A Duna mellett ébredni: gyorsan fogynak ezek a energiasemleges otthonok Budán

A közvetlen vízparti ingatlanok népszerűsége töretlen, hiszen az ilyen otthonok az egészségünkre is bizonyítottan pozitív hatással vannak.  A tiszta levegő, a sportolási és rekreációs lehetőségek miatt stresszmentesebb és aktívabb életmódot tudnak kialakítani az itt lakó emberek. Budapesten erre elsősorban a Duna-part közelében van lehetőségünk, nem véletlen, hogy annyira keresettek a folyóparti új otthonok.

Aki ilyen szerencsés helyen lakik, bármikor elindulhat önállóan vagy barátokkal, családtagokkal sétálni, futni, kerékpározni, de a vízi sportok szerelmesei is itt tudnak igazán kibontakozni. Sokszor pedig elég csak a víz látványa ahhoz, hogy egy nehéz munkanapot követően csökkentsük a bennünk lévő feszültséget és nyugodtabban térjünk haza.

A vízparti élet előnyeit szem előtt tartva tervezték meg a Kék Duna Rezidenciát is.  A közvetlen folyóparti Kék Duna Rezidencia a csodálatos Duna-parti galériaerdő közelségében épül, a XI. és a XXII. kerület határán. A társasházban a kivitelező Energiaházak projektjeitől már megszokott módon gyakorlatilag energiasemleges, AA++ besorolású lakásokat építenek. 

Ebben a zöld energiára épülő lakóparkban a minimális rezsiköltségek mellett a környezettudatosság is garantált. Összesen 276 lakás épül, melyek mérete változatos: az egy szobás kis otthonoktól kezdve a négy szobás tágas lakásokig mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Minden lakáshoz tartozik terasz, és ezek szinte mindegyike közvetlenül a folyóra néz. 

Az épület homlokzatait egyedülálló módon teljes üvegezéssel tervezték, így nem csak a teraszokról, hanem a lakásokból is lenyűgöző kilátás nyílik a Dunára, emelve az ingatlanok értékét és biztosítva a pihenéshez szükséges környezetet. A költözés várható időpontja 2024 második negyedéve.

Az Energiaházak több évtizedes szakmai múltjában több sikeres projekt is szerepel, melyek innovatív megoldásaikkal hívták fel magukra a figyelmet. A cég hosszú évek óta elkötelezett a fenntartható építkezés és a modern otthonteremtés iránt, amely a Kék Duna Rezidencia esetében is megmutatkozik.

Kék Duna Rezidencia

Az infrastruktúra és a közlekedés szempontjából is előnyös fekvése miatt a lakópark nemcsak otthonokat, hanem egy könnyen megközelíthető és biztonságos környezetet is kínál. A 24 órás portaszolgálat és sorompóval ellátott behajtók garantálják a lakók nyugalmát és vagyonának védelmét. A területen épülő kerítés is a magánélet védelmében játszik szerepet, míg a széleskörű kamerarendszer a modern kor követelményeinek megfelelően gondoskodik a biztonságról.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indítottak.

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

Miután kedden kiderült, Demeter Szilárd nyerte a múzeum pályázatát.

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.

Egy számjegyű infláció után egy számjegyű alapkamat, de Matolcsy Györgyék még nem dőlnek hátra

Egy számjegyű infláció után egy számjegyű alapkamat, de Matolcsy Györgyék még nem dőlnek hátra

Már csak 9 százalék az irányadó kamat, erről tájékoztat Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke.

© 2024 (v2.202102)