Az ipari örökség és a modern lakóépület találkozása a Loft52-ben

Budapest XIII. kerülete az ingatlanpiac örök sztárja, kevés olyan fővárosi városrészt tudnánk említeni, amely az elmúlt évtizedekben olyan nagy sikerrel újult meg és találta meg jövőjét, mint ahogy itt történt. 

Ez az izgalmas múltú kerület tökéletesen egyesíti Újlipótváros klasszikus polgári báját Angyalföld izgalmas történetével, és ez a sokoldalúság teszi lehetővé, hogy a kerületben mindenki megtalálja a számára vonzó otthont, akár nyüzsgő, forgalmas belvárosról vagy szellős, nyugalmas zöldövezetről álmodik. 

Itt épül egy a helyszínhez méltóan izgalmas beruházás, a Petneházy utcában található Loft52, amely a városrész ipari örökségét ötvözi a modern lakóépület kényelmével. Az épületet eredetileg nem lakóháznak szánták, így az indusztriális, loft hangulat, a nagy belmagasság és a hatalmas üvegfelületek mind a Loft52 egyedi karakterének részét képezik.

A Loft52 társasház három lépcsőházban összesen 84 lakást kínál, melyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A tervezés során fontos szempont volt, hogy a készülő lakások rendkívül alacsony környezeti terhelésű, fenntarthatóan üzemeltethető otthonok legyenek. E cél érdekében központi szerep jutott a megújuló energiafelhasználásnak és az olyan energiatakarékos megoldásoknak, mint a magas hatékonyságú VRF hűtő-fűtő rendszer és a hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárók, amelyek hőhídmentes szigetelést biztosítanak.

A Loft52 zárt udvara nemcsak az exkluzív és pihenésre alkalmas parkosított zöldterületnek ad helyet, hanem biztonságos felszíni parkolóknak is. A teremgarázsban és a zárt udvaron több mint 70 gépjármű számára épült ki parkolóhely, amelyek között elektromosautó töltésére alkalmas beállók is találhatók.

A Loft52 nemcsak a belső kialakításával és a modern műszaki megoldásaival tűnik ki, hanem a környezetével is. A közlekedési lehetőségek kitűnőek: busz, villamos, metró mind a közelben található, így Budapest bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető. 

A környéken számtalan iskola, óvoda, bolt, orvosi- és állatorvosi rendelő található, a bevásárlási lehetőségekre sem lehet panasz, szinte minden nagyobb láncnak van egy üzlete sétatávolságban. De nem csak a városi élet nyüzsgése, hanem a természet közelsége is adott, nem messze található a Városliget, és könnyen elérhető a Margit-sziget is, mindkettő számtalan szabadidős tevékenységnek ad otthont.

A Loft52 lakásainak átadását 2024-re ígérik. A beruházó, a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB), a tőkeerős Indotek Group tagja, a cégcsoport tapasztalata és referenciái megnyugtató garanciát biztosítanak a gyakran zavaros ingatlanpiacon.

A cikk megjelenését a Loft52 fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

Családostól és hosszabb időre jöhetnének vendégmunkások két hazai gigaprojektre is

Családostól és hosszabb időre jöhetnének vendégmunkások két hazai gigaprojektre is

A törvénymódosító javaslat már az Országgyűlés asztalán fekszik.

Mi lesz Magyar Péterrel? Ma délután ezt is megkérdezheti Medgyessy Pétertől a Klasszis Klubban

Mi lesz Magyar Péterrel? Ma délután ezt is megkérdezheti Medgyessy Pétertől a Klasszis Klubban

Ehhez nem kell mást tennie, mint ingyenesen regisztrálni a ma 15:30 órakor kezdődő eseményre.

© 2024 (v2.202102)