Télen-nyáron Paradicsom: családi otthon rendkívül kedvező áron a Bükk lábánál

Csodálatosan szép természeti környezetben, az Eger és Mezőkövesd között félúton fekvő Andornaktályán keres új gazdát egy 267 négyzetméteres, medencés családi ház. Az ingatlant most év végéig, messze a valódi értéke alatti áron: 70 millió forintért meg lehet szerezni.

Az ország természeti és kulturális kincsekben egyik leggazdagabb részén, a Mátra és a Bükk találkozásánál, egy 1200 négyzetméteres telken áll ez a két önálló, külön bejáratú lakásból álló családi ház. Egyetlen gipszkarton fal lebontásával azonban, a két lakás egyesíthető egy naggyá.

Két kisebb, vagy egy nagy lakás

Az alsó szint 1987-ben épült, ebben két nagy szoba és egy külön bejáratú iroda mellett egy tágas konyha, egy étkezőnek használt előtér és egy kényelmes, dupla mosdós, kádas fürdőszoba van.

A felső szintet később építették a házra, ami így kibővült további három félszobával, egy konyhával, valamint egy sarokkádas fürdőszobával és egy külön vécével. A ház így két generáció, vagy két család számára is kényelmes, ugyanakkor az egyik (vagy akár mindkét) lakás hosszú- vagy rövidtávú bérbeadása is gazdaságilag gyümölcsöző megoldás lehet.

 Medence, szauna, kert

Annál is inkább, mivel a házhoz egy 5X8 méteres, feszített víztükrű, másfél méter mély, teljes uszodatechnikával felszerelt medence is tartozik, ami jócskán növeli a ház vonzerejét. Ennek köszönhetően a víz mindig tiszta és kellemes hőmérsékletű marad, úgy, hogy elég csak évente egyszer cserélni. A vízcseréhez egyébként olcsó vízvételi lehetőség is rendelkezésre áll a telken. Télen pedig, amikor átfagyva érnek haza, a szaunában frissülhetnek fel a tulajdonosok és vendégeik.

Annak, aki szeret kertészkedni, ez a telek maga a Paradicsom. A kert első részét elfoglalja a medence, és a hozzá kapcsolódó létesítmények: a díszköves napozóterasz, ahonnan tujafák zárják ki a kíváncsi tekinteteket, a fedett pihenőlak, és a sütögető hely, valamint ezen a részen van még egy romantikus kis halastó is. A telek hátsó része pedig tökéletesen alkalmas konyha- vagy díszkert kert kialakítására, vagy gyümölcsfák telepítésére, ám a jelenleg füvesített terület gyermekjátszó kialakítására is tökéletes.

A ház alatt két autó számára van garázs, ami a szintkülönbség miatt az utcáról lépcső nélkül közelíthető meg. További egy autónak pedig a telken van parkolóhely. Fűteni mindkét lakást gáz cirkó kazánnal lehet, külön-külön, és természetesen fáskamra is tartozik a házhoz.

Andornaktályán a falusi CSOK-ot igénybe vehetik az arra jogosultak. A tulajdonosok 25 millió forintig egri, 1,5-2 szobás lakást beszámítanak a vételárba, ami még vonzóbbá teszi ezt az egyébként is rendkívül kedvező, alkalmi ajánlatot.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Így juthatnak el a magyarok a félmillió forintos nettó átlagbérig

Így juthatnak el a magyarok a félmillió forintos nettó átlagbérig

A nettó átlagbér 2027-ben már félmillió forint felett lehet.

Bekeményít a Magyar Posta, mert veszélyben vannak a kézbesítőik

Bekeményít a Magyar Posta, mert veszélyben vannak a kézbesítőik

Az elmúlt évben megnőtt a postai dolgozók elleni erőszakos cselekmények száma.

 Az oroszok már látják, mivel járna, ha NATO-csapatokat küldenének Ukrajnába

Az oroszok már látják, mivel járna, ha NATO-csapatokat küldenének Ukrajnába

Összefoglalónk az orosz-ukrán háború 734. napjáról. 

A kutyának sem kellettek az árverésre vitt lélegeztetőgépek

A kutyának sem kellettek az árverésre vitt lélegeztetőgépek

Egyetlen ajánlat sem érkezett a több mint 700 darab gépre.

© 2024 (v2.202102)