Télen-nyáron Paradicsom: családi otthon rendkívül kedvező áron a Bükk lábánál

Csodálatosan szép természeti környezetben, az Eger és Mezőkövesd között félúton fekvő Andornaktályán keres új gazdát egy 267 négyzetméteres, medencés családi ház. Az ingatlant most év végéig, messze a valódi értéke alatti áron: 70 millió forintért meg lehet szerezni.

Az ország természeti és kulturális kincsekben egyik leggazdagabb részén, a Mátra és a Bükk találkozásánál, egy 1200 négyzetméteres telken áll ez a két önálló, külön bejáratú lakásból álló családi ház. Egyetlen gipszkarton fal lebontásával azonban, a két lakás egyesíthető egy naggyá.

Két kisebb, vagy egy nagy lakás

Az alsó szint 1987-ben épült, ebben két nagy szoba és egy külön bejáratú iroda mellett egy tágas konyha, egy étkezőnek használt előtér és egy kényelmes, dupla mosdós, kádas fürdőszoba van.

A felső szintet később építették a házra, ami így kibővült további három félszobával, egy konyhával, valamint egy sarokkádas fürdőszobával és egy külön vécével. A ház így két generáció, vagy két család számára is kényelmes, ugyanakkor az egyik (vagy akár mindkét) lakás hosszú- vagy rövidtávú bérbeadása is gazdaságilag gyümölcsöző megoldás lehet.

 Medence, szauna, kert

Annál is inkább, mivel a házhoz egy 5X8 méteres, feszített víztükrű, másfél méter mély, teljes uszodatechnikával felszerelt medence is tartozik, ami jócskán növeli a ház vonzerejét. Ennek köszönhetően a víz mindig tiszta és kellemes hőmérsékletű marad, úgy, hogy elég csak évente egyszer cserélni. A vízcseréhez egyébként olcsó vízvételi lehetőség is rendelkezésre áll a telken. Télen pedig, amikor átfagyva érnek haza, a szaunában frissülhetnek fel a tulajdonosok és vendégeik.

Annak, aki szeret kertészkedni, ez a telek maga a Paradicsom. A kert első részét elfoglalja a medence, és a hozzá kapcsolódó létesítmények: a díszköves napozóterasz, ahonnan tujafák zárják ki a kíváncsi tekinteteket, a fedett pihenőlak, és a sütögető hely, valamint ezen a részen van még egy romantikus kis halastó is. A telek hátsó része pedig tökéletesen alkalmas konyha- vagy díszkert kert kialakítására, vagy gyümölcsfák telepítésére, ám a jelenleg füvesített terület gyermekjátszó kialakítására is tökéletes.

A ház alatt két autó számára van garázs, ami a szintkülönbség miatt az utcáról lépcső nélkül közelíthető meg. További egy autónak pedig a telken van parkolóhely. Fűteni mindkét lakást gáz cirkó kazánnal lehet, külön-külön, és természetesen fáskamra is tartozik a házhoz.

Andornaktályán a falusi CSOK-ot igénybe vehetik az arra jogosultak. A tulajdonosok 25 millió forintig egri, 1,5-2 szobás lakást beszámítanak a vételárba, ami még vonzóbbá teszi ezt az egyébként is rendkívül kedvező, alkalmi ajánlatot.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Még nem ocsúdtunk fel ebből a sokkból

Még nem ocsúdtunk fel ebből a sokkból

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is.

Borzasztó vízi tragédia történt Verőcénél

Borzasztó vízi tragédia történt Verőcénél

Halálos hajóbaleset történt, ahol információk szerint egy szállodahajó ütközött egy másik hajóval szombat éjjel.

Kell-e tartanunk a rezsidémon feltámadásától?

Kell-e tartanunk a rezsidémon feltámadásától?

A napokban ismét a lélektaninak számító szint fölé ment a nemzetközi gázügyletek elszámolásánál irányadó tőzsdei gázár.

A Tisza Pártot is kinyírják vagy csak most kezdődik a tánc? Ez Viszont Privát

A Tisza Pártot is kinyírják vagy csak most kezdődik a tánc? Ez Viszont Privát

Erről is beszélt a Klasszis Média szubjektív műsorában, az Ez Viszont Privátban Bózsó Péter, Litván Dániel és Wéber Balázs.

© 2024 (v2.202102)