Téli mesevilág és loft stílus: a XIII. kerület új arca

Ahogy a tél beköszönt, a Városliget környéke egy igazi varázslatos világgá alakul. Szerencsés mindenki, aki nem túl messze lakik, és meglátogathatja a VarázsLiget fényben úszó látványosságait, mint az óriás varázskerék, a bűvös körhinta, és a varázslatos vasutacska. Mindez egészen különleges hangulatot teremt a téli estéken, háttérben a Vajdahunyad vára lenyűgöző díszletével. 

És persze a környéken annyi a remek program elég csak minden fővárosi kedvenc (és gyönyörű!) műjégpályájára gondolni. Na meg persze a Széchenyi fürdőre, ahol a forró kinti medencéből igazán jó érzés a gőzfelhőkön át csodálni a téli estét. 

Loft52

Hol nézelődjön, aki épp most keres újépítésű lakást, és szeretne részesülni ezekben az ízig-vérig téli csodaprogramokban? Érdemes körülnézni például Angyalföldön, ahol a Petneházy utcában épülő Loft52 társasházból mindezek a látványosságok könnyen megközelíthetők. 

A jövő év első felében elkészülő Loft52 társasházban három lépcsőházban összesen 84 lakás épül. Ezek mérete változatos, hiszen a garzonoktól a tágasabb, családi méretű, 2 hálószobás lakásokig mindenféle kialakítás elérhető. Mivel a projekt tervezése során nagyon odafigyeltek a fenntarthatóságra és az alacsony környezeti terhelésre, a lakások modern, energiatakarékos VRF hűtő-fűtő rendszerrel, hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárókkal vannak felszerelve, biztosítva ezzel a hőhídmentes szigetelést és alacsony rezsiköltségeket.

Az épület történeti öröksége is meghatározó eleme a projektnek. Az eredeti ipari épület jellegzetességeinek megőrzése révén a Loft52 egyedi karaktert kapott, amely a kerület ipari múltját idézi. A nagy belmagasság és a hatalmas üvegfelületek nem csak stílusosak, hanem tágas és világos tereket is biztosítanak a lakók számára, valóban különleges loft hangulatot teremtve.

A közösségi élet is nagy szerepet kap a Loft52-ben. A zárt udvar parkosított zöldterületként szolgálja a lakók pihenését, egy nyugodt szigetet kínálva a város zajában. A társasház teremgarázsában és zárt udvarán több mint 70 gépjármű számára biztosítanak parkolóhelyet, beleértve az elektromosautók töltésére alkalmas beállókat is. 

A vevők bizalmának megszerzéséhez pedig szintén fontos adalék a beruházó személye: a lakóparkot a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) építi, amely évtizedek óta jelen van a piacon, és számos referenciával rendelkezik. A cég kedvező fizetési feltételeket kínál, mint amilyen a 20-80 százalékos fizetési konstrukció, amelyben a vevőknek a vételár oroszlánrészét csak a műszaki átadás után kell kifizetniük. A 2024-ben elkészülő lakások megvásárlásához érdemes tanulmányozni a jövőre életbe lépő CSOK Plusz feltételeit.

A cikk megjelenését a Loft52 fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dilemmába eshet Orbán Viktor: a magyarok többsége kitart az EU mellett

Nagy dilemmába eshet Orbán Viktor: a magyarok többsége kitart az EU mellett

Ez az Európai Parlament (EP) ma közzétett Eurobarometer felméréséből derül ki.

A pedofíliával vádolt plébános egy volt fideszes politikus sógora

A pedofíliával vádolt plébános egy volt fideszes politikus sógora

R. Gábor ellen többrendbeli, hatalmi befolyási viszonnyal visszaélve, kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt emeltek vádat.

Olaszokkal készülhet újabb nagy dobásra Mészáros Lőrinc Visontán

Olaszokkal készülhet újabb nagy dobásra Mészáros Lőrinc Visontán

Egy olasz óriáscéggel közösen hozott össze egy új energetikai vállalatot a felcsúti milliárdos. A cég fióktelepe Visontán van, itt építene gázerőművet az MVM.

Nem fogják bevallani, de nagyon kemény pofont kaptak az izraeliek Irántól – a választ is ehhez kell igazítaniuk

Nem fogják bevallani, de nagyon kemény pofont kaptak az izraeliek Irántól – a választ is ehhez kell igazítaniuk

Az izraeli haderő szerint simán elhárították a keddi iráni rakétacsapást, a felvételek azonban mást mutatnak. Mi történt valójában és mit léphet erre Izrael?

© 2024 (v2.202102)