Saját medencés luxuslakópark épül Siófokon, közvetlenül a Balaton partján

Egy siófoki lakás, közvetlenül a Balaton partján: az édes élet megtestesülése, akár otthonként, akár nyaralóként funkcionál. Nincs is jobb annál, mint egész évben közvetlen közelről figyelni a tó, mint természetes élőhely és vidám nyaralóhely változásait, borzongva nézni a téli zimankóban megfagyott tajtékokat, nyáron pedig, akár munka után megmártózni a habokban, vagy a lakásunk teraszáról csodálni a békés naplementét és az aranyhidat – vagy belevetni magunkat a siófoki éjszakába.

A Wave by Coral luxuslakópark a nyár fővárosában, Siófok patinás Aranypartján épül. Közvetlen Balaton-parti fekvése még a luxusingatlanok között is különlegessé teszi, ám az egyediségét nemcsak ennek, hanem az Art Deco által ihletett, hajlított üveg homlokzatának, a rendkívül energiatakarékos üzemelésének és a magas színvonalú beépített anyagoknak egyaránt köszönheti.

Az 5 szintes, modern minimál jegyében épült lakópark két épületből áll, a Wave I. épületében 67, a Wave II.-ben pedig 62 prémium lakást alakítottak ki. A 33 és 150 négyzetméter közötti, Smart Home Technology-val felszerelt okoslakások szinte minden helyiségében audiovizuális eszközöket is beépítettek. Valamennyi lakáshoz Balatonra néző terasz vagy erkély tartozik, a legfelső szinten pedig penthouse lakások vannak.

A lakóparkot kerítés veszi körül, a biztonságról zárt belépőrendszer gondoskodik. Ez annál is hasznosabb, mivel a lakópark zöldterületén egy feszített víztükrű medence is a lakók rendelkezésére áll.

A Wave by Coral lakásainak megvásárlásához családosok CSOK-ot, illetve jövőre CSOK Pluszt is igénybe vehetnek, ezért érdemes még most átgondolni, hogy melyik konstrukció nyújt nagyobb segítséget az otthonteremtéshez és aszerint lépni. Új építésű lakást azonban nemcsak a támogatás miatt érdemes vásárolni, hanem azért is, mert így a leendő tulajdonosok maguk választhatják ki a beépítendő anyagokat, ízlésüknek és stílusuknak megfelelően. A már kulcsrakész otthonokat a legmagasabb minőségű, exkluzív szaniterekkel és burkolatokkal szerelték fel.

Az építkezés jelenleg 85 százalékos készültségi szinten áll, és a lakások 65 százalékát már értékesítették. A kisebb, 33 és 36 négyzetméteres lakások már mind elkeltek, a társasház földhivatali bejegyzése pedig hamarosan megtörténik.

Az épület a legkedvezőbb energetikai besorolással rendelkezik. A felhasznált energia nagy részét megújuló energiaforrásból nyerik, ami nemcsak környezetkímélő megoldás, de ezáltal a lakások és a medence fenntartási költsége is alacsonyan tartható. Az elektromosautó-tulajdonosoknak pedig közösségi és egyedi töltési lehetőség is rendelkezésre áll a társasházban.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Drasztikus áremelkedést tapasztalhatnak a tengerhajózás szerelmesei

Drasztikus áremelkedést tapasztalhatnak a tengerhajózás szerelmesei

Egy közelmúltban vízrebocsátott hajón, egyhetes útért személyenként 3500 eurótól indulnak a jegyek.

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

Erről is beszélt a háború kitörésének második évfordulóján Káncz Csaba nemzetközi politikai szakértő és Wéber Balázs külpolitikai újságíró.

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Rengeteg trágyát öntöttek a varsói orosz nagykövetség elé.

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Lelassult a kgfb-díjak drágulása a Magyar Nemzeti Bank szerint. 

© 2024 (v2.202102)