Ezekben a lakóparkokban csodás, természetközeli otthonok várnak!

Sok mindentől lehet egy otthon természetközeli, lehet gyönyörű természeti környezetben, vagy a város közepén, a kialakítása is lehet olyan, hogy lépten-nyomon azt érezhessük, itt valóban harmóniában élünk a természettel. Mai válogatásunkban két ilyen lakóparkot fogunk bemutatni.

A Metrodom az egyik legnagyobb lakóingatlan fejlesztő Magyarországon, projektjeit mindig az energiatakarékosság és a környezetbarát megoldások jellemzik. Ezen kívül sokszor választanak természetközeli helyszínt beruházásaik megvalósításához, és mindig törekednek arra, hogy a lakóparkok kialakítása minden értelemben a lehető legzöldebb legyen.

Metrodom Green

Metrodom Green, Budapest egyik legzöldebb beruházása, köszönhetően az épület belső kertjének, a zöldtetőknek és a homlokzatot beborító növényeknek. A projektet a Metrodom Dual Eco hűtés-fűtés rendszere és egyedi fejlesztésű okosotthon megoldásai, valamint a tetőn elhelyezett napelemek, teszik, illetve a növények vizet újrahasznosító öntözési rendszere teszi még zöldebbé.

Ezen kívül a kiváló hőszigetelés mellett még az intenzív zöldtetők talaja és a növények is hozzájárulnak párologtatásukkal nyáron az épület hőszigeteléséhez, hűtéséhez. Voltaképpen a belső kert is egy intenzív zöldtető lesz, hiszen alatt kap majd helyet a teremgarázs, ahol minden beállóhely fel lesz szerelve saját mérőórával rendelkező, elektromos autótöltővel. Mindemellett a lakópark egy három állásos Green-go ponttal is rendelkezik majd, így az autómegosztás is lehetővé válik, illetve az épületen belül biciklitárolók, valamint a lakópark előtt egy MOL Bubi állomás és egy rollerparkoló szolgálja még a környezetbarát közlekedést.

A Metrodom Green ráadásul a IX. kerület legnépszerűbb részén, a Millenniumi városnegyedben épül, ahol kiváló közlekedési kapcsolatok, kulturális, kikapcsolódási lehetőségek, több egyetem és a Duna is karnyújtásnyira van.

Metrodom River

A Metrodom River csodálatos zöld környezetben, a XI. kerületben, közvetlenül a Duna-parton épül, úgy hogy a lakópark egyik kapuja közvetlenül a Duna-parti sétányra nyílik. A Metrodom River tervezésénél, mindenhol törekedtek arra, hogy a víz legyen a központi elem, így a lobbykat és a belső kertet is számos csobogó díszíti, és a játszótéren is helyet kapnak vizes elemek.

A beruházás emellett számtalan közösségi szolgáltatással várja új lakóit, így a közösségi iroda, a fitneszterem és a közösségi csónakház előnyeit is élvezhetik az ide költözők. A lakópark emellett rendkívül családbarát, autósforgalma teljesen a föld alá lesz vezetve, és a kisgyermekeseket magán bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda és baba-mama játszószoba is várja az épületen belül.

A Metrodom River személyesen is megtekinthető a december 8-9-ére tervezett karácsonyi hangulatú nyílt nap keretein belül, ahol forró teával és süteményekkel is várják az érdeklődőket. Illetve most a különleges karácsonyi akció keretén belül minden lakás árából 10 millió forint engedménnyel is várják az érdeklődőket.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Meglepő helyekre látogat el Putyin, újabb drónok csapódtak be Ukrajnában

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

A kamatplafon sem hozta meg a kedvet a lakáshitelekhez

Egyelőre nem hozta el a remélt fellendülést a lakáshitelek piacán a kamatplafon bevezetése.

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Válság ide vagy oda, a köztévé mindig megkapja a maga százmilliárdját

Annyi pénzt kap a közmédia, hogy alig bírja elkölteni. A válogatott sikerének gazdasági haszna lehet. Erről beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM műsorában.

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Virgácsot kaphat a forint Mikulásra, ha így folytatja

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére reggelhez képest a bankközi devizapiacon.

© 2023 (v2.202102)