Csodálatos ősz a Római-parton: ahol még a november is gyönyörű

Lássuk be, kevés ember mondaná azt, hogy a november a kedvenc hónapja. Már korán sötétedik, gyakran esik, hidegre fordult az idő, hát mit lehet ezen szeretni? Ha a megfelelő helyről nézzük, akkor nagyon is sok mindent! Márpedig a Római-part igazán megfelelő hely erre, a Duna közelsége varázslatos, és ebben az időszakban, amikor az őszi színpompás leveleket is megcsodálhatjuk, ez tényleg egy tökéletes sétahelyszín.

Ingatlanmustránkban ezért most egy különleges óbudai beruházást hoztunk: egy lakóparkot, amely ezen a mesés helyen található, és ahonnan csak pár lépés a gyönyörű, platánokkal szegélyezett parti sétány, ahol a budapesti ősz a legszebb arcát mutatja.

A Buda Bright lakópark már az építkezés során hamar népszerűvé vált, ennek köszönhetően mostanra a lakások több mint 80%-a már gazdára talált. A lakóparkban különféle méretű és elrendezésű lakások találhatóak, a még megvásárolható otthonok túlnyomó többsége két- vagy háromszobás. Számtalan méretű, alaprajzú lakás közül választhatnak az érdeklődők, a legkisebb 40 négyzetméter körüli, a legnagyobb szabad lakás csaknem 80 négyzetméteres.

A lakópark ideális választás azoknak, akik a természet közelségét és a városi kényelmet egyaránt értékelik. Minden lakáshoz tartozik erkély, így a lakók élvezhetik a friss levegőt és a természet közelségét otthonuk kényelmében. A kreatív tervezésnek köszönhetően a lakóparkban kínált lakások változatos alaprajzai messze állnak a sablonos tucatlakásoktól, így tényleg mindenki megtalálja a számára ideálisat.

A lakópark lokációjának köszönhetően kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A kötöttpályás közlekedési lehetőségnek köszönhetően a metró még a legforgalmasabb időszakokban is gyorsan elérhető. De a HÉV a másik irányba is jó szolgálatot tesz: bármikor kiruccanhatunk Szentendrére egy jót sétálni, és nyáron a Lupa is elérhető.

A Buda Bright autósoknak is kedvező helyszín: sem az Árpád híd, sem a belváros nincs messze, aki pedig kifelé indulna, az pillanatok alatt eléri az M0-ás körgyűrűt és a 11-es utat.

Az épületekben a műszaki megoldások a 21. századi igényekre válaszolnak: a hőszivattyús hűtés és a közös terekben kiépített mozgásérzékelős világítás nem csak kényelmes, de kedvező rezsi költségeket is biztosítanak.

Év végéig a lakásokra még CSOK is felhasználható, ami jó lehetőség azoknak a házastársaknak és fiatal pároknak, akik most gondolkoznak otthonteremtésben. De ne feledkezzünk meg azokról sem, akik egyedül nevelik gyermeküket, hiszen ők is jogosultak erre a kedvező hitellehetőségre. Jövőre pedig a megfelelő feltételek teljesülése esetén a CSOK Plusz vehető majd igénybe.

A vevők bizalmának megszerzéséhez pedig szintén fontos adalék a beruházó személye: a lakóparkot a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) építi, amely évtizedek óta van jelen a piacon, és számos referenciával rendelkezik. A cég kedvező fizetési feltételeket kínál, mint amilyen a 20-80 százalékos fizetési konstrukció, amelyben a vevőknek a vételár oroszlánrészét csak a műszaki átadás után kell kifizetniük.

A cikk megjelenését a BudaBright lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csalódnia kellett annak, aki hazavárta Orbán Viktort

Csalódnia kellett annak, aki hazavárta Orbán Viktort

Törökországból nem egyenesen Budapestre jött a miniszterelnök.

Hihetetlen testcseleket mutatott be Kövér László a svéd NATO-csatlakozás ügyében

Hihetetlen testcseleket mutatott be Kövér László a svéd NATO-csatlakozás ügyében

Kétszer is megúszta a házelnök, hogy meg kelljen hazudtolnia önmagát.

A nők mondanak igazán lesújtó véleményt a magyar felsőoktatásról - vajon miért?

A nők mondanak igazán lesújtó véleményt a magyar felsőoktatásról - vajon miért?

Európai színvonalú a magyar felsőoktatás? Könnyű lesz állást találni a tanulmányok elvégzése után? Erről kérdezték a magyar hallgatókat, érdekes eredményekkel.

Hadházy Ákos megint talált valami érdekeset: hova tűntek az embercsempészek?

Hadházy Ákos megint talált valami érdekeset: hova tűntek az embercsempészek?

Tavaly októbertől eltűntek az embercsempészek a magyar határról? Mi történhetett?

© 2024 (v2.202102)