Ma megmutatjuk Neked Gödöllő legszebb eladó otthonait!

Gödöllő a fővárostól 30 km-re, északkeletre fekvő egyetemi város, az agglomeráció 33 000 fős tagja, kitűnő megközelíthetőséggel. A település híres a gödöllői Grassalkovich-kastélyról, Sissi királynő kedvenc rezidenciájáról. Ez egy ideális hely a történelem és a természet szerelmeseinek egyaránt. Mai cikkünkben megmutatjuk a város legszebb eladó otthonait.

Háromszintes luxusingatlan

Eladásra kínálnak Gödöllő közkedvelt részén egy háromszintes luxus ingatlant. Az ingatlan kifejezetten elegáns, rendezett környezetben található, kiemelkedően jó autós és tömegközlekedés mellett. A 296 nm-es ingatlan egy 1200 nm alapterületű telken helyezkedik el és 7 szoba található benne. A közösségi helyiségből érhető el a beépített finn szauna, valamint egy további, kisebb fürdőszoba is. Innen egy hatalmas teraszra léphetünk, ahol a kertben gyönyörködve fürödhetünk a jacuzziban. A ház fűtése hőszivattyús, de rendelkezésre áll gázkazán is. A járólappal burkolt középső szinten padlófűtés van, a többi szinten radiátorok. Ezeket egészíti ki a fan coil rendszerű hűtő-fűtő klíma minden helységben. A környék számos más vonzerővel is bír. Több jó étterem, fagyizó, üzletek látják el a helyieket. A Duna közelsége lehetőséget ad a vízi sportok űzésére is. A közvetlen szomszédok kedvesek, barátságosak és megbízhatóak, a helyi kutyás közösség pedig összetartó, ezért kutyásoknak kifejezetten jó szívvel ajánljuk a házat.

Gyönyörű, modern ingatlan

Eladóvá vált egy 250 nm-es telekterületen egy 188 nm-es gyönyörű, modern ingatlan. 2021-ben a jelenlegi tulajdonosok teljeskörűen felújították az ingatlant, saját ízlésüknek megfelelően. A téglából, 50 cm-es falakkal épített ház lakószintjén található egy csodás kilátással rendelkező amerikai konyhás nappali, 2 szoba, fürdő, mosdó, tágas előszoba, valamint egy kényelmes terasz, mely üvegkorláttal körbekerített. Erről a teraszról is megközelíthető a garázs, valamint itt tudunk lemenni a komplett gépészettel ellátott medencéhez is. A tetőtéri részben 2 szoba, fürdőszoba, háztartási helyiség kapott helyett és szintén egy nagy fedett terasz, melyen keresztül kissé elszeparált harmadik teraszon találjuk a jakuzzit. Az egész házban minőségi olasz burkolatok találhatóak. A garázs jelenleg edzőteremnek van kialakítva, műgyanta padlóval és fűtéssel. A ház előtt kényelmesen tud parkolni 2-3 autó is.

Remek környezet

Gödöllőn újépítésű ikerház, remek helyen, a Stop shophoz közel eladó. Nyugodt, csendes környezetben, egy zsákutca végén helyezkedik el az egyszintes ikerházfél, amelynél fontos megemlítenünk, hogy a két ház csak a garázsnál érintkezik. A lakóterület 97 m2 és 3 különálló szobával rendelkezik. A házba belépve jobbra találunk egy vendég mosdót. Tovább haladva a nappali/étkező/konyha tágas részhez jutunk. A nagyszobából az egyik hálószobába jutunk, a folyosó végén a mosókonyha balra a 2 kisebb szoba, jobbra a fürdőszoba található, mindemellett a terasz 14 m2, a garázs 17 m2. Az ingatlanhoz 367 m2 kizárólagos használatú telek és 116 m2 közös használatú telek tartozik. A ház belseje magas színvonalú gépekkel, egyedi bútorokkal, lámpatestekkel lett felszerelve. A konyha minőségi bútort kapott és kitűnő márkás gépek segítik a mindennapos konyhai feladatok elvégzését. A kellemes hőmérsékletet egy hűtő-fűtő Fisher klíma biztosítja, a hűvösebb hónapokat padlófűtéssel lehet kellemesebbé varázsolni.

Festői szépségű birtok

Gödöllőn, festői szépségű, ősfákkal és tavakkal tarkított környezetében található, egyedi és kiváló potenciállal rendelkező birtok került eladásra. Felépítését tekintve 660 m2 -en található a 100 m2-es nappali étkezővel, két konyha, hat szoba, két fürdő, gépészet, valamint egyéb helyiségek. Extraként található még egy 140m2-es épületben elhelyezkedő 84 m2-es uszoda. A gépjárművek befogadására egy 65 m2-es, fűthető beállóval rendelkező garázs áll rendelkezésre. Energetikát tekintve gázfűtéssel, hőszivattyúval és napkollektorral is rendelkezik az épület. Továbbá mindenhol 12 cm-es szigetelés, két rétegű nyílászárók, valamint nádtető őrzi télen a ház melegét, nyáron távol tartja a hőséget. A kert alapesetben 2491 m2, amely igény esetén, további 2500m2-es kertrésszel bővíthető. A mindennapok szépségét bearanyozza a természetközeli környezett, valamint egy ritkaságba menő tórendszer közelsége, amely akár egy kirándulásra is alkalmas.

Gyönyörű kilátás, modern berendezés

Egy örökpanorámás ingatlant kínálunk eladásra Gödöllő egyik legkedveltebb részén, a Blaha városrészében. A Lázár Vilmos utcában található, 344 nm alapterületű, 4 szobás, 2 fürdőszobás lakóingatlanunk 142 nm-es terasszal és 3 garázs férőhellyel rendelkezik. A telek mérete 1680 nm, így bőven van hely a kertészkedéshez, pihenéshez és szórakozáshoz. Az ingatlan kiváló állapotban van, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia a felújítások miatt. A fűtést gázkazán biztosítja, így az energiafogyasztás is kedvező. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a környékre, így a nyári estéket kellemesen lehet eltölteni a szabadban. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás családoknak, akik szeretnének egy olyan otthont, ahol a nyugalom és a harmónia az elsődleges. A közlekedési lehetőségek is kiválóak, így az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk a parkolás miatt, mivel a garázsok biztosítják a helyet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Még nem ocsúdtunk fel ebből a sokkból

Még nem ocsúdtunk fel ebből a sokkból

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is.

Borzasztó vízi tragédia történt Verőcénél

Borzasztó vízi tragédia történt Verőcénél

Halálos hajóbaleset történt, ahol információk szerint egy szállodahajó ütközött egy másik hajóval szombat éjjel.

Kell-e tartanunk a rezsidémon feltámadásától?

Kell-e tartanunk a rezsidémon feltámadásától?

A napokban ismét a lélektaninak számító szint fölé ment a nemzetközi gázügyletek elszámolásánál irányadó tőzsdei gázár.

A Tisza Pártot is kinyírják vagy csak most kezdődik a tánc? Ez Viszont Privát

A Tisza Pártot is kinyírják vagy csak most kezdődik a tánc? Ez Viszont Privát

Erről is beszélt a Klasszis Média szubjektív műsorában, az Ez Viszont Privátban Bózsó Péter, Litván Dániel és Wéber Balázs.

© 2024 (v2.202102)