Ma megmutatjuk Neked Gödöllő legszebb eladó otthonait!

Gödöllő a fővárostól 30 km-re, északkeletre fekvő egyetemi város, az agglomeráció 33 000 fős tagja, kitűnő megközelíthetőséggel. A település híres a gödöllői Grassalkovich-kastélyról, Sissi királynő kedvenc rezidenciájáról. Ez egy ideális hely a történelem és a természet szerelmeseinek egyaránt. Mai cikkünkben megmutatjuk a város legszebb eladó otthonait.

Háromszintes luxusingatlan

Eladásra kínálnak Gödöllő közkedvelt részén egy háromszintes luxus ingatlant. Az ingatlan kifejezetten elegáns, rendezett környezetben található, kiemelkedően jó autós és tömegközlekedés mellett. A 296 nm-es ingatlan egy 1200 nm alapterületű telken helyezkedik el és 7 szoba található benne. A közösségi helyiségből érhető el a beépített finn szauna, valamint egy további, kisebb fürdőszoba is. Innen egy hatalmas teraszra léphetünk, ahol a kertben gyönyörködve fürödhetünk a jacuzziban. A ház fűtése hőszivattyús, de rendelkezésre áll gázkazán is. A járólappal burkolt középső szinten padlófűtés van, a többi szinten radiátorok. Ezeket egészíti ki a fan coil rendszerű hűtő-fűtő klíma minden helységben. A környék számos más vonzerővel is bír. Több jó étterem, fagyizó, üzletek látják el a helyieket. A Duna közelsége lehetőséget ad a vízi sportok űzésére is. A közvetlen szomszédok kedvesek, barátságosak és megbízhatóak, a helyi kutyás közösség pedig összetartó, ezért kutyásoknak kifejezetten jó szívvel ajánljuk a házat.

Gyönyörű, modern ingatlan

Eladóvá vált egy 250 nm-es telekterületen egy 188 nm-es gyönyörű, modern ingatlan. 2021-ben a jelenlegi tulajdonosok teljeskörűen felújították az ingatlant, saját ízlésüknek megfelelően. A téglából, 50 cm-es falakkal épített ház lakószintjén található egy csodás kilátással rendelkező amerikai konyhás nappali, 2 szoba, fürdő, mosdó, tágas előszoba, valamint egy kényelmes terasz, mely üvegkorláttal körbekerített. Erről a teraszról is megközelíthető a garázs, valamint itt tudunk lemenni a komplett gépészettel ellátott medencéhez is. A tetőtéri részben 2 szoba, fürdőszoba, háztartási helyiség kapott helyett és szintén egy nagy fedett terasz, melyen keresztül kissé elszeparált harmadik teraszon találjuk a jakuzzit. Az egész házban minőségi olasz burkolatok találhatóak. A garázs jelenleg edzőteremnek van kialakítva, műgyanta padlóval és fűtéssel. A ház előtt kényelmesen tud parkolni 2-3 autó is.

Remek környezet

Gödöllőn újépítésű ikerház, remek helyen, a Stop shophoz közel eladó. Nyugodt, csendes környezetben, egy zsákutca végén helyezkedik el az egyszintes ikerházfél, amelynél fontos megemlítenünk, hogy a két ház csak a garázsnál érintkezik. A lakóterület 97 m2 és 3 különálló szobával rendelkezik. A házba belépve jobbra találunk egy vendég mosdót. Tovább haladva a nappali/étkező/konyha tágas részhez jutunk. A nagyszobából az egyik hálószobába jutunk, a folyosó végén a mosókonyha balra a 2 kisebb szoba, jobbra a fürdőszoba található, mindemellett a terasz 14 m2, a garázs 17 m2. Az ingatlanhoz 367 m2 kizárólagos használatú telek és 116 m2 közös használatú telek tartozik. A ház belseje magas színvonalú gépekkel, egyedi bútorokkal, lámpatestekkel lett felszerelve. A konyha minőségi bútort kapott és kitűnő márkás gépek segítik a mindennapos konyhai feladatok elvégzését. A kellemes hőmérsékletet egy hűtő-fűtő Fisher klíma biztosítja, a hűvösebb hónapokat padlófűtéssel lehet kellemesebbé varázsolni.

Festői szépségű birtok

Gödöllőn, festői szépségű, ősfákkal és tavakkal tarkított környezetében található, egyedi és kiváló potenciállal rendelkező birtok került eladásra. Felépítését tekintve 660 m2 -en található a 100 m2-es nappali étkezővel, két konyha, hat szoba, két fürdő, gépészet, valamint egyéb helyiségek. Extraként található még egy 140m2-es épületben elhelyezkedő 84 m2-es uszoda. A gépjárművek befogadására egy 65 m2-es, fűthető beállóval rendelkező garázs áll rendelkezésre. Energetikát tekintve gázfűtéssel, hőszivattyúval és napkollektorral is rendelkezik az épület. Továbbá mindenhol 12 cm-es szigetelés, két rétegű nyílászárók, valamint nádtető őrzi télen a ház melegét, nyáron távol tartja a hőséget. A kert alapesetben 2491 m2, amely igény esetén, további 2500m2-es kertrésszel bővíthető. A mindennapok szépségét bearanyozza a természetközeli környezett, valamint egy ritkaságba menő tórendszer közelsége, amely akár egy kirándulásra is alkalmas.

Gyönyörű kilátás, modern berendezés

Egy örökpanorámás ingatlant kínálunk eladásra Gödöllő egyik legkedveltebb részén, a Blaha városrészében. A Lázár Vilmos utcában található, 344 nm alapterületű, 4 szobás, 2 fürdőszobás lakóingatlanunk 142 nm-es terasszal és 3 garázs férőhellyel rendelkezik. A telek mérete 1680 nm, így bőven van hely a kertészkedéshez, pihenéshez és szórakozáshoz. Az ingatlan kiváló állapotban van, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia a felújítások miatt. A fűtést gázkazán biztosítja, így az energiafogyasztás is kedvező. A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a környékre, így a nyári estéket kellemesen lehet eltölteni a szabadban. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás családoknak, akik szeretnének egy olyan otthont, ahol a nyugalom és a harmónia az elsődleges. A közlekedési lehetőségek is kiválóak, így az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk a parkolás miatt, mivel a garázsok biztosítják a helyet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)