Nagyszerű ingatlanok, kivételes ajánlatok jönnek. Ne szalassza el őket!

Lakóingatlan vagy üzlet? Lakás vagy családi ház? Saját otthon vagy befektetési lehetőség? Mai válogatásunkban igazán kivételes ajánlatokat hozunk Budapestről és az agglomerációból egyaránt.

Két generáció részére vagy befektetésnek, Pomázon

Pomáz központi részén bukkantunk erre a kétszintes családi házra, melyben két teljesen különálló lakást alakítottak ki. Az ingatlan így kétgeneráció részére vagy befektetésnek is ideális lehet. A földszinten nappali, konyha-étkező, hálószoba, előtér, 2 fürdő és WC kapott helyet, az emeleten nappali, konyha-étkező, 2 hálószoba, előszoba, fürdőszoba található, és egy erkély is kapcsolódik ehhez a szinthez. A házat 1978-ban építették, 2016 óta folyamatos felújítások történtek az ingatlanon, melynek során megtörtént a kazán korszerűsítése, kovácsoltvas kerítés építése, tetőfelújítás (betoncserép csere), műanyag nyílászárók beépítése, modern konyhák kialakítása és a burkolatok cseréje. A telken 30 nm-es dupla garázs, valamint 66 m2-s melléképület is található, melyben kazánház, tároló helyiségek, kis pince is helyet kaptak. Az ingatlan rezsije kedvező.

Még egy kétlakásos ház az agglomerációból

Még egy kétgenerációs családi házat találtunk az agglomerációban, ezúttal Érden, egész pontosan Érdligeten, Záportározó szabadidőparktól 500 méterre. Az 1995-ben épült ház földszint + tetőtérrel rendelkezik, a földszinti lakásban előszoba, nappali, konyha-étkező, hálószoba, fürdőszoba, WC kapott helyet és egy 16 nm-es terasz is kapcsolódik a lakáshoz. A tetőtéri lakrészben előtér, nappali, konyha-étkező, 3 hálószoba, fürdőszoba, WC található, ehhez a lakáshoz egy 5 nm-es erkély kapcsolódik.

Szép kis cukrászda Zuglóban

A Szugló utcában, egy új építésű társasház földszintjén vált eladóvá egy 32 nm-es üzlethelyiség, mely jelenleg cukrászdaként üzemel, de természetesen más üzleti tevékenység végzésére is alkalmas lehet. Az üzletben az eladótéren kívül raktár, illetve női és férfi mosdó helyiségek találhatók. Az üzlet az utcáról nyílik, egy kiülős terasz is kapcsolódik hozzá. Igény esetén a berendezés is megvásárolható külön megállapodás alapján.

Új építésű családi ház szinte nulla rezsivel, Ráckevén

Ráckevén, a Duna-parttól 50 méterre, a Tesco, HÉV, illetve az Aqua Land Termál- és élményfürdő közelében került eladósorba egy új építésű családi ház, mely napelemrendszerrel és hőszivattyús fűtéssel rendelkezik, így villany- és fűtésszámlája gyakorlatilag nulla, egyedül víz- és csatornadíjat, valamint a szemétszállítás díját kell megfizetni. Az ingatlan 150 nm-es, melyből 25 nm garázs, 125 nm a lakóterület, ahol nappali, elhatárolt konyha, 4 hálószoba, fürdőszoba és WC található. A nappaliból léphetünk ki a 25 nm-es teraszra.

Nagypolgári lakás kandallóval, a VII. kerületben

Külső-Erzsébetvárosban, a Keleti pályaudvarhoz és a Városligethez is közel, a Thököly úton, egy lift nélküli társasház 3. emeletén kapott helyet ez a 96 nm-es, 3 és fél szobás lakás. Az ingatlan 3 egybenyíló szobával, egy külön fél szobával, konyha-étkezővel, külön fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. A lakás 3,7 méter belmagasságú, nappalijában egy kandalló is kialakításra került. 

Üzlethelyiség akár bérlővel is, a XVI. kerületben

Kiváló befektetési lehetőség ez a 295 nm-es üzlethelyiség, mely Ómátyásföld-Erzsébetliget villanegyedében, közvetlenül az Erzsébet Ligeti Szinház szomszédságában található, ugyanis jelenleg is bérbe van adva, és a bérlő továbbra is maradna. Ugyanakkor saját üzlet céljára, például orvosi magánpraxisnak, szépségszalonnak, konditeremnek is remek lehetőség, ugyanis 8 szoba, konyha, fürdő, WC, recepció, közlekedő, iroda, raktár és öltöző is helyet kapott az ingatlanban. Az üzlet sokféleképpen hasznosítható, jelenleg egy gyermekfoglalkoztató, fejlesztő és művészpedagógiai központ működik benne. Az épülethez 469 nm-es telek is kapcsolódik.

Tágas polgári lakás a Városliget közelében

A VII. kerületben, a Hernád utcában, egy négyszintes, liftes társasház 2. emeletén vált eladóvá ez 122 nm-es, 3 és fél szoba + hallos polgári lakás. Az ingatlan 3 szobája egymásból, a fél szoba külön a hallból nyílik csakúgy, mint a konyha, a fürdőszoba, a WC és a kamra. A fűtést mindhárom nagyszobában cserépkályha biztosítja Héra gázégőkkel, a hall fűtése konvektorral megoldott. Az ingatlan felújítandó, így remek lehetőséget kínál arra, hogy például egy amerikai konyhás nappali kialakításával a jelenlegi konyhából is egy különnyíló szoba legyen.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Benzinstopot rendelt el Oroszország

Benzinstopot rendelt el Oroszország

Az orosz hadsereg 430 ezer forintos fizetésért toboroz indiaiakat.

Még lejjebb lökték a forintot

Még lejjebb lökték a forintot

Még drágább lett az euró és a dollár. 

Így juthatnak el a magyarok a félmillió forintos nettó átlagbérig

Így juthatnak el a magyarok a félmillió forintos nettó átlagbérig

A nettó átlagbér 2027-ben már félmillió forint felett lehet.

Bekeményít a Magyar Posta, mert veszélyben vannak a kézbesítőik

Bekeményít a Magyar Posta, mert veszélyben vannak a kézbesítőik

Az elmúlt évben megnőtt a postai dolgozók elleni erőszakos cselekmények száma.

© 2024 (v2.202102)