Így adhatod el rekordidő alatt az ingatlanodat!

Mindig is kíváncsi voltál, hogy az ingatlanosok hogyan tudják rekordidő alatt eladni az ingatlanokat? A legjobb körülmények között egy például budapesti ingatlan már 1-2 hónap alatt elkelhet, de mi magunk is gyorsan találhatunk vevőt, ha ismerünk néhány trükköt. A jó hír az, hogy mi megosztjuk most ezeket a praktikákat, ugyanis sokszor tényleg csak néhány apróságon múlik, hogy mennyi idő alatt sikerül továbbadni egy ingatlanon.

Sok múlik az árazáson!

Egy túlárazott ingatlan mindenképp sok időt tölt el a piacon, mielőtt gazdára talál, a megfelelő árat viszont nagyon nehéz eltalálni. Egy dolog azonban biztos: ha úgy véljük, hogy túl magas árat szabtunk meg, és emiatt nem érkeznek az érdeklődők, akkor sohasem késő változtatni. Az Ingatlantájoló megújult Hirdetésfigyelő szolgáltatásának köszönhetően ráadásul 24 órán belül hírlevelet kapnak ingatlanunk árának csökkenéséről azok, akik a mi ingatlanunknak megfelelő szűrési paraméterekre állítottak be Hirdetésfigyelő szolgáltatást.

Válassz olyan hirdetési felületet, ahol eléred azt a célcsoportot, akik között komoly érdeklődőkre számíthatsz!

Banális hiba, ha azt gondolod, hogy ingatlanhirdetésedet mindenkinek kell célozni, és akit tényleg érdekel, az majd úgyis megtalálja. Sokkal eredményesebb lesz a folyamat, ha már alapvetően meghatározol egy célcsoportot, akiknek ajánlod az adott ingatlant és akik számára valószínűleg a legideálisabb új otthonná válhat. Ez alapján kell célcsoportra szabnod a hirdetésed, azaz a szövegben mindenképp emeld ki az ingatlan azon adottságait, amelyek az adott célcsoport számára pozitívak lehetnek.

Az Ingatlantájoló több mint 15 éves tapasztalatával azon hirdetési portálok közé tartozik, ami minden célcsoport körében népszerű, ezért megbízható választásnak minősül. A megfelelő lépésekkel itt garantáltan nagyszámú látogatottságot fog elérni a hirdetésed, akik között egészen biztos, hogy rá fog találni a megfelelő vevőre.

Tudatosan a legjobb minőségű képeket és hirdetési szöveget csatold a hirdetésedhez!

Azt hinnénk, hogy ez már alap elvárás, hogy nem a nagymama telefonjával készítjük a képeket, de elképesztően sok rossz minőségű hirdetést lehet még látni számos hirdetési portálon. Ha profi fotóst talán nem is akarunk felfogadni, akkor legalább fordítsunk időt arra, hogy tiszta és rendezett ingatlant mutassanak a képek. A képek mellett pedig az sem elhanyagolható, hogy a bemutató szöveg tartalmazza a legfontosabb információkat, helyesírási hibáktól mentes legyen és teljeskörű bemutatást adjon az ingatlanról és annak környékéről.

A hirdetés feltöltés ráadásul rendkívül egyszerű és mindössze 2-3 percet vesz igénybe az Ingatlantájolón, ami pedig igazán vonzó lehet, hogy ezt ingyenesen teheted meg. Az oldal különlegessége pedig, hogy a feltöltéssel nem is egy, de azonnal két oldalon is megjelenik a hirdetésed, az ingatlantajolo.hu mellett az otthonterkep.hu felületére is azonnal áttöltődik, így növelve a potenciális vásárlók számát.

Minderre érdemes még rásegíteni egy hirdetői csomaggal is, hogy biztos legyen az eladás sikeressége. Az Ingatlantájolón az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy akár egy 14 napos csomaggal is kipróbálhatod a szolgáltatásokat, de sokkal kedvezőbb áron megtalálhatóak a 30, 60 és 120 napos csomagok is. Ezek a csomagok akár olyan szolgáltatásokat is tartalmazhatnak, mint Facebook hirdetés és partneroldali megjelenés.

A már több mint 44 ezres Facebook követőtáborunk között egészen biztos, hogy képes leszel megtalálni az új, potenciális vásárlókat, de a sikert azzal biztosítjuk be, hogy 5 partneroldalunkon is hirdetjük az ingatlanod.

Ingatlanod akár egy magazinban is szerepelhet!

Úgy érzed magazinba illő az ingatlanod? Az Ingatlantájolónál ez sem lehetetlen, ugyanis a megfelelő hirdetési csomag kiválasztásával, amely a cikkírást is tartalmazza, eladó ingatlanodról cikk készülhet, amely megjelenik az Otthontérkép Magazinban, ezen kívül még 5 partneroldalunkon is. Neked nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő hirdetési csomagot, ezek után profi újságíró kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot, és Veled folyamatosan egyeztetve készül el a cikk. Ezek után már csak várnod kell az érdeklődő telefonhívásokat.

 

Minél hamarabb szeretnél továbbadni az ingatlanodon? Az Ingatlantájolón ez hihetetlen egyszerűséggel megvalósulhat, hiszen a korszerű és remek ár-érték arányú licit szolgáltatást is annak érdekében hoztuk létre, hogy minél kevesebb gonddal, de annál nagyobb sikerességgel működjön az értékesítési folyamat. 

 

Maradj tartósan a keresési listák élén

Az Ingatlantájolón igazán innovatív módon 3 szintű licitrendszerrel könnyítik meg a felhasználók helyzetét, így akár ha magánszemélyként hirdetsz, akkor is az ingatlanirodákkal megegyező esélyekkel indulhatsz azért, hogy a találati listában a Te ingatlanod kerüljön az élmezőnybe.

Kreditek vásárlásával tudod licitálni az ingatlanodat, ami biztosítja, hogy akár alapértelmezett módon, akár területileg specifikusan böngésznek az érdeklődők, esetleg sorbarendezett funkciót használnak, akkor is az Te hirdetésed jelenik meg az elsők között.

Az euróban hirdetéssel további előnyökhöz juthatsz!

Ha euróban hirdetsz, akkor sokkal szélesebb érdeklődőkörhöz juthat el eladó ingatlanod híre, hiszen a külföldi látogatók is előszeretettel nézelődnek az oldalunkon és vásárolnak ingatlanokat, különösen a főváros belső kerületeiben, a Balaton partján, illetve az osztrák határ mentén. A rendszer az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanok árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat a pénznemektől függetlenül sorrendbe rendezi. Emellett az árfolyamveszteséget is elkerülheted ezzel a funkcióval, ami szintén hasznossá válhat a mostani árfolyam-ingadozások miatt.

 

Lelki szemeid előtt már el is adtad az ingatlanodat? Ez nem csak az álmaidban lehet így, de a valóságban is egészen könnyen megvalósítható, egyszerűen csak élj minden hasznos lehetőséggel, amelyek segítenek abban, hogy minél szélesebb réteg tudjon eladó ingatlanod híréről!

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Most hasznos tanácsokat kap, ha a dalmát tengerpartra indulna

Most hasznos tanácsokat kap, ha a dalmát tengerpartra indulna

Mit vigyen magával, és mit vegyen meg helyben?

Meg fogunk lepődni, kik állnak be Magyar Péter mögé - Ez Viszont Privát

Meg fogunk lepődni, kik állnak be Magyar Péter mögé - Ez Viszont Privát

Vajon kik fognak beállni Magyar Péter mögé és mellé? Meg fogunk lepődni, kik tartanak két vasat is a tűzben. Ez Viszont Privát.

Ez volt Orbán Viktor legnagyobb bejelentése?

Ez volt Orbán Viktor legnagyobb bejelentése?

Sok minden szóba került a 2 órás beszédben, de a családi adókedvezményt látta legfontosabbnak kiemelni a miniszterelnök stábja.

Hány magyarnak lenne elég pénze egy ilyen helyzetben?

Hány magyarnak lenne elég pénze egy ilyen helyzetben?

Egy rövidke, ám beszédes statisztika árulkodik a lakosság anyagi helyzetéről.

© 2024 (v2.202102)