Fizetetlen túlórák, nulla családi élet? Van más alternatíva!

Bár a versenyszférában szépnek tűnhetnek a fizetések, ha megnézzük, hogy ezek mögött valójában tetemes mennyiségű túlóra van, és hogy a kötetlen munkaidő valójában nem azt jelenti, hogy akkor dolgozunk, és úgy osztjuk be a munkaidőnket, ahogy mi szeretnénk, hanem azt, hogy akkor is dolgoznunk kell, amikor más a családjával tölti az idejét, akkor már teljesen más kép rajzolódik ki. Ha sokkal nyugodtabb, stabil munkahelyet keresel, normális munkaidővel, 100%-osan bejelentett bérrel, akkor van számodra egy alternatívánk. 

A Magyar Posta Zrt. huszonhatezer dolgozójával Magyarország egyik legnagyobb vállalata, az ország egész területén elérhető siker- és profitorientált állami cég. Vonzó lehetőség azok számára, akik hosszútávú, biztos megélhetést nyújtó, stabil munkahelyet keresnek, ahol munkájukért 100%-osan bejelentett, mindig időben érkező bért és megbecsülést kapnak, illetve a továbblépési lehetőség is biztosított.

A Magyar Postánál nincs fizetetlen túlóra, és nem záporoznak az e-mailek, telefonhívások a főnöktől a munkaidőn kívül, így aki itt képzeli el jövőjét, estéit, hétvégéit és szabadságát garantáltan, 100%-ban a családjával töltheti.

Amikor pedig belép a munkahelyére, akkor egy összetartó, családias, segítőkész csapat várja, így a munkaideje nem fog állandó stresszben telni. A jó munkát ráadásul jutalommal, anyagi elismeréssel is honorálja a vállalat, és a szakmai fejlődés, karrier lehetősége is biztosított.

A Magyar Posta ezen kívül 2010 óta szisztematikusan építi a megváltozott munkaképességű munkavállalók befogadásának, foglalkoztatásának rendszerét, illetve kialakítottunk egy edukációs folyamatot is, amelyben vezetőknek és a közvetlen munkatársaknak naprakész információt nyújtanak a témában.

Ennek eredményeképpen ma már több száz megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztatnak, akik számára egyénre szabott fejlődési és karrierépítési lehetőséget is biztosítanak. Ezen felül a törvényben meghatározott munkavállalói kedvezményeken túl is támogatják a megváltozott munkaképességűeket, és továbbra is örömmel fogadnak megváltozott képességű munkavállalókat. 

Ha tehát egy társadalmilag is megbecsült hivatást, biztos jövedelmet és jó hangulatú, támogató csapatot keresel, akkor jelentkezz a Magyar Postánál, ahol fizikai, szellemi és vezetői munkakörökbe is várnak új munkavállalókat és a megváltozott munkaképességűeket is szívesen fogadják.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)