Nézz le Pestre a saját tetőteraszodról – elegáns és környezetbarát lakások a város közepén

Elegáns megjelenést, korszerű építészeti és energetikai megoldásokat és kiváló elhelyezkedést kínálnak a Fiumei Residence lakásai a Keleti pályaudvarnál. Bónusz: a sok-sok zöld az épületek között és a tetőkertekben.

Az, hogy az életvitelünk valóban energiatakarékos és környezetbarát legyen, nagyban múlik az otthonunk műszaki megoldásain, de ugyanígy azon is, hogy ez az otthon hol helyezkedik el: kell-e ingáznunk a munkahelyünkre, mennyit kell utaznunk ahhoz, hogy elérjük a kedvenc helyeinket, és ezt az utat mivel tudjuk megtenni. A legjobb kombináció a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal ellátott otthon a város közepén, ahonnan akár tömegközlekedéssel is, perceken belül elérhetünk bevásárlóközpontot, színházat, mozit, éttermeket, a Városligetet, vagy bármit. Ezt kínálja a Fiumei Residence Budapesten, a II. János Pál pápa tér közelében, nem messze a Keleti pályaudvartól.

A Fiumei Residence két, hétemeletes társasházból áll, a legfelső szinten 90-100 négyzetméteres penthouse lakásokkal, melyek több mint negyven négyzetméteres teraszáról irigylésre méltón impozáns kilátás tárul a fővárosra, és ahol kedvükre kertészkedhetnek, napozhatnak vagy sportolhatnak a boldog tulajdonosok – vagy bérlők, hiszen ezek az ingatlanok hosszú távú befektetésként is megállják a helyüket.

A város forgatagában a nyugalom szigete az a parkosított belső udvar, amit a két épület között alakítottak ki, és amiről automata öntözőrendszer gondoskodik. Az átjárást egyik épületből a másikba egy egyedi kialakítású híd biztosítja. A társasházhoz kerékpártárolók és szelektív hulladékgyűjtők is tartoznak, a valódi környezettudatosság jegyében.

A lakások fűtését energiahatékony hőszivattyús rendszer biztosítja, melyet házközponti fűtés egészít ki. A hőmérséklet természetesen egyedileg szabályozható, a penthouse lakásokban pedig padlófűtést alakítottak ki. A hűtést az utcafronti lakásoknál hőszivattyúra csatlakozó fan-coil berendezés biztosítja, a penthouse lakásokban mennyezeti paneleket helyeztek el, az udvari lakásokon pedig egyedi klímaegység-előkészítést alakítottak ki. Az utcafronti és a penthouse lakásokban a szellőzést hővisszanyerő rendszerrel működő levegőszűrő rendszer biztosítja.

Az épületek elegáns megjelenéséhez hozzájárulnak a homlokzati biztonsági és extra zajvédelemmel ellátott üvegfelületek. A lakásokhoz autóbeálló is vásárolható a földszinten, illetve a -1. szinten kialakított mélygarázsban, melyeket elektromos autók töltésére is alkalmassá tettek.

A Fiumei Residence-ben tehát minden megvan ahhoz, hogy a nagyvárosi lét előnyeit és a természet örömeit egyaránt élvezhessük, méghozzá környezettudatos módon.

A cikk megjelenését a Fiumei Residence fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna tagadja, hogy köze lenne Donald Trump merénylőjéhez

Ukrajna tagadja, hogy köze lenne Donald Trump merénylőjéhez

Putyin felduzzasztja az orosz hadsereg létszámát, Zelenszkij még több segítséget kér. Háborús összefoglaló. 

Hol vegyünk jó áron zöldség- és gyümölcsöt? Budapesti piaci mustra

Hol vegyünk jó áron zöldség- és gyümölcsöt? Budapesti piaci mustra

Mára kiderült, hogy bár tonnányi zöldség és gyümölcs fogy a külföldi láncok üzleteiben, a piacok sem maradnak vevő nélkül.

A forint dacolt az árral, érdemes megnézni, mennyi egy euró

A forint dacolt az árral, érdemes megnézni, mennyi egy euró

Erősebben zárta a hazai fizetőeszköz a főbb devizákkal szemben az estét hétfőn, mint ahol a reggelt kezdte.

Rossz híreket kaptak a nyugdíjasok, marad a spórolás

Rossz híreket kaptak a nyugdíjasok, marad a spórolás

A nyugdíjasok idén sem korrekciót, sem nyugdíjprémiumot nem kapnak. Erről a témáról is beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM hétfő reggeli műsorában.

© 2024 (v2.202102)