Milyen kicsik! De stílusban nagyok!

Mai válogatásunkban aprócska, de stílusos lakásokból hozunk egy csokorra valót.

Válogatásunk első darabját rögtön egy nagyon elegáns környékről, a Várnegyedből hozzuk. A 39 nm-es garzonlakás enteriőrje pedig kifinomult eleganciájával illeszkedik a környék hangulatához. Az egyszobás lakás egyedi design bútorokat kapott, melyek a vételár részét képezik.

A következő lakás egy galériás, 23 nm alapterületű miniotthon, ahol a galéria 17 nm-rel növeli az alapterületet. Rendkívüli előnye, hogy az alsó szint a galéria alatt is élhetően magas, ugyanakkor a galéria is teljes értékű állógaléria. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali és egy mosdó, a felső szinten hálószoba és fürdőszoba kapott helyet.

Válogatásunk harmadik darabja egy kertkapcsolatos kis villalakás egy 1900-ban épült, hatlakásos villában, a Széchenyi-hegyen. A lakás az első emeleten helyezkedik el, de hegyoldali fekvésének köszönhetően így is kertkapcsolatos és egy terasz is tartozik hozzá. A lakás mindössze 36 nm-es, de praktikus elosztásának köszönhetően tágasnak hat. A teraszról egy előtérbe léphetünk be, innen nyílik az amerikai konyhás nappali, a kádas fürdőszoba és a külön WC, a nappaliból pedig a hálószobába léphetünk.

A VIII. kerületben, egy 2021-ben épült házban bukkantunk erre a világos, tetőtéri lakásra, melyhez erkély is kapcsolódik. A lakás mindössze 38 nm-es, mégis a fehér falaknak, a jó elrendezésnek és a sok tetőtéri ablaknak köszönhetően tágas tér érzetét kelti. Az ingatlanban előszoba, amerikai konyhás nappali, hálószoba és fürdőszoba is helyet kapott.

A Római-parton, egy luxuslakóparkban vált eladóvá ez a hangulatos erkéllyel rendelkező, medencére néző kislakás. Az ingatlan 33 nm-es kis stúdiólakás, ahol az egy légtérben lévő konyha, nappali és háló részt ügyesen elválasztották, ezen kívül még egy fürdőszoba tartozik a lakáshoz, illetve a rendkívül hangulatosan kialakított 3,5 nm-es erkély. A konyhával szemben egy nagy tükrös, tolóajtós, beépített szekrény könnyíti meg a pakolást, a nem beépített bútorok külön megegyezés alapján megvásárolhatók. A lakás ára tartalmazza a zárt udvarban található gépkocsi beállót és egy 1,5 nm-es tárolót.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Könnyű termeszteni, finom és felhasználóbarát az itthon is egyre népszerűbb cékla, amely nemcsak afrodiziákum, minden ízében az egészségünket szolgálja.

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

© 2024 (v2.202102)