Tél tábornok támad, jól jönne egy kandalló a házba

Most, hogy beköszöntött a tél és vele együtt a mínuszok, kevés dolog tudja az embert olyan biztonságos jó érzéssel eltölteni, mint a házban egy kandalló és hozzá egy teli fáskamra. Kétségtelen, hogy a tűzrakásnál klasszisokkal modernebb, tisztább, veszélytelenebb és kényelmesebb fűtési módszerek is vannak, egy cirkó kazán körül viszont sosem gyűlik össze a család, mondjuk pillecukrot sütni, és az illatos, forró, karamellizálódott édességet két keksz közé szorítva vidáman elmajszolni, vagy csak úgy bámulni a lángokat és örülni a jó melegnek.

A téli ünnepek környékén pedig különösen jól jön egy kandalló, főleg, ha gyerek is van a háznál: így nem kell sokat magyarázni, hogy hogy jutott be a Mikulás a házba, de a karácsonyi dekoráció is klasszisokkal ütősebb, ha egy kandalló köré rendezhetjük a kellékeket. Nézzük, milyen kandallós házakat kínálnak eladásra!

Budapest 3. kerület, Róka hegy

Békásmegyer Ófalu részében, 553 négyzetméteres telken áll ez az 5 szobás, 236 négyzetméter alapterületű, 3 szintes ház, melyben a kandallón kívül szauna, úszómedence és mosókonyha is van. A házat felújították, nagyon szép állapotban van és a berendezése is irigylésre méltó. A nappaliból a teraszra léphetünk ki, de ilyenkor nem szeretnénk, inkább bent maradnánk a fatüzelésű kandalló előtt. Irányára: 344 millió forint.

Örökpanorámás lakás Farkasvölgyben

Kandallót nemcsak házba, hanem lakásba is be lehet építeni, ezt bizonyítja ez a Budapest 12. kerületi, Farkasvölgyi lakás is. Ebben a 3 szintes, 4 szobás, erdőszéli luxuslakásban az amerikai konyhás nappaliban áll a modern kivitelezésű kandalló, amit a lakás 2015-ös felújításakor építettek be. A lakáshoz 100 négyzetméter, saját használatú kert is tartozik, valamint 3 tároló és egy két állásos garázs.

Ház Rákoscsabán

Budapest 17. kerületében, egy 650 négyzetméteres telken áll ez az 5 szobás, 140 négyzetméteres, kétgenerációs, tetőtérbeépítéses ház. A földszinti rész a ’80-as években épült, 2003-ban bővítették tetőtérbeépítéssel. A ház alatt garázs és kazánház van, mellette pedig infra- és svédszauna, illetve a kertben van egy épített medence is. A nappali sarkában pedig egy klasszikus kandalló, mint az amerikai filmekben. A ház irányára: 124.900 ezer forint.

Ház Székesfehérvár-Börgöndön

1500 négyzetméteres telken áll ez a 190 négyzetméteres, 5 szobás, egyedi kialakítású és hangulatú családi ház, melyhez terasz, garázs és szauna is tartozik, meg persze egy kandalló. Az ingatlan Székesfehérvár központjától 10 kilométerre, a 62-es számú út mellett, Börgönd központjában áll. A kétszintes ház 2017-ben épült, a kor elvárásainak megfelelően. Fűteni cirkóval lehet, padlófűtés és radiátorok is vannak, valamint klímák, a meleg tehát nem is kérdés. A ház különlegessége a kör alakú galéria, és a szép, parkosított kert. Irányára: 129.500 ezer.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indítottak.

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

Miután kedden kiderült, Demeter Szilárd nyerte a múzeum pályázatát.

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.

Egy számjegyű infláció után egy számjegyű alapkamat, de Matolcsy Györgyék még nem dőlnek hátra

Egy számjegyű infláció után egy számjegyű alapkamat, de Matolcsy Györgyék még nem dőlnek hátra

Már csak 9 százalék az irányadó kamat, erről tájékoztat Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke.

© 2024 (v2.202102)