Eladó óbudai csodák: luxusotthon és két privát tó vár

Az ingatlanpiac gyakran tele van meglepetésekkel, de ritkán kínál olyan egyedülálló lehetőségeket, mint amikkel most találkoztunk Óbudán. A környék hirdetéseit böngészve két igazán különleges ingatlanra bukkantunk. Bár méretben és kialakításban is erősen különböznek, közös bennük, hogy luxusszínvonalúak, egyedi stílusukkal és adottságaikkal is kitűnnek az átlagos mezőnyből.

Luxuslakóparki lakás a Rómain

Kezdjük egy lenyűgöző, 85 négyzetméteres lakással amely egy luxus lakóparkban vehető meg. Ez a gyönyörű otthon a Római-parton helyezkedik el, ahol a lakók egy exkluzív, arborétum-szerű környezetben élvezhetik mindennapjaikat. A lakópark különleges növényekkel, cédrusfákkal, olajfákkal és mediterrán növényekkel büszkélkedhet, amelyek egy 1,7 hektáros területen helyezkednek el. A lakás nem csak a természet közelségével csábít, hanem azzal is, hogy az erkélyéről gyönyörű kilátás nyílik a lakópark centrumában található fűtött medencére.

A 28 nm-es, trópusi fa burkolattal borított fedett terasz kitágítja a lakás hasznos területét, s a hatalmas tolóajtókkal felszerelt tágas nappalival jó időben szinte egybefüggő teret alkotnak. Tájolásának köszönhetően a lakás egész nap világos, a napfény ellen redőnyökkel lehet védekezni, az ablakokra ezenkívül szúnyoghálókat is felszereltek, de klímaberendezés is rendelkezésre áll.

A belső burkolatok minősége is tükrözi a tulajdonosok igényességét, a lakóhelyiségekben világos, tömör bambusz parkettát, a vizes helyiségekben azzal harmonizáló világos kerámia járólapokat találunk.

A parkban a gyerekek számára mindennel felszerelt nagy, biztonságos játszótér van. A lakópark 24 órás őrzése garantálja a nyugalmat, így a jövőbeni lakók is gondtalanul élvezhetik otthonukat. A lakáshoz tartozik egy zárható tároló, amely benne van az árban, és két megvásárolható teremgarázs-hely.

Luxusvilla Csillaghegy felett, medencével, tavakkal, csodaparkkal

A második ingatlan, egy hatalmas, 398 négyzetméteres villa, amely a Józsefhegy északi oldalán, egy intim 1214 nm-es telken fekszik. Az ingatlan jelenleg három generáció számára van berendezve, de könnyen átalakítható három különálló lakássá is. Sőt, a hatalmas központi térnek és a kiváló lokációnak köszönhetően megfelel akár egy reprezentatív iroda vagy céges központ céljára is, így rendkívül rugalmas lehetőségeket kínál.

Az épület műszaki felszereltsége lenyűgöző: kandalló, gáz kazán, padlófűtés, klímák, és riasztórendszer is található benne. Különlegessége, hogy kialakítása miatt 2 x 1729 m3 kedvezményes gáztarifára jogosult a jegyző által kiadott engedély alapján. 

A nettó 398 négyzetméteres lakótérhez minden szinten csatlakoznak teraszok és erkélyek, melyek mérete összesen 57 négyzetméter. Ezeken kívül egy hatalmas fűtött, zárt télikert is szolgálja lakói kellemes mindennapjait. A villában összesen 7 szoba, 2 hall, 3 konyha, 3 fürdő/WC és + 3 WC, 2 gardrób van. Kiszolgál egy nagycsaládot, de a szintek szeparálásával akár 3 önálló lakásként is használható, ami megsokszorozza a befektetés lehetőségeit.

A kertben egy 30 nm-es fedett medence bújik meg a növények között, mellette egy 21 nm-es kerti faházzal, melyben „Lagerholm” szauna, fürdőszoba és egy pihenőszoba szolgálják a kikapcsolódást.

A csendes kertet nagyra nőtt növényzet, fenyőfák, tuják és lombhullató növények veszik körül, biztosítva az intimitást. Található itt két kerti tó, világítással, szökőkúttal és díszhalakkal, kerti patak, grillezőhely és sokféle értékes növény, melyek színeikkel változatos hangulatot adnak a különböző évszakokban. Napos és árnyas helyek, ki-ki megtalálja a kedvére valót.

Mindkét ingatlan igazán különleges, egyedülálló lehetőséget kínálnak azok számára, akik egy kis extra békét és nyugalmat keresnek a mindennapokban. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, miért kellett meghalnia Navalnijnak?

Kiderült, miért kellett meghalnia Navalnijnak?

A hétfői az orosz-ukrán háború 733. napja. Esti hírösszefoglalónk.

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

© 2024 (v2.202102)