Nagyszerű ajánlatokkal jövünk! Ezeknek az ingatlanoknak csökkent az ára a napokban!

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetsz arról, ha egy, az általad beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenned, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Mai válogatásunkban nagyszerű ajánlatokkal jövünk, az elmúlt napokból.

Újszerű, modern ház Kecskeméten

2020-ban épült ez a családi ház, mely Kecskemét Máriahegyen található. Az ingatlan kiváló szigeteléssel és energetikával rendelkezik, elektromos padlófűtés, és elektromos hőszivattyús kazán, biológiailag lebomló szennyvíz tároló, valamint 2 db klímakiállás lett kialakítva. Ezen kívül lehetőség van egy 10 kWh -os napelem telepítésére is még szaldós elszámolású, élő szerződéssel. A családi ház nappali + 3 hálószobás, konyhája és kertje még befejezésre vár, így új tulajdonosa, ezeket saját ízlése szerint alakíthatja. A jelenlegi tulajdonos lakberendező, és igény szerint segítséget tud nyújtani a befejezésben. Árát 83,5 millióról 81,5 millióra csökkentették.

Álomlakás Hévízen

Hévízen, frekventált helyen, egy 2016-os építésű, 4 lakásos társasház első emeletén található ez a belső kétszintes luxusingatlan. A lakáshoz 100 nm-es saját kertrész is tartozik, melyet kertész gondoz. Az ingatlan amerikai konyhás nappali + 3 hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik. Ára 99,5 millióról 89,9 millióra csökkent.

Szép lakás a XII. kerületben

A XII. kerületben, a Gaál József utcában bukkantunk erre az első emeleti, 59 nm-es, nappali + 1 hálós, erkélyes lakásra. Az ingatlan szép állapotú, nappalija egy hatalmas tolóajtóval igény szerint elválasztható vagy összenyitható a konyhával. A lakáshoz egy 8 nm-es tároló is tartozik, ára 85 millióról 83 millió forintra csökkent.

Praktikus elrendezésű kislakás a XIX. kerületben

A KÖKI-től 15 percre, egy téglaház első emeletén helyezkedik el ez a 44 nm-es, eredetileg kétszobás, erkélyes lakás. Az ingatlanban a hálószoba falát félig elbontották, így sokkal tágasabb teret kaptak. A konyha szintén tágas, étkezős, ablakos. A lakáshoz egy külön zárható, száraz pincehelyiség is tartozik. Árát 39,5 millióról 36,9 millió forintra csökkentették.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dilemmába eshet Orbán Viktor: a magyarok többsége kitart az EU mellett

Nagy dilemmába eshet Orbán Viktor: a magyarok többsége kitart az EU mellett

Ez az Európai Parlament (EP) ma közzétett Eurobarometer felméréséből derül ki.

A pedofíliával vádolt plébános egy volt fideszes politikus sógora

A pedofíliával vádolt plébános egy volt fideszes politikus sógora

R. Gábor ellen többrendbeli, hatalmi befolyási viszonnyal visszaélve, kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt emeltek vádat.

Olaszokkal készülhet újabb nagy dobásra Mészáros Lőrinc Visontán

Olaszokkal készülhet újabb nagy dobásra Mészáros Lőrinc Visontán

Egy olasz óriáscéggel közösen hozott össze egy új energetikai vállalatot a felcsúti milliárdos. A cég fióktelepe Visontán van, itt építene gázerőművet az MVM.

Nem fogják bevallani, de nagyon kemény pofont kaptak az izraeliek Irántól – a választ is ehhez kell igazítaniuk

Nem fogják bevallani, de nagyon kemény pofont kaptak az izraeliek Irántól – a választ is ehhez kell igazítaniuk

Az izraeli haderő szerint simán elhárították a keddi iráni rakétacsapást, a felvételek azonban mást mutatnak. Mi történt valójában és mit léphet erre Izrael?

© 2024 (v2.202102)