A családi élet központja: az étkező-konyha!

Sokan nem szeretik az amerikai konyhás nappalikat, inkább a külön konyhára szavaznak, ám a legtöbb külön konyhás lakásba csak egy picike csőkonyha jutott, amit csak még jobban utál mindenki. Annak, aki nem szeretné sültkrumpli szaggal elárasztani a nappaliját, de mégis szeretné, ha a konyhában kényelmesen el lehetne férni, és a család is kényelmesen le tudna ülni enni, a megoldás egy kellően nagy konyha, ahol egy étkezőasztal is elfér. Egy étkező-konyha az a hely, ami összehozza a családot, ezért mai válogatásunkban étkező-konyhás lakások, házak közül hoztuk el a legszebbeket.

Nyíregyházán, a belváros közelében bukkantunk erre a kétszobás lakásra. A nagy étkező-konyha itt remekül ellensúlyozza, hogy a lakásnak csak két szobája van. A 2. emeleti lakás szépen felújított, erkély is kapcsolódik hozzá. Igény esetén akár teljes bútorzattal együtt is megvásárolható.

Ha az étkező-konyhának szánt helyiség kicsit kicsi, akkor sokat spórolhatunk a helyen egy sarok étkező garnitúrával, a kárpitozott bútor ráadásul egy kicsit pótolja is a nappali hangulatát, ahogyan ebben a gödöllői, belvárosi lakásban is láthatjuk. Ráadásul a helyiség fényét emeli, hogy innen léphetünk ki a 20 nm-es erkélyre is, ahol szintén elfér egy kerti étkezőbútor a nyári étkezésekhez. A lakás ezen kívül még egy tágas nappalival, 2 hálószobával, szintén tágas fürdőszobával és külön WC-vel is rendelkezik.

Ennek az üllői családi háznak a 15,5 nm-es étkező-konyhájában már bőven jutott hely mindennek. Bár a helyiség közvetlenül az előtérből egy boltíven keresztül nyílik, az innen nyíló nappalit már ajtó választja el, így biztosan nem jut be az ételszag. A kétszintes ház ezeken kívül még 4 hálószobával és 2 fürdőszobával is rendelkezik.

Ennek a sárszentmihályi családi háznak az étkező-konyhája előtér is egyben. Bár nem állt túl nagy hely rendelkezésre, azt remekül kihasználták. A tetőtér beépítéses, nappali + 3 szobás családi ház egy vidám, fiatalos étkező-konyhát kapott.

Ebben a nemesbüki családi házban már kényelmes méretű az étkező-konyha, a nappalitól egy üvegajtó és ablak választja el, így mégsem különül el teljesen. A családi házhoz egy panzió is kapcsolódik, így befektetésnek is ideális ez az ingatlan.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

„Zelenszkij a végjátékát játssza” – A hét videója

Erről is beszélt a háború kitörésének második évfordulóján Káncz Csaba nemzetközi politikai szakértő és Wéber Balázs külpolitikai újságíró.

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Elárulta tervét Putyin kihívója: más utat választ, mint Navalnij

Rengeteg trágyát öntöttek a varsói orosz nagykövetség elé.

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Ennyiért biztosítható egy autó Budapesten és vidéken

Lelassult a kgfb-díjak drágulása a Magyar Nemzeti Bank szerint. 

Egymilliárdért vesz lifteket a MÁV a tatabányai megállóba

Egymilliárdért vesz lifteket a MÁV a tatabányai megállóba

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson

© 2024 (v2.202102)