Egyedi loft élmény a Petneházy utcában: ipari romantika modern köntösben

A XIII. kerület nem csupán a fiatalok és a megrögzött belvárosiak számára vonzó. Angyalföld kertvárosias környéke a gyerekes családok számára is igazi főnyeremény. Remek közeledés, bevásárlási lehetőségek, szórakozási, kikapcsolódási sportolási létesítmények, és több tucat remek étterem, kávézó, cukrászda található errefelé. Emellett pedig a környéken számtalan iskola, óvoda és játszótér is található. 

De ha egy kis zöldre vágyik az ember, a Városliget és a Margit-sziget is gyorsan elérhető, és a Rákos-patak is hívogat némi szabadban eltöltött időre. A sportolni vágyók a Vasas létesítmények széles választékát élvezhetik, melyek karnyújtásnyira vannak. És ha egy kis történelmi nosztalgia és családi kikapcsolódás a cél, a Vasúttörténeti Park is könnyedén elérhető, ahol a vasúti múltba kalauzoló programok várják a látogatókat.

Loft52

Budapest XIII. kerületének szívében, ahol a város históriája és modernitása találkozik, egy új társasház emelkedik ki az építészeti mezőnyből. A Loft52 egy igazán érdekes beruházás, amely az ipari múlt romantikáját és a jelen innovációit ötvözi.

Ez a Petneházy utcában található épület eredetileg ipari funkciókat látott el. Ennek emlékét a felújítás során gondosan megőrizték, így az indusztriális múlt és a modern design keltik életre a loft hangulatot. Azoknak, akik nem csupán egy lakásban, de egy történetben is élnének, ez egy ideális választás.

A három lépcsőházban található 84 lakás nem csak változatos alaprajzokkal hívogat, de fenntartható és környezetbarát megoldásokkal is kiemelkedik. Az energiatakarékos VRF hűtő-fűtő rendszer és a prémium minőségű, 3 rétegű nyílászárók garantálják, hogy a lakás nemcsak környezetkímélő, de költséghatékony is lesz.

Az eladási adatokon látható a tetemes érdeklődés: a lakások több mint fele gazdára talált már. Viszont azok számára, akik 2 vagy 3 szobás, kényelmes lakást keresnek, még mindig sok lehetőség áll rendelkezésre. Ezek az otthonok 43 és 77 négyzetméter közöttiek, és minden emeleten találni még eladó lakást. Különösen az első emeleten lévő otthonok népszerűek, hiszen ezeknél az extra magas belső térnek és a csodálatos üvegfelületeknek köszönhetően egészen speciális a hangulat. 

A környék közlekedése mindig is kiemelkedő volt, de a felújított 3-as metróvonalnak köszönhetően most még könnyebben eljuthatunk innen bárhova.  Persze az autóval rendelkező tulajdonosokra is gondoltak a tervezők, őket a zárt udvaron kialakított biztonságos parkolók szolgálják. 

A Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) Magyarország egyik vezető befektetéskezelő cégcsoportjának, a tőkeerős Indotek Groupnak a tagja A stabil pénzügyi háttérrel rendelkező cégcsoport hosszú évek tapasztalataival a háta mögött valódi értéket kínál a lakóknak. A projekt a végéhez közeledik, az első lakások átadása 2024-ben várható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

© 2024 (v2.202102)