Luxusház 35 millióval olcsóbban, lakás hárommillió kedvezménnyel

Az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően naponta értesülhetnek arról, ha valamelyik, a megadott keresési feltételeknek megfelelő ingatlan árát csökkentették. Ehhez nem kell mást tenni, mint beállítani a Hirdetésfigyelő szolgáltatást, így naponta, e-mailben érkeznek a legjobb ajánlatok. Most kilenc, de akár 35 millió forinttal olcsóbban is vehetünk ingatlant.

Családi ház Kisfaludon

Székesfehérvár Öreghegy részétől pár kilométerre, Kisfaludon áll ez a 90 négyzetméter alapterületű, kétszobás családi ház, egy 1000 négyzetméteres telken. A ház, aminek az árából most 3 millió forintot engedtek, 1970-ben épült, fűteni kombi turbó kazánnal lehet, a szobákban radiátor és klíma is van. A ház nem messze van az M7-es felhajtójától és az új, BuBa kerékpárúttól, és a Velencei-tó is csak pár kilométerre van. Irányára: 51,9 millió forint.

Sorházi ház Törökbálinton

Majdnem 35 millió forintot engedtek ennek a törökbálinti, 200 négyzetméteres, 6 szobás sorházi háznak az árából. Az ingatlan egy 350 négyzetméteres telken áll, és félszinteltolásos. Szobák valamennyi szinten vannak, az amerikai konyhás nappali a félszinten helyezkedik el, innen lehet kimenni a kertbe, a tetőtérben pedig gardrób és mosókonyha is van. A szobákban klímákat szereltek fel, a házat kívülről újra színezték, a kertben pedig automata öntözőrendszert alakítottak ki. Két autóval lehet beállni az udvarba. Irányára: 165 millió forint.

Családi ház Nemesgulácson

Ötmillió forintot engedtek ennek a nemesgulácsi, 1200 négyzetméteres telken álló, 286 négyzetméteres, 9 szobás háznak az árából. A többgenerációs házat 2002-ben építették, és van alatta egy 145 négyzetméteres pince is, ahol a háztartási helyiség, a kazánház és a présház is helyet kapott. Fűteni cirkóval lehet, de van egy vegyes tüzelésű kazán is. Parkolóhely a dupla garázsban van, a kertben gyümölcsfák állnak, a kilátás pedig páratlan. Irányára: 139,9 millió forint.

Impozáns családi ház Szombathelyen

Egy 1600 négyzetméteres telken áll Szombathelyen, az Aranypatak utcában ez a rendkívül impozáns kialakítású, luxus családi ház, aminek az árából 9 millió forintot engedtek. Alapterülete 500 négyzetméter és 6 szoba van benne. A ház 2000-ben épült, de azóta felújították. Csak néhány példa a beépített extrákból: márványlapokkal burkolt nappali, hatalmas terasz (76 nm), locsolórendszer, saját kút, téli kert, dupla garázs, padló és falfűtés, hővédőfóliás ablakok, lakosztály saját gardróbbal, fürdőszobával, masszázskáddal, kültéri fűtés a lépcső és a térkő alatt. Érdemes végig lapozni a fotókat. Irányára: 145 millió forint.

Nyaraló Balatonkenesén

Majdnem hatmillió forintot engedtek ennek a 70 négyzetméteres, 2+1 szobás, balatonkenesei nyaralónak az árából, amely egy 400 négyzetméteres telken áll, a Balatontól kb. 10 percnyi sétára. A könnyűszerkezetes házban nappali-konyha, egy hálószoba, egy fürdőszoba, egy galérián beépített pihenőhely, egy tároló van, és tartozik még hozzá egy 18 négyzetméteres fedett terasz is.
A régi födém eltávolításának köszönhetően rendkívül tágas hatást kelt az ingatlan, és egy két fekhelyes galériát is kialakítottak. A kertben automata öntözőrendszerrel ellátott gyep van, sütögetővel és napozóterasszal. Irányára: 89 millió forint.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szörnyű tragédia történt Iránban

Szörnyű tragédia történt Iránban

Ebrahim Raiszi iráni elnök és Hoszein Amirabdollahián külügyminiszter meghalt az őket szállító helikoptert ért balesetben vasárnap.

Tétován kezdte a hetet a forint

Tétován kezdte a hetet a forint

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Harc a kopaszodás ellen: milliók választják ezt a megoldást

Harc a kopaszodás ellen: milliók választják ezt a megoldást

Milliók utaznak a török fővárosba kizárólag azért, hogy hajbeültetésen essenek át. Szakemberek azonban óva intenek a gyanúsan kedvező ajánlatoktól.

Miért nem ellenőrzi senki ezeket a vagyonmentő alapítványokat? - olvasói levél

Miért nem ellenőrzi senki ezeket a vagyonmentő alapítványokat? - olvasói levél

Egymás után hallani arról, hogy a milliárdosok hogyan "védik meg" a vagyonukat. Több olvasónknak nem tetszik ez, most egyikük levelét tesszük közzé.

© 2024 (v2.202102)