Már most legendás új lakások: mini rezsi, maxi stílus Zuglóban

Zugló, Budapest egyik legvarázslatosabb kerülete, ismét meglepetéssel szolgál az ingatlanpiacon: az Angol utcában olyan lakópark épül, amely tökéletes példája annak, hogyan lehet az időtlenül elegáns stílust a modern otthonokkal ötvözni.

Az Albion32 projekt névadása és designja finoman játszik az asszociációkkal, egyszerre utal a budapesti utca nevére és Anglia kortalanul stílusos építészetére. Ám ez a lakópark többet kínál a külsőségeknél.

Az Albion 32 lakópark kialakítása nem csupán a szépségre, hanem a funkcionalitásra és az energiahatékonyságra is nagy hangsúlyt fektet. Az AA energetikai besorolás bizonyítja, hogy az épület a legmodernebb technológiákat alkalmazza: a mennyezeti hűtő- és fűtőrendszer, a hőhídmentes szigetelés és az 5 kamrás nyílászárók a modern építészeti technológiák legjavát képviselik. Ezzel a leendő lakók nem csak észrevétlen kényelmet kapnak, hanem a rezsiköltségekben hosszú távon jelentős megtakarítást is.

A beruházás során összesen 161 lakás épül, az átadás 2025 első negyedévére várható. A tervezéskor kiemelt figyelmet fordítottak a lakások méretére, alaprajzi elrendezésére és kialakítására, így a kínálat széles és változatos. A stúdiólakásoktól kezdve, a két- és háromszobás lakásokig mindenki megtalálhatja a számára ideális otthont.

A társasházban a közösségi életre is nagy hangsúlyt fektettek. A ritkaságszámba menően csodálatos belső udvarban található park és BBQ helyszín kiváló lehetőséget biztosít a lakóknak a kikapcsolódásra és az együtt töltött idő élvezetére. A közvetlen környezetben található sportolási és szabadidős lehetőségek pedig még inkább gazdagítják az itt élők életét.

Az autótulajdonosok számára a mélygarázsban többféle méretben alakítottak ki parkolókat, így mindenki az autója méretének megfelelően választhat, emellett pedig zárható tárolók is szolgálják a lakók kényelmét.

A környéken számos iskola, óvoda, bolt és orvosi rendelő található, így a lakóknak nem kell messzire menniük, hogy ügyes-bajos hétköznapi ügyeiket elintézhessék.

A projekt mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) számos sikeres projektet hajtott végre az országban, ez a tapasztalat garanciát nyújt a vevők számára. Jelenleg is folyik egy bevezető akció, ahol a leendő tulajdonosok akár 10 százalék kedvezményt is kaphatnak, valamint a már jól ismert és nagyon kedvelt “20-80” finanszírozási konstrukció is elérhető.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indítottak.

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

Miután kedden kiderült, Demeter Szilárd nyerte a múzeum pályázatát.

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.

Egy számjegyű infláció után egy számjegyű alapkamat, de Matolcsy Györgyék még nem dőlnek hátra

Egy számjegyű infláció után egy számjegyű alapkamat, de Matolcsy Györgyék még nem dőlnek hátra

Már csak 9 százalék az irányadó kamat, erről tájékoztat Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke.

© 2024 (v2.202102)