Magasak az elvárásaid, és még nem találtál megfelelő ingatlant? – Mutatjuk mi a legjobb választás számodra

Ha úgy érzed kiemelkedően magasak az elvárásaid lakás vásárlás terén, és nem találsz olyan ingatlant, ami tényleg megfelel az igényeidnek, akkor mindenképp olvasd el mai cikkünket, hisz bemutatjuk Budapest egyik legexkluzívabb, új társasházát, ahol nem csak lélegzetelállító panorámában, de kivételes luxusban is lehet részed.


A budai hegyvidék népszerű hely a luxusingatlanok számára, mivel gyönyörű környezetben és csendes, zöld területeken található. Az erdő közelsége és a forgalommentes zsákutca biztosítja a lakók számára a nyugodt és csendes környezetet. A szóban forgó Diana társasház pont egy ilyen környéken kapott helyet.

Egy luxus otthon különleges jellemzőkkel és felszerelésekkel rendelkezik, hogy magas szintű kényelmet és exkluzivitást nyújtson a lakóknak. A több mint 2000 nm-es telken egy háromszintes, luxus épületkomplexum épül, amiben 5 korszerű módon kialakított luxus ingatlan kapott helyet. A beruházás egyediségét a kiváló elhelyezkedés és a magas minőségű építészeti megoldásokon túl, a nyugodt kertrész és az egyedi panoráma biztosítja, hiszen a lakások mindegyikéhez hatalmas teraszok és privát kertek kapcsolódnak, ahonnan nap mint nap élvezheted a pazar kilátást.

A társasház hűtését és fűtését az energiatakarékos mennyezeti, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, ami a vizes helyiségekben padlófűtéssel egészül ki. A külső nyílászárók alumínium profil rendszerből készülnek, háromrétegű üvegezéssel, ami azért lényeges, mert ennek köszönhetően az energiatakarékos jegyek is meghatározóvá válnak a lakásokban.

Az utóbbi időben jelentős fejlemények történtek, hiszen a projekt már a végleges befejezéshez közelít, jelenleg a zöldterületi munkálatokkal is elkészültek a kivitelezők. Fontos szempont, hogy habár a budai hegyekben helyezkedik el az ingatlan, a privát kertek vízszintes kialakítása kiváló használhatóságot eredményez, amely kivételes lehetőség a környéken.

A környék infrastruktúrája kiváló, a különböző buszok megállóhelyei sétatávolságban megtalálhatók, illetve a belváros megközelítése autóval nem sokkal több, mint 10 percet vesz igénybe. A parkolás szintén problémamentesen megoldható, hiszen 10 db parkoló épül a társasházhoz, amik külön megvásárolhatóak.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)