Bekuckóznál télre? Mutatunk pár jó kis lakást, ahova szívesen költöznénk!

Ahogy jön a tél, úgy vágyunk egyre jobban a meleg szobába. Ha te is úgy érzed, legszívesebben bekuckóznál egy hangulatos lakásban, akkor legfrissebb hirdetési válogatásunkat neked ajánljuk. Ezúttal olyan otthonokat kerestünk, ahonnan az orrod sem akarod majd kidugni, amíg ilyen barátságtalan az idő.

Erzsébetvárosban, a kandalló előtt ücsörögve

A Hernád utcában eladó ez a második emeleti másfél szobás lakás, amit a közelmúltban teljesen felújítottak.  A renoválás mindenre kiterjedt, a falakra, burkolatokra, nyílászárókra, szaniterekre, a fűtés, villany, illetve a vízvezeték rendszerekre is. A melegvizet egy szintén új villanybojler biztosítja. A konyha egy teljesen új konyhabútorral gazdagodott, mely természetesen a vételár részét képezi.

Ez már önmagában elég jól hangzik, de így a hideg szezon kezdetén a legnagyobb vonzerő mégiscsak a hangulatos elektromos látványkandalló, ami elé egyedül vagy kettesben is  odakucorodhatunk, akár egy jó teával, akár egy bögre forralt borral. Innen nézve máris kevésbé riasztó a kinti zimankó!

Vizivárosban, hangulatosan

Nem túl nagy, de az érdekes alaprajznak köszönhetően mégis rengeteg tárolóhellyel rendelkezik ez a hangulatosan berendezett, szép Vizivrosi lakás. A meleg színek, a természetes burkolatok minden évszakban divatosak, de ilyenkor fokozottan jól esnek a szemnek.

A ház jó állapotú, kultúrált lakóközösséggel, a lakást pedig a közelmúltban teljesen felújították, a beépített bútorok és gépek jól használhatóvá teszik a teret. Kimondottan jó hangulatú otthon, ahol a nappali és a háló a társasház rendezett közös kertjére néz. Házközponti fűtés egyedi méréssel, átalánya a közös költségbe beépítve, így fenntartási költsége alacsony.

Panorámás, galériás, kuckós lakás

A papíron csupán 38 négyzetméteres alapterületet okosan kialakított álló galériával jócskán megnövelték, így 53 négyzetméter áll a tulaj rendelkezésére. Bónusz, hogy a galéria alatt igazán hangulatos tér jött létre, így a nappali vagy az étkezősarok is igazi menedéket nyújt a barátságtalan időjárás elől.

Az első kerületi ház már önmagában megér egy misét, hiszen 1855-ben épült, így igazán lenne miről mesélnie az épületnek is. A csodálatos, csaknem öt méteres belmagasságú lakásból A Bem rakpartra, a Dunára és a Lánchídra is rálátni. Igazán nem rossz kilátás, miközben egy forró italt kortyolgatunk otthon!

Ha legszívesebben ki sem bújnál az ágyból

Téli álom után vágyakozóknak igazi főnyeremény ez a hangulatos, második kerületi lakás, amelynek hálószobája annyira barátságos, hogy biztosan komoly kihívás ellenállni a még egy szundi csábításának.

A közvetlen kertkapcsolatos lakás egy kétlakásos telek belső házában található, így az utca zaja sem zavarja a lustálkodásban a önjelölt hétalvókat. Ha pedig kicsit jobb lesz az idő, az erkélyről közvetlenül lejuthatunk a ház kertjébe, ahol a csend és a madárcsicsergés vár.

Maximális otthonosság, csodás dizájn

Olcsónak éppen biztosan nem nevezhető ez a Káldy Gyula utcai 47 négyzetméteres lakás, azonban az is biztos, hogy nem spóroltak a minőségen vagy a felhasznált anyagokon. Ráadásul a színvilága is nagyon otthonos, a meleg színek, a sokféle természetes anyag, a változatos felületek mind arra csábítanak, hogy töltsünk itt minél több időt.

Jó a lokáció is, hiszen a belváros szívében, metróktól karnyújtásnyira felszik a lakás, ahonnan pár lépéssel minden szolgáltatás elérhető: több száz étterem, fitnessz, wellness, fodrászat, kozmetika, orvosi rendelések, bank, posta, gyógyszertár és élelmiszerüzlet.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Drasztikus áremelkedést tapasztalhatnak a tengerhajózás szerelmesei

Drasztikus áremelkedést tapasztalhatnak a tengerhajózás szerelmesei

Egy közelmúltban vízrebocsátott hajón, egyhetes útért személyenként 3500 eurótól indulnak a jegyek.

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

Erről is beszélt a háború kitörésének második évfordulóján Káncz Csaba nemzetközi politikai szakértő és Wéber Balázs külpolitikai újságíró.

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Rengeteg trágyát öntöttek a varsói orosz nagykövetség elé.

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Lelassult a kgfb-díjak drágulása a Magyar Nemzeti Bank szerint. 

© 2024 (v2.202102)