Ingatlant eladni nem olyan bonyolult! Csak van néhány trükk, amit be kell vetnünk a siker érdekében

Az ingatlaneladás elsőre egy komplikált folyamatnak látszik. Kétségtelen, hogy összetett dologról van szó, de ha ismerjük a jól bevált trükköket és minden részletre kiterjed a figyelmünk, akkor a végén elégedetten dőlhetünk hátra, hogy milyen gyorsan és milyen jó áron ütöttük nyélbe az üzletet. Mutatjuk mire kell figyelni a siker érdekében!

Az árazáson múlik (majdnem) minden!

Az ingatlan általában a legtöbb embernek a legnagyobb értékű vagyontárgya, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen áron sikerül értékesítenie, de főként az nem mindegy, hogy azért a pénzért mit lehet vásárolni. Éppen ezért mindenki szeretné a lehető legjobb árat kapni az ingatlanáért – de mi van akkor, ha éppen ez áll a siker útjában? Mivel mindenki jó üzletet szeretne kötni és a végén mindenki elégedett szeretne lenni, rendkívül fontos, hogy reális árat szabjunk meg. Érdemes tehát tájékozódni, alaposan megnézni, hogy a környékünkön milyen ingatlanok és milyen összegért keltek el, mi az, amit valóban érdemes elkérni a lakásunkért. Olyan ez, mint egy állásajánlatnál a béralku: ha túl alacsony összeget mondunk, komolytalannak tűnhetünk (vajon milyen hibái lehetnek a lakásnak, amiről nem tudunk, hogy ilyen olcsón adják?), ha viszont túl sokat, akkor csak nevetnek egyet és tovább görgetnek. Szerencsére akkor sincs veszve semmi, ha feltűnően sokáig nem jönnek az érdeklődők. Ilyenkor érdemes árat csökkenteni, amiről az Ingatlantájoló Árfigyelő szolgáltatásának köszönhetően minden érdeklődő naponta tájékoztatást kap, aki beállította a Hirdetésfigyelő szolgáltatást.

A hirdetés tartalmának is kiemelt jelentősége van!

Egy kreatív és informatív hirdetés segít érdekesebbé és vonzóbbá tenni az ingatlant a potenciális vevők számára. Nemcsak az ingatlan fizikai tulajdonságairól, hanem a környék és a környékbeli szolgáltatások pozitívumairól is érdemes beszámolni. Emellett a hirdetésben feltöltött minőségi fotók és videók segítenek jobban bemutatni az ingatlant és vonzóbbá tenni azt a vevők számára.

Válasszon olyan hirdetési felületet, ahol eléri azt a célcsoportot, akik között komoly érdeklődőkre számíthat!

Banális hiba, ha azt gondoljuk, hogy ingatlanhirdetésünket mindenkinek kell célozni, és akit tényleg érdekel, az majd úgyis megtalálja. Sokkal eredményesebb lesz a folyamat, ha már alapvetően meghatározunk egy célcsoportot, akiknek ajánljuk az adott ingatlant és akik számára valószínűleg a legideálisabb új otthonná válhat. Ez alapján kell célcsoportra szabni a hirdetésünket, azaz a szövegben mindenképp ki kell emelni az ingatlan azon adottságait, amelyek az adott célcsoport számára pozitívak lehetnek.

Az Ingatlantájoló több mint 15 éves tapasztalatával azon hirdetési portálok közé tartozik, ami minden célcsoport körében népszerű, ezért megbízható választásnak minősül. A megfelelő lépésekkel itt garantáltan nagyszámú látogatottságot fog elérni a hirdetése, akik között egészen biztos, hogy rá fog találni a megfelelő vevőre.

Nálunk több hatékony kiemelési mód közül is választhat!

Az Ingatlantájoló, Magyarország egyik legnagyobb és legrégibb hirdetési oldalaként számos olyan szolgáltatással tud segíteni, amely megkönnyíti ingatlana eladását. Az Ingatlantájolón pár kattintással feladhatja hirdetését, ezután pedig különböző hirdetési csomagok közül lehet választani. Ettől függően a hirdetés megjelenhet a közösségi médiában, amivel további több ezer érdeklődőt érhet el, vagy akár partneroldalainkon, az Mfor.hu-n, a Privátbankáron és az Infostarton is szerepelhet.

Attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választja, akár a közösségi média oldalunkon is megjelenhet a hirdetése, mellyel további több ezer érdeklődőt érhet el.

 

Az első helyre szeretne kerülni a találati listán, amikor egy vevő új otthont keres? Most kedvezményesen licitálhat az első helyekre az Ingatlantájoló forradalmi és kiváló ár-érték arányú licit szolgáltatására.
Most még a sokat hirdető ingatlanirodákat is könnyen megelőzheti!

Legyen mindig szem előtt!

Az Ingatlantájoló rendkívül hasznos és ötletes, 3 szintű licitrendszerének köszönhetően hirdetése nem kell, hogy idővel legördüljön a találati lista első oldaláról, hanem a kreditek segítségével mindig a listaoldalak élén maradhat. Ez a rendszer az egyéni hirdetők és a kisebb irodák között nem tesz különbséget, ugyanolyan feltételekkel kerülhetnek a legjobb helyekre a hirdetéseik.

Segítünk összeszedni a gondolatait

Ha Önnek nem éppen a fogalmazás az erőssége, akkor is a legjobb helyen jár nálunk. Az Ingatlantájoló 120 napos kiemelési csomagja ugyanis egy cikket is tartalmaz, amit profi újságíró ír meg az ingatlanáról. Önnek nem kell mást tennie, mint beszélgetni egyet újságírónkkal, aki ez alapján megfogalmazza a cikket ingatlanáról, amit az Otthontérkép Magazin, és partneroldalaink olvasói egyaránt olvashatnak.

Hirdethet euróban is

Az euróban hirdetés szintén rendelkezésre áll, ami azért is hasznos, mert ezzel is elősegíti, hogy még több érdeklődőt bevonzzon. Külföldiek is előszeretettel látogatják ugyanis az oldalt és vesznek ingatlanokat Budapest belvárosában, a Balaton parton, valamint az osztrák határ mentén. Ugyanakkor a legnagyobb előnye az euróban hirdetésnek, hogy ezzel az árfolyamveszteséget is elkerülheti. Az Ingatlantájoló rendszere a Magyar Nemzeti Bank napi árfolyamadatait felhasználva váltja át az ingatlanok árát forintból euróba, és az ár szerinti listázás során is függetlenül kezeli a pénznemeket, így garantáltan megtalálható lesz a hirdetése a különböző keresési feltételek mellett is.

 

Ingatlant hirdetne akár Forintban, akár Euróban?
Próbálja ki most egyedülálló szolgáltatásainkat!
Amennyiben az Ingatlantájolón hirdet, igény szerint, a 120 napos csomagunk részeként, szerkesztőségünk cikket is ír ingatlanáról, amely partneroldalainkon is megjelenhet, így még gyorsabban értékesítheti ingatlanát!

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Most hasznos tanácsokat kap, ha a dalmát tengerpartra indulna

Most hasznos tanácsokat kap, ha a dalmát tengerpartra indulna

Mit vigyen magával, és mit vegyen meg helyben?

Meg fogunk lepődni, kik állnak be Magyar Péter mögé - Ez Viszont Privát

Meg fogunk lepődni, kik állnak be Magyar Péter mögé - Ez Viszont Privát

Vajon kik fognak beállni Magyar Péter mögé és mellé? Meg fogunk lepődni, kik tartanak két vasat is a tűzben. Ez Viszont Privát.

Ez volt Orbán Viktor legnagyobb bejelentése?

Ez volt Orbán Viktor legnagyobb bejelentése?

Sok minden szóba került a 2 órás beszédben, de a családi adókedvezményt látta legfontosabbnak kiemelni a miniszterelnök stábja.

Hány magyarnak lenne elég pénze egy ilyen helyzetben?

Hány magyarnak lenne elég pénze egy ilyen helyzetben?

Egy rövidke, ám beszédes statisztika árulkodik a lakosság anyagi helyzetéről.

© 2024 (v2.202102)