Kezdje az új évet a Tóparkban!

Városi infrastruktúra természeti környezetben – ezt kínálja Biatorbágyon a Tópark – Be my City lakópark, amely jelenleg az ország legnagyobb szabású ingatlanfejlesztési projektje. A Törökbálinti-tó partján egy vadonatúj városrészt álmodtak meg, amely egyszerre nyújt biztonságos otthont, a hozzá kapcsolódó közösségi szolgáltatásokat, sőt, akár munkahelyeket is.

A 20 hektárnyi beépített részen ugyanennyi zöld területet is kialakítottak, ezért a Tóparkban bármelyik évszakban élvezhetik az ott élők a változó természet csodáit. Az épületeket összekötő utcákra ültetett számtalan fa és más növény mellett közparkok, játszóterek, sőt kerékpárutak, hangulatos passzázsok gondoskodnak arról, hogy valóban együtt élhessenek a természettel Tópark lakói, sőt, óvhassák azt, és ne kelljen mindenért autóba ülni.

Ugyanakkor, akinek Budapestre, vidékre, vagy akár Bécsbe vagy Pozsonyba kell autóznia, innen könnyen meg tudja oldani: a Tóparknak kitáblázott fel- és lehajtója van az M0-s körgyűrűről. Aki pedig a közösségi közlekedéssel szeretné elérni a fővárost, ugyancsak nem lesz nehéz dolga.

Minden szempontból energiatakarékosan

Manapság a kényelem mellett azonban ugyanolyan fontos, hogy otthonunk energiafelhasználása milyen hatással van a környezetre – és nem utolsósorban a pénztárcánkra. A Tópark ebből a szempontból is jó választás: az épületek szigetelése, a minőségi nyílászárók és a hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés kedvező fenntartási költségeket biztosítanak.

Ehhez persze az is szükséges, hogy éppen a megfelelő méretű otthont találjuk meg: a Tóparkban sokféle nagyságú és beosztású lakások közül választhatnak, igény szerint. Családosoknak, vagy akik még csak most tervezik a családalapítást, érdemes átgondolniuk még ezekben hetekben, hogy a jelenlegi, vagy a 2024-től bevezetett, új CSOK szabályok szerint járnak-e jobban, hiszen még van idő cselekedni azoknak, akiknek a mostani szabályok kedveznek inkább.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij a határhoz menne - Putyin túl korán örült?

Zelenszkij a határhoz menne - Putyin túl korán örült?

Az orosz-ukrán háború 728. napja volt a szerdai. Esti hírösszefoglalónk.

Ismerem K. Endrét és a Jánost is, nem hiszem el, hogy ilyet tettek volna - bicskeiek a kegyelmi botrányról

Ismerem K. Endrét és a Jánost is, nem hiszem el, hogy ilyet tettek volna - bicskeiek a kegyelmi botrányról

A pedofil bicskei igazgatót fedező igazgatóhelyettes kegyelmi ügyéből hatalmas botrány lett. Mit szólnak ehhez a bicskeiek? Kiderül a videóból.

Már megint mi lelte a forintot?

Már megint mi lelte a forintot?

Felemás napon van túl az árfolyam.

Nyitva a pályázat: földeket ad el az állam

Nyitva a pályázat: földeket ad el az állam

Jellemzően kisebb földeket árulnak.

© 2024 (v2.202102)