Eladó családi otthonok Budapest vonzáskörzetéből, kedvező áron!

Budapest környező települései még mindig igen népszerűek a családosok, az idősek, de néhol még a fiatalabb korosztály körében is. Bármennyire is emelkednek itt az árak, még mindig mindenki menekülne a fővárosból a friss levegőre, egy családi otthonba. Mai válogatásunkban ilyen ingatlanokat hoztunk az agglomerációból.

Gyönyörű kertkapcsolatos ingatlan

Eladásra kínálnak Vecsésen, az Andrássy telepen egy felújított, 66 nm-es, 3 szobás, kertkapcsolatos sorházi ingatlant. A 2 szintes tégla építésű és hőszigetelt, 4 lakásos társasház 2011-ben épült, lakóközössége jó, családias hangulatú. Az ingatlan 2021-ben esztétikai felújításon esett át. A földszinten padlófűtés, míg az emeleten radiátorok találhatóak, amiket egy kombi kazán üzemeltet. Nyáron a kellemes hőmérsékletet a mindkét szinten megtalálható split klíma biztosítja. Az otthonhoz tartozik egy 64 nm-es, saját, elszeparált kertrész sütögetővel és tárolóval, továbbá egy saját, fedett gépkocsibeálló elektromos kapuval. A mindennapi élethez szükséges valamennyi intézmény megtalálható pár percen belül. Az alacsony fenntartási költségek és a kiváló környék miatt kifejezetten ajánljuk gyerekes családok vagy befektetők számára egyaránt.

Csendes környék

Gyálon, 2002-ben épült, kétszintes, önálló családi ház vált eladóvá. Gyál csendes környékén keresi új tulajdonosát egy 813 m2-es telken álló, kétszintes, 2002-ben épült, átlagos állapotú, 6 szobás családi ház. Zöld, kertvárosi környéken található a ház, nagyon jó infrastruktúrával és tömegközlekedéssel. Az ingatlan belső állapota átlagos, igény esetén kétgenerációssá alakítható. A földszint alapterülete terasz és garázs nélkül 122 m2. A hatalmas ablakokkal rendelkező nappali 63 m2-es és délnyugati tájolású. Az emeleten 4 szoba található, melyből egyet jelenleg gardróbként használnak, emellett fürdőszobát mindkét szinten kialakítottak. A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja. Az udvar növényzete egészséges, kis ráfordítással csodás kert varázsolható belőle. A környék remek, élelmiszerbolt, gyógyszertár, játszótér, parkos pihenőrész, kikapcsolódásra alkalmas terület 10 percen belül elérhető.

Remek lokáció

Budapest XVII. kerületétől 5 percre, Maglódon kínálják megvételre egy 2020-ban épült ikerház, 80 nm-es, nappali + 2 hálószobás hátsó felét. A bejárati ajtón keresztül rögtön a tágas előszobába jutunk, innen nyílik egy jelenleg tárolóként használt helyiség. Tovább haladva a káddal és törölközőszárítós radiátorral felszerelt fürdőszoba található, majd elérjük a tágas és világos, 37 nm-es amerikai konyhás nappalit. Ebből a helyiségből nyílik a két hálószoba, ahonnan a 30 nm-es teraszra van lehetőség kilépni. Az ingatlan kitűnő állapotban van, az újszerű konyhabútor, gépekkel együtt a vételár részét képezi. A meleg vízről és fűtésről kondenzációs kazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal. Autóbeállási lehetőség az udvaron belül található. Budapest Örs vezér teréig és Kőbánya-Kispestig közlekedő buszok megállója 1 perc sétára, a vasútállomás 5 percre található, ahonnan a Keleti pályaudvarig utazhatunk. Óvoda, általános iskola, bolt, játszótér, orvosi rendelő 10 perces séta távolságon belül találhatóak.

Dupla komfortos ingatlan

Gyömrőn, a közkedvelt Liget lakóparkban 2016-ben épült, 84nm-es, belső kétszintes, szélső sorházi lakás, 1 állásos gépkocsi beállóval eladó. A dupla komfortos ingatlan amerikai konyhás nappalival +1 földszintes hálófülkével, illetve 3 külön nyíló, emeleti hálószobával rendelkezik. A földszinten zuhanyzós, az emeleti részen kádas fürdőszoba került kialakításra. Az emeleti szobák teljes értékűek, jelen pillanatban a legnagyobb szoba két kisebb részre van osztva egy gipszkarton fallal. A nappaliból a fedett teraszra, illetve a kis kertbe jutunk, ami nyáron a nappali „megnagyobbítása” is lehet. Az udvaron 1 autó kényelmesen elfér, ezen felül az utcán közvetlen a ház előtt lehet parkolni. A társasház a lakópark végében található, rendkívül csendes, átjárás nincs. Elhelyezkedése így újszerű, családias környezetben, sétatávolságra bölcsőde, óvoda, kisboltok, játszótér is található. 1 percre Volánbusz megálló, 30-40 perc alatt a Köki és Örs vezér tere is elérhető vele.

Több generáció együttélésére is alkalmas

Fót Öregfalu városrészben eladó egy 3 szintes sorház utolsó, intim, jól elszeparált lakása 547 m2-es saját lekerített telekrésszel, amely akár két generáció, vagy nagy család együttélésére is alkalmas. Fűtése gáz, elektromos hűtő-fűtő panel, alternatív fűtésként kandalló is van. Biztonsági ajtó, műanyag, korszerű nyílászárók lettek beépítve redőnnyel és szúnyoghálóval. A magasföldszinti részen 44 m2-es amerikai konyhás nappali található, a tetőtérben 3 nagy szoba és szintén tágas fürdőszoba található, amelyben zuhanyzó és kád is van. A földszinten sarokkádas fürdőszoba és a félszuterén részben egy nagy hálószoba és egy kis konyha található. A terasz nyári kerti partik helyszíne, hiszen kerti sütögető, bográcsozó van mellette, míg az intim telek hátsó részében filagória található. Az ingatlan frekventált helyen található, iskola, bevásárlási lehetőség, buszmegálló a közelben.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Még nem ocsúdtunk fel ebből a sokkból

Még nem ocsúdtunk fel ebből a sokkból

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is.

Borzasztó vízi tragédia történt Verőcénél

Borzasztó vízi tragédia történt Verőcénél

Halálos hajóbaleset történt, ahol információk szerint egy szállodahajó ütközött egy másik hajóval szombat éjjel.

Kell-e tartanunk a rezsidémon feltámadásától?

Kell-e tartanunk a rezsidémon feltámadásától?

A napokban ismét a lélektaninak számító szint fölé ment a nemzetközi gázügyletek elszámolásánál irányadó tőzsdei gázár.

A Tisza Pártot is kinyírják vagy csak most kezdődik a tánc? Ez Viszont Privát

A Tisza Pártot is kinyírják vagy csak most kezdődik a tánc? Ez Viszont Privát

Erről is beszélt a Klasszis Média szubjektív műsorában, az Ez Viszont Privátban Bózsó Péter, Litván Dániel és Wéber Balázs.

© 2024 (v2.202102)