Luxuslakások a Hegyvidéken, kompromisszumok nélkül, kiváló közlekedéssel és környezettudatos kialakítással

Azoknak, akik igazán színvonalas kialakítású, új építésű luxuslakást keresnek, amely minden igényt kielégít, ideális megoldást jelenthet a Diana Társasház. A budai hegyek egyik csendes, erdővel határos zsákutcájában, 2000 négyzetméteres telken épült a ház, amelynek három szintjén öt lélegzetelállítóan tágas és szép lakás foglal helyet, a legfelső emeleten pedig egy zöldtetős penthouse lakás áll. 

A „lélegzetelállító tágasság” ebben az esetben egyáltalán nem költői túlzás: a kényelmes, 107-117 négyzetméteres lakások hatalmas ablakain keresztül ugyanis a Budai-hegység végtelennek tűnő panorámája tárul a szemünk elé. A jól átgondolt tájolásnak köszönhetően pedig nemcsak a zöld környezetben gyönyörködhetnek a boldog tulajdonosok, hanem a természetes fény is akadálytalanul áramlik be a lakóterekbe. A kíváncsi szemektől ugyanakkor megóv az ablakok külső felületén elhelyezett fakó fóliabevonat.

A lakásokhoz terasz mellett privát vízszintes kertek is tartoznak, ahol az új tulajdonosok a kedvükre üldögélhetnek vagy kertészkedhetnek, sőt, ahová a gyermekeiket is nyugodtan és biztonságosan kiengedhetik levegőzni, játszani.

 Aki a természet közelségét keresi, minden bizonnyal a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet. A Diana Társasház a korszerű gépészeti kialakításának köszönhetően rendkívül energiatakarékosan működik: a hűtést és a fűtést mennyezeti hőszivattyús rendszerrel oldották meg, amit a fürdőszobákban padlófűtés is kiegészít, a minél nagyobb kényelem érdekében.

 

A külső nyílászárók alumínium profil rendszerűek, háromrétegű üvegezéssel, ami nem engedi kiszökni a benti, kellemes hőmérsékletet. A homlokzat szürke szálcement burkolata pedig nemcsak harmonizál a nyílászárókkal, de egyedi megjelenést is biztosít az épületnek. 

 A környék közlekedése kiváló, mind a belváros, mind pedig a Balaton irányába. Előbbi tömegközlekedéssel is jól megoldható, a 110-es, a 112-es, a 21-es és a 21A-s busz megállója öt perc sétára található az ingatlantól, autóval pedig negyedóra alatt elérhetők a belső kerületek. Hétvégenként pedig, a Diana közből a város keresztülszelése nélkül, negyedóra alatt érhető el az M1-es, az M0-ás és az M7-es autópálya. A társasház mélygarázsában saját kocsibeállók vásárolhatók.

A cikk megjelenését a Diana lakópark fejlesztője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Végre egy uniós lista, amelyen Magyarország csak hátulról a negyedik

Végre egy uniós lista, amelyen Magyarország csak hátulról a negyedik

Nem fest jó képet az Európai Unióról, hogy a teljes népesség átlagánál nagyobb a fiatalok körében a szegénység. A

Képtelen elfogadni a kamatdöntést a forint

Képtelen elfogadni a kamatdöntést a forint

Délután óta csak gyengül a hazai fizetőeszköz. 

Meddig tartják a tempót Matolcsy Györgyék?

Meddig tartják a tempót Matolcsy Györgyék?

Az MBH Bank várakozása szerint a félév végére lassabb ütemre válthat a kamatcsökkentés.

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indítottak.

© 2024 (v2.202102)