Zöld jövő, stílusos jelen: izgalmas loft fejlesztések a XIII. kerületben

Az ingatlanpiacon, ahol az újépítésű lakások kínálata gyakran összefolyik a hasonlóságoktól, egyre nehezebb kitűnni a tömegből. Eközben viszont a vevők igényei egyre sokrétűbbek; nem csupán egy otthont, hanem életstílust, közösséget és fenntartható megoldásokat is keresnek. Ebben a környezetben különleges figyelmet érdemelnek az olyan projektek, amelyek újítanak, és nem félnek kilépni a megszokott keretek közül.

Budapest XIII. kerületében, ahol az ipari múlt és a modern városi élet ezer szinten fonódik össze, egy ilyen projekt valósul meg. A városrész, amely hosszú ideje a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő területe, tökéletes hátteret nyújt egy olyan lakóparknak, amely újraértelmezi a modern városi lakhatást

Ilyen a Loft 52 Társasház, egy újépítésű projekt, amely üde színfoltja a XIII. kerületnek. A Loft 52 különlegessége már az első pillantásra nyilvánvaló. Az egykori ipari épületből újjászülető társasház megőrzi az eredeti struktúra karakterét, ám modern és stílusos otthonokat hoz létre. Az egyedi loft stílusú lakások magas belmagassággal, nyitott terekkel és hatalmas, természetes fényt beengedő ablakokkal büszkélkedhetnek, amelyek maximális élhetőséget és kényelmet nyújtanak a lakóknak.

A beruházás során kiemelt figyelmet fordítottak a környezettudatos és energiatakarékos megoldásokra. Minden lakás modern, energiatakarékos VRF hűtő-fűtő rendszerrel, hőszigetelt, 3 rétegű, 5 kamrás nyílászárókkal van felszerelve, amelyek nem csak a fenntarthatóságot szolgálják, hanem hozzájárulnak az alacsony rezsiköltségekhez is. A Loft 52 így azok számára is ideális választás, akik számára fontos az ökológiai lábnyom csökkentése, ugyanakkor nem akarnak kompromisszumot kötni a kényelem terén.

A lakópark nem csak a lakóépületek minőségével és stílusával tűnik ki, hanem szolgáltatásaival is. A biztonságos felszíni parkolók, a teremgarázs, az elektromosautó-töltő állomások, az exkluzív, pihenésre alkalmas parkosított belső kert és a közösségi terek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a lakók semmiben ne szenvedjenek hiányt. A kerület pezsgő kulturális élete, a kiváló közlekedési kapcsolatok és a zöld területek közelsége pedig ideális kombinációt kínál azok számára, akik közel szeretnének lenni a természethez, miközben élvezik a nagyvárosi élet minden előnyét.

A beruházó, a Magyar Ingatlanberuházó Zrt. (MIB) hosszú évek óta elismert a minőségi, megbízható és innovatív ingatlanprojektek területén. A Loft 52 projektjük nem kivétel ez alól, hiszen a modern városi életstílust keresők számára kínál magas színvonalú, fenntartható és stílusos otthonokat. A társasház különleges fizetési konstrukciókat is kínál, amelyek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy rugalmas feltételek mellett válthassák valóra az új otthonról szőtt álmaikat.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)