Még mindig nem sikerült eladni az ingatlanod? Gyere, felpörgetjük a folyamatot!

Manapság a kínálati piacon különösen nehéz ingatlant eladni, de van pár tippünk, ami ezt a folyamatot rendkívüli módon felgyorsíthatja. Ha még mindig nem sikerült továbbadni az ingatlanodon, akkor maradj velünk a cikkben, és olvasd el, hogy mi milyen tippeket tanácsolunk.

Fontosak a kiváló minőségű képek

Az Ingatlantájolón ingyenesen is feltöltheted az ingatlanod és az a különleges helyzet áll fenn, hogy a feltöltéssel nem kizárólag az ingatlantajolo.hu felületén jelenik meg a hirdetésed, hanem a társoldalunkra, az otthonterkep.hu oldalra is azonnal áttöltődnek a regisztrált hirdetések anélkül, hogy Neked bármit is tennie kéne. Az oldal kezelhetősége ráadásul egyszerű és mindössze 2-3 percet vesz igénybe a hirdetésfeltöltés.

A feltöltést követően választhatsz egy hirdetői csomagot, amivel azért is érdemes élni, mert előnyhöz juttat a többi hirdetővel szemben. Sokszor tényleg csupán csak napi 2-3 kávé árába kerül egy hirdetői csomag, amivel rögtön 20 kép feltöltése is elérhetővé válik és ezáltal sokkal észrevehetőbb lesz a hirdetés az érdeklődők számára. Az az igazság, hogy a képekkel rendelkező hirdetéseket lényegesen többen kattintják, és sokkal nagyobb az esély arra, hogy a megfelelő célcsoportot is megtaláld a lakásodra vagy családi házadra. Megvásárolhatóak a 30, 60 és 120 napos csomagok is, de aki kissé bizonytalan lenne a szolgáltatás hasznosságában, az próbaszinten a 14 napos csomaggal is élhet.

Mindehhez persze kulcsfontosságúak a kiváló minőségű képek! Te is készíthetsz informatív és jó minőségű képeket már egy korszerűbb telefonnal is, de ha ehhez mégsem érzed magad elég tehetségesnek, bátran keresd fel a fotózáshoz jobban értő rokonodat, ismerősödet, és ne felejts el alaprajzot is feltölteni az ingatlanról. Ha pedig egy különösen nagy értékű, exkluzív ingatlanról van szó, akkor egy profi fotós ára is simán megtérül.

Ehhez persze elengedhetetlen, hogy maga az ingatlan is kulturáltan nézzen ki, ne legyenek szanaszét ruhák, szemét, mosatlanok és érdemes a személyes tárgyakat is elpakolni a fotózás idején már. A cél mindenképpen az, hogy olyan hangulatot árasszon az ingatlan, hogy ide már csak beköltözni kell, és minden új tulaj bele tudja magát képzelni az otthonba.

Megfelelően árazz!

A megfelelő árazás kulcsfontosságú, többek között azért is állt be a piac kínálatira, mert a legtöbb eladóban még mindig nem tudatosult, hogy a túlárazott ingatlanok nem kelnek el, és a vevők az utóbbi időben meglehetősen árérzékennyé váltak.

Persze a tökéletes ár meghatározása nem könnyű, tájékozódhatunk a közelmúltban a környékünkön gazdára lelt ingatlanok eladási ára alapján, vagy megkérhetünk egy ingatlanost, hogy segítsen a pontos ár meghatározásában. Ha pedig eladó ingatlanunk már régóta a piacon van, de még mindig nem igen akadt iránta érdeklődő, akkor el kell gondolkoznunk azon, hogy az árát csökkentsük. Az árcsökkentés azonban nem biztos, hogy egy régóta hirdetett ingatlan esetében feltűnik a potenciális érdeklődőknek, ezért is érdemes az Ingatlantájolón hirdetni, ahol az „Árfigyelő” szolgáltatásnak köszönhetően a Hirdetésfigyelőt beállító érdeklődők rendszeresen értesítést kapnak arról, ha egy általuk már megtekintett, vagy az ő szűrési feltételeiknek megfelelő ingatlan ára csökken.

Nélkülözhetetlen a rövid, lényegre törő, informatív hirdetésszöveg is

Egy jó hirdetésszöveg tartalmazza az összes lényeges információt, ugyanakkor nem terhel felesleges részletekkel. Nem kell minden részletet taglalnunk, helyette az olvasók számára sokkal érdekesebb lehet, ha például beszélünk a közeli szolgáltatásokról vagy a legutóbbi felújításokról, melyek az alapvető adatokban nem szerepelnek.

Nem mindegy, hol hirdetsz!

Az Ingatlantájoló előnyeit már eddig sem győztük sorolni, de fontos még kiemelni, hogy az Ingatlantájoló a legnagyobb, legismertebb ingatlan hirdetési portálok közé tartozik, így igen nagy a látogatottsága, azaz egészen biztos, hogy rengeteg ember találkozik majd a hirdetéseddel, ha nálunk hirdetsz.

 

Szeretnéd, hogy a hirdetésed mindenki észrevegye? Akkor élj az euróban hirdetés kiváló lehetőségével! Az Ingatlantájoló rengeteg kivételesen jó szolgáltatása mellett ez is abban segít, hogy a lehető legtöbb érdeklődőhöz jusson el az eladó ingatlanod híre. 

Élj az euróban hirdetés lehetőségével!

Mint ahogy a fent említett opciók, úgy természetesen ez is számos előnnyel jár, és megannyi új érdeklődőt tudsz bevonzani, legfőképpen a külföldieket. A külföldi érdeklődők is előszeretettel látogatják az oldalt és vásárolnak is ingatlanokat különösen a határ mentén, a főváros belső kerületeiben és a Balaton környékén. Emellett amiatt is ajánlott euróban megadni az árat, mert az árfolyamveszteség is elkerülhető ezáltal. A rendszer az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanok árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat a pénznemektől függetlenül sorrendbe rendezi.

Mindenképp célozd meg az első helyet!

Magánhirdetőként sokszor megfordul az ember fejében, hogy az ingatlanközvetítő irodák mellett labdába se rúghat, ugyanakkor ez itt egyáltalán nem érvényes. A megfelelő taktikai lépésekkel azonban igenis hamarabb eljuthatsz a csúcsra, mint versenytársaid. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy krediteket vásárolsz, amivel licitálni tudod a hirdetésedet. Ez garantálja, hogy akár alapértelmezett vagy területi keresésnél vagy valamilyen sorbarendezett funkcióval böngésszenek az érdeklődők, akkor a Te hirdetésed kerüljön legelőre.

 

Szeretné, hogy hirdetése a találati listák első helyén jelenjen meg? Akkor az Ingatlantájoló egyedülállóan korszerű és remek ár-érték arányú licit szolgáltatását ajánljuk! Ezzel a szolgáltatással minden hirdető egyenlő esélyekkel indul a legjobb pozíciókért!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)