Csodás vízparti otthonok várnak rád az ország új építésű lakóparkjaiban!

Új lakásba költözni egy új építésű házban mindig nagy öröm, de különösen akkor, ha az ingatlan ráadásul vízparton helyezkedik el. Mai válogatásunkban olyan lakóparkokat mutatunk, melyeknek legfőbb meghatározó jellemzője a csodás vízparti környezet.

Kék Duna Rezidencia

A Kék Duna Rezidencia a XI. és XXII. kerület határán, a Duna-parton épül mesés panorámával a Dunára és rendkívül energiatakarékos megoldásokkal. A Kék Duna Rezidencia remek választás azok számára, akiknek egyaránt fontos a lakóhelyük nyugalma és a város könnyű megközelíthetősége. A lakásokba a gáz egyáltalán nem kerül bevezetésre, az ingatlanok energiahatékonysága AA++ lesz.

Tópark lakópark

A Tópark nem csak egy lakópark, hanem város a városban. A Törökbálinti tó partján felépült ingatlanegyüttes valamennyi szolgáltatást képes nyújtani, amire szükségük lehet az ott élőknek, a bölcsődétől a gyógyszertárig, az irodától a szupermarketig és az uszodáig. A 20 hektáros zöldterület, a hangulatos passzázsok, sportpályák és kikapcsolódási lehetőségek gazdagsága és a főváros jó megközelíthetősége rendkívül vonzóvá teszik ezeket az ingatlanokat. A második ütemben épülő lakások már elérhetők.

Wave lakópark

Siófok patinás Aranypartján épül ez az elegáns és különlegesen előkelő fekvésű lakópark. Az 5 szintes, minimál jegyében tervezett épületben 67 prémium lakás kap helyet, melyek intim kertkapcsolattal, Balatonra néző terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek. A lakások mérete 33 és 130 négyzetméter közötti, a lakópark zöld területén feszített víztükrű medence is található.

Danubio

A Danubio a XIII. kerületben, Vizafogón épült fel. A lakópark legnagyobb előnye, hogy teljesen természetközeli környezetben, a Duna főága, a Foka-öböl és a Rákos-patak által határolt területen áll. De nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a Danubio különösen energiatakarékos, melyet különleges tájolása is segít, így az épület több rangos, nemzetközi elismerésben is részesült.

Zöld Duna Társasház

A Dunakanyar szívében, a Duna-parttól 300 méterre épül ez az 5 szinten 39 lakást magába foglaló, zöld panorámás, liftes, mélygarázsos társasház, minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezéssel, korszerű gépészeti megoldásokkal. A lakások kialakításában különös hangsúlyt kap a természetközeliség. A fényes, tágas érzést és a zöldövezettel való kapcsolatot a nagy ablakok is erősítik. A ház közelében fut az EuroVelo 6-os bicikliút, ami Zebegénnyel és Nagymarossal, illetve Újpesttel köti össze Vácot. A belváros biciklivel 8-10 perc alatt érhető el.

Metrodom River

A Metrodom River a XI. kerületben, a Budafoki út mellett, a Lágymányosi-öböl közelében épül. Rendkívüli előnye, hogy a lakópark kertje saját lejárattal rendelkezik a Duna-parti sétányra. Az energiatakarékos lakások mellett még a közösségi szolgáltatások terén kiemelkedő a Metrodom River. Lesz például magán bölcsőde, önkormányzati fenntartású óvoda és közösségi csónakház is a lakóparkban.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indítottak.

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

Miután kedden kiderült, Demeter Szilárd nyerte a múzeum pályázatát.

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.

Egy számjegyű infláció után egy számjegyű alapkamat, de Matolcsy Györgyék még nem dőlnek hátra

Egy számjegyű infláció után egy számjegyű alapkamat, de Matolcsy Györgyék még nem dőlnek hátra

Már csak 9 százalék az irányadó kamat, erről tájékoztat Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke.

© 2024 (v2.202102)