőmérséklet-szabályozás is megvalósítható, ráadásul a penthouse lakásokban padlófűtéssel is kiegészül a rendszer. Az udvari lakásokban a nyári napokon a kellemes hűvös levegőt az egyedi klímaegység garantálja, míg az utcai oldalon található lakásokban a hőszivattyúhoz fan-coil rendszer kapcsolódik, a penthouse lakásokban pedig mennyezeti panelek gondoskodnak a tökéletes hőmérséklet fenntartásáról. 

A korszerű fűtési rendszereken kívül az épületben számos egyéb olyan megoldás is megfigyelhető, amik a környezettudatosság jegyében valósultak meg. Ilyen például a kiváló hőszigetelés, a biztonsági üvegezéssel is ellátott ablakok és a zajvédelem is kifogástalan. Mindezek összessége garantálja, hogy a fenntartási költségek tartósan alacsonyan maradnak még a hideg téli hónapok esetében is. A lakópark modernitását tükrözi még, hogy a külső nyílászárók távirányítással vezérelhetők és antracit-szürke kültéri árnyékolókra való előkészítést is kialakítottak.

A Fiumei Residence lakásai között egészen biztos, hogy megtalálja az Ön számára legszimpatikusabb otthont, hiszen méretüket tekintve rendkívül változatosak. Akár nagycsaládosként keresne új otthont, akár csak egyedül költözne egy új ingatlanba, akkor is biztosított itt a helye. A stúdiólakásoktól kezdve az egészen nagy, nappali + 2 szobás lakásokig bőven van választék. 

Akik a teraszos lakásokat részesítik előnyben, azok is találnak itt maguknak otthont. Minden lakás erkélykapcsolatos és akik különösen vágynak nagy térre és szabadságra, azok számára ajánljuk a penthouse lakásokat, ahol a tetőterasz is a lakáshoz tartozik. Itt bátran lehet szervezni baráti- vagy családi összejövetelt, hiszen garantáltan jó hangulatban fog telni. 

A lakáselrendezésben a tudatosságot lehet felfedezni, amely rugalmasan képes alkalmazkodni az egyedi igényekhez. A nagyszerű minőségű anyagok és a letisztult stílus harmonikusan összeegyeztethető a modern életvitellel és garantálja a kényelmes életteret.

A parakolás sem okoz gondot, mert a földszinten elérhető parkolóhelyeken és a teremgarázsban is elhelyezhetik gépkocsijukat az autóval rendelkező lakástulajdonosok. Ezenfelül a teremgarázsokban még elektromos autótöltésre is lehetőség nyílik. A kerékpárt preferálóknak sem kell aggódniuk, mert a földszinten kialakítottak kerékpártárólókat, ahol egyszerű és biztonságos az elhelyezés. Az ingatlan kifejezetten figyelembe veszi a fenntarthatóságot is, ugyanis szelektív hulladékgyűjtési lehetőséget is kínál az itt élők számára.

Mindent egybevéve azt lehet elmondani, hogy a Fiumei Residence-t kifejezetten érdemes választani, hiszen az energiatakarékos jegyek mellett az értékállóság és a korszerűség egyaránt jellemzi, és még hosszú évekig gyönyörű otthona lehet. Ha még ma választana egyet a kínálatból, akkor garantáltan jól dönt!

A cikk megjelenését a Fiumei Residence beruházói támogatták!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„A jelenlegi pedagógusok zöme nem érdemli meg a béremelést” – olvasói levél

„A jelenlegi pedagógusok zöme nem érdemli meg a béremelést” – olvasói levél

A napokban írtunk arról, hogy a Lidl megint mennyivel emelte a kezdő dolgozók fizetését és hogy az mennyivel magasabb, mint a kezdő tanáré. Egyik olvasónk ezen felbuzdulva írta meg véleményét.

Zelenszkijék vizsgálódnak: ukrán katonákat végezhettek ki az oroszok?

Zelenszkijék vizsgálódnak: ukrán katonákat végezhettek ki az oroszok?

A vasárnapi az orosz-ukrán háború 648. napja volt. Esti hírösszefoglaló.

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

Szijjártó Péter bejelentése milliókat érhet a cégeknek

A K+F beruházások támogatása jelentősen nő.

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Nem akárki kért bocsánatot Karsai Dánieltől

Az eutanázia hazai legalizációjáért küzdő alkotmányjogász Facebookján számolt be minderről.

© 2023 (v2.202102)