Saját medencés luxuslakópark épül Siófokon, közvetlenül a Balaton partján

Egy siófoki lakás, közvetlenül a Balaton partján: az édes élet megtestesülése, akár otthonként, akár nyaralóként funkcionál. Nincs is jobb annál, mint egész évben közvetlen közelről figyelni a tó, mint természetes élőhely és vidám nyaralóhely változásait, borzongva nézni a téli zimankóban megfagyott tajtékokat, nyáron pedig, akár munka után megmártózni a habokban, vagy a lakásunk teraszáról csodálni a békés naplementét és az aranyhidat – vagy belevetni magunkat a siófoki éjszakába.

A Wave by Coral luxuslakópark a nyár fővárosában, Siófok patinás Aranypartján épül. Közvetlen Balaton-parti fekvése még a luxusingatlanok között is különlegessé teszi, ám az egyediségét nemcsak ennek, hanem az Art Deco által ihletett, hajlított üveg homlokzatának, a rendkívül energiatakarékos üzemelésének és a magas színvonalú beépített anyagoknak egyaránt köszönheti.

Az 5 szintes, modern minimál jegyében épült lakópark két épületből áll, a Wave I. épületében 67, a Wave II.-ben pedig 62 prémium lakást alakítottak ki. A 33 és 150 négyzetméter közötti, Smart Home Technology-val felszerelt okoslakások szinte minden helyiségében audiovizuális eszközöket is beépítettek. Valamennyi lakáshoz Balatonra néző terasz vagy erkély tartozik, a legfelső szinten pedig penthouse lakások vannak.

A lakóparkot kerítés veszi körül, a biztonságról zárt belépőrendszer gondoskodik. Ez annál is hasznosabb, mivel a lakópark zöldterületén egy feszített víztükrű medence is a lakók rendelkezésére áll.

A Wave by Coral lakásainak megvásárlásához családosok CSOK-ot, illetve jövőre CSOK Pluszt is igénybe vehetnek, ezért érdemes még most átgondolni, hogy melyik konstrukció nyújt nagyobb segítséget az otthonteremtéshez és aszerint lépni. Új építésű lakást azonban nemcsak a támogatás miatt érdemes vásárolni, hanem azért is, mert így a leendő tulajdonosok maguk választhatják ki a beépítendő anyagokat, ízlésüknek és stílusuknak megfelelően. A már kulcsrakész otthonokat a legmagasabb minőségű, exkluzív szaniterekkel és burkolatokkal szerelték fel.

Az építkezés jelenleg 85 százalékos készültségi szinten áll, és a lakások 65 százalékát már értékesítették. A kisebb, 33 és 36 négyzetméteres lakások már mind elkeltek, a társasház földhivatali bejegyzése pedig hamarosan megtörténik.

Az épület a legkedvezőbb energetikai besorolással rendelkezik. A felhasznált energia nagy részét megújuló energiaforrásból nyerik, ami nemcsak környezetkímélő megoldás, de ezáltal a lakások és a medence fenntartási költsége is alacsonyan tartható. Az elektromosautó-tulajdonosoknak pedig közösségi és egyedi töltési lehetőség is rendelkezésre áll a társasházban.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Könnyű termeszteni, finom és felhasználóbarát az itthon is egyre népszerűbb cékla, amely nemcsak afrodiziákum, minden ízében az egészségünket szolgálja.

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

© 2024 (v2.202102)